Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Σέρρες: Ποδοσφαιριστής αποπλάνησε 13χρονη - Της συστήθηκε ως... καθηγήτρια μαθηματικών!

 

Με το στόμα ανοιχτό οι συμπαίκτες του και όλοι όσοι τον γνώριζαν, από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις...

Πρόκειται για μια υπόθεση που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και που πλέον παίρνει το δρόμο της Δικαιοσύνης. Πρωταγωνιστής ένας 30χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε ομάδα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της πόλης και θύμα μία μαθήτρια Γυμνασίου.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται πριν από λίγες μέρες όταν η μητέρα της μικρής, πήγε στο τμήμα δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου, που είχε επικοινωνία με την κόρη της στο ίντερνετ, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος «msn - messenger» (πρόγραμμα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο).

Το άτομο αυτό εμφανίσθηκε ως καθηγήτρια Μαθηματικών (!) και αφού κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της ανήλικης, προέβη μέσω των συνομιλιών στο «msn - messenger» και τη χρήση της κάμερας του ηλεκτρονικού υπολογιστή της, στην αποπλάνησή και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της. Την έβαζε να αυνανίζεται και την παρακολουθούσε από το σπίτι του.

Από ψηφιακή έρευνα και μετά από δίμηνη ανάλυση, εξακριβώθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του άγνωστου δράστη. Κλιμάκιο Αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετέβη στις Σέρρες και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 30χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος μετά από την επιτόπια έρευνα  εξειδικευμένου Αξιωματικού, διαπιστώθηκε ότι  περιείχε στοιχεία που αποδεικνύουν την είσοδο του στο διαδίκτυο με το επίμαχο όνομα χρήστη, τον συγκεκριμένο  χρόνο.

Ο δράστης κατά την εξέτασή του παραδέχτηκε ότι εισερχόταν σε προγράμματα ανταλλαγής μηνυμάτων, χρησιμοποιώντας τις επίμαχες ηλεκτρονικές διευθύνσεις καθώς και ότι συνομιλούσε με την ανωτέρω ανήλικη. Η σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, υποβλήθηκε  στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger