Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Καρατζαφέρης : Η ζωη μου σαν κωλοτούμπας!

netakias.wordpress.com
Πως είναι να ζεις άραγε σαν κωλοτούμπας;
Αφού πούλησε πατριωτισμό, με το αζημείωτο βέβαια, αφού αυτό βοηθούσε και τους τηλεβιβλιοπώλες συντρόφους του, αποφάσισε να αποκαλύψει τους πραγματικούς σκοπούς του.
Πούλησε (ή νομίζει) την “βαση” την οποία έχει σχηματίσει, ως μαντρί αμνοεριφίων, για την ένταξη του στα μεγάλα σαλόνια των εκδοτών, των καναλαρχών και των εργολάβων!
Η πρώτη μάσκα:
Στις Ευρωεκλογές, από το πουθενά, εμφανίζεται πρώτη στο Ευρωψηφοδέλτιο η κα Νίκη Τζαβέλα; Κατάλαβες για ποιο λόγο έδωσες τον αγώνα σου για να μπει στην Βουλή το ΛΑΟΣ πατριώτη;
Ποια ήταν η κα Νίκη Τζαβέλα;
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Σίκατσεκ, το 2000 είχε χρηματοδοτηθεί από την SIEMENS ενα μικρο κόμμα, φυσικά κι αυτό δεν ήταν το ΛΑΟΣ, άλλωστε, ένοχος (δηλ.Σικατσεκ) ένοχο ου ποιει!
Κοιτάξτε τώρα να δείτε πως τα φέρνουν η άτιμη η ζωή και η ατζέντα του Χριστοφοράκου. Ποιος από το πρώην στενό περιβάλλον του Μητσοτάκη και σήμερα του στενού περιβάλλοντος Καρατζαφέρη συναντούσε εκείνη την εποχή τον κ. Χριστοφοράκο, πάντα σύμφωνα με την ατζέντα του; Η κ. Νίκη Τζαβέλλα για την οποία όπως λέγεται υπάρχουν δεκάδες καταγραφές στην ατζέντα
Τι ήταν εκείνη την εποχή η κ. Τζαβέλλα; Κορυφαία σύμβουλος στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ του Σωκράτη Κόκκαλη και αντιπρόεδρος του ιδρύματος Κόκκαλη! Διατηρούσε επίσης πολύ στενές σχέσεις με τον Τύπο της ΝΔ και ιδιαίτερα τον Ελεύθερο Τύπο που πολύ εξόργιζε τότε τον Καραμανλή.
ΠΗΓΗ : http://www.antinews.gr/2010/06/01/48228/
Μάσκα Δεύτερη:
Θυμάστε τους εμπνευσμένους λόγους όλων των βουλευτών του ΛΑΟΣ στην βουλή για την Ιθαγένεια; Θυμάστε τις υπογραφές που δώσαμε για τον ίδιο λόγο; Ε, λοιπόν ξεχάστε τα!
Από ότι καταλάβατε απλώς μας μάντρωσαν, για να νομίζουμε ότι κάτι γίνεται, ποιες υπογραφές τώρα και κουραφέξαλα;
Μάσκα Τρίτη :
Το γνωστό μας μνημόνιο! Αφού “έσωσαν” τους μισθούς και τις συντάξεις του Μαϊου, υποθηκεύοντας όμως την Ελλάδα για 60+ χρόνια, τώρα που όλοι πήραν πρέφα ότι ήταν φάκα, βγαίνει κι απο πάνω! Η νέα γραμμή είναι ότι το μνημόνιο έπρεπε να υπογραφεί, αλλά χρεωκοπήσαμε γιατι ο ΓΑΠ δεν το διαχειρίστικε σωστά!
Ωπα ρε Κάρα! Δεν σου ζητήσαμε να πεις και συγγνώμη, αλλά μην μας παριστάνεις και τον…Οικονομολόγο!
Μάσκα Τετάρτη :
Καταλάβατε γιατί ΕΠΡΕΠΕ να γίνει ο Σγουρός Περιφερειάρχης;
Ο Καρατζαφέρης στον β’ γύρο των εκλογών στήριξε τον Σγουρό λέγοντας:
«Για την Περιφέρεια Αττικής, έχω κάνει μια δήλωση τον Ιούλιο μετά την επίσκεψη του κ. Σγουρού στο γραφείο μου. Η δήλωση εκείνη ισχύει και σήμερα.»
Τι είχε πει τον Ιούλιο;
«Από τον Νομάρχη κ. Γιάννη Σγουρό έχουμε δείγματα μιας πετυχημένης πορείας. Ήταν οκτώ χρόνια Νομάρχης της μεγαλύτερης Νομαρχίας της Ελλάδος και το αποτέλεσμα, νομίζω, έχει κατανοηθεί πλήρως από όλους. Τώρα, σε αυτή την γρήγορη αλλαγή από Νομαρχία σε Περιφέρεια χρειάζονται έμπειρα άτομα. Την εμπειρία αυτή την καταθέτει. Εμείς παρακολουθούμε από πάρα πολύ κοντά και με εξαιρετική προσοχή την προσπάθειά του και περιμένουμε την τελική του απόφαση». ΠΗΓΗ www.laos.gr
Μα θα πείτε γιατί ο Σγουρός;
Μα γιατί η πατρίδα κινδύνευε από τον Κικίλια! Σκέφτεστε τα εκατομμύρια
που είχε η νομαρχία, αντί να πάνε στον εργολάβο, που έχει αναλάβει τα σκουπίδια (και την Κερατέα) να πήγαιναν σε παιδικούς σταθμούς;

Ο Νομάρχης Αθηνών κ. Γ. Σγουρός είχε δηλώσει μετά την συνάντηση μα τον Κωλοτούμπα :
«Στα πλαίσια της επίσκεψης στους αρχηγούς και προέδρους των Κομμάτων, επισκέφθηκα σήμερα τον
αγαπητό φίλο, τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ κ. Καρατζαφέρη, με τον οποίο συνυπάρξαμε για αρκετό χρονικό διάστημα στη Νομαρχία της Αθήνας και ξέρει από πρώτο χέρι τι ακριβώς δουλειά κάναμε. Στην Νομαρχία της Αθήνας στο οικονομικό επίπεδο αφήνουμε ένα πάρα πολύ μεγάλο αποθεματικό της τάξης των 215 περίπου εκατομμυρίων, με ένα πλούσιο έργο, περίπου 550 εκατομμύρια για τους 48 δήμους, καθώς επίσης και όλες τις παρεμβάσεις και ελέγχους που κάναμε έως τώρα στην ελληνική κοινωνία.
..
Καταλάβατε γιατί οι κάτοικοι της Κερατέας βαφτίζονται Τρομοκράτες; Τι αξία έχουν τα παιδιά μπροστά στο αποθεματικό 215 εκ.€ και στα σκουπίδια σας;
Μάσκα Πέμπτη :
Καταλάβατε γιατί πρέπει να πληρώνεται διόδια; Μα γιατί ο ΛΑΟΣ έχει ανάγκη τα γνωστά κανάλια των Εργολάβων! Οπότε αν πληρώνετε, είστε μεν κοροϊδα, αλλά ο Κάρατζαφέρης έχει δυο-τρια φύλλα στις…κυριακάτικες φυλλάδες τους κι ο Αδωνις γίνεται φίρμα στην show biz!
Αν δεν πληρώνετε, είστε όλοι κομμουνιστές!
Τωρά να δω και τον Μπόμπολα (εκδότη της μεγάλης Σοβιετικής Εγκυκλοπαίδειας την δεκαετεία του ’70) να ταμπουρώνεται στου Μακρυγιάννη μαζί με τον Αδωνι, για να αντιμετωπίσουν τους “κομμουνιστές” του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, και τι στον κόσμο!
Θα μπορούσα να συνεχίσω κι άλλο (πχ Επίσκεψη Ερτογαν τους ψάχναμε, Μακεδονικό α-βα-βα κτλ), το νόημα το έχουμε πιάσει πια.
Μπορεί οι εργολάβοι των ΜΜΕ, όπως κι ο Παπαχελάς του ΕΛΙΑΜΕΠ και της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ να τους επιβραβεύουν για την “υπεύθυνη” πολιτική τους, όπως γράφει και σήμερα ο Αδέξιος Δεξιος, αλλά όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών, θα τους ανταμείψουμε κι εμείς “αναλόγως”.
Δύναμη μας, η ψήφος μας.
ΥΓ.Αυτό ισχύει και για στελέχη άλλων κομμάτων που αλληθωρίζουν ή “παριστάνουν¨ τους υπεύθυνους. Το δίλημμα είναι, ή το Μνημόνιο ή Εμείς. Τέλος._
ΠΗΓΗ http://wp.me/s9GCU-laos
http://olympia.gr/2011/03/11/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%B7-%CE%B6%CF%89%CE%B7-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CF%89%CE%BB%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CF%80%CE%B1/#more-56259 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger