Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Να γίνουν Ενέργειες από τον δήμο σύντομα και στην Σκόπελο η ψηφιακή τηλεόραση

Στον Θεσσαλικό κάμπο η ψηφιακή τηλεόραση
Οι δράσεις ενημέρωσης που θα αναληφθούν σχετικά με το κέντρο εκπομπής «Δοβρούτσι» θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή η τρίτη συνάντηση της Ομάδας Εργασίας για τη Μετάβαση στην Επίγεια Ψηφιακή Τηλεόραση, η οποία συστάθηκε με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σπύρου Βούγια, με πρόεδρο τον Γενικό Γραμματέα Δικτύων Σωκράτη Κάτσικα.

Αναφορικά με την πορεία μετάβασης από την αναλογική στη ψηφιακή εκπομπή, επετεύχθη συμφωνία για την από κοινού έναρξη ψηφιακής εκπομπής από την περιοχή του Θεσσαλικού κάμπου (κέντρο εκπομπής «Δοβρούτσι»), στις 20 Μαΐου 2011, από τους ΕΡΤ, DIGEA, Digital Union, καθώς και όσους περιφερειακούς σταθμούς είναι σε θέση να εκπέμψουν ψηφιακά.
Επιπλέον, η ομάδα εργασίας ασχολήθηκε με το πλάνο ενημέρωσης του κοινού για την ψηφιακή μετάβαση. Στο πλαίσιο αυτό το Ι.Ο.Μ. (Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων) παρουσίασε σχετική μελέτη, ενώ παράλληλα συστάθηκε υπο-ομάδα εργασίας με αντικείμενο την κατάρτιση επικοινωνιακής στρατηγικής και τη λήψη συγκεκριμένων δράσεων ανά γεωγραφική περιοχή.
Οι δράσεις ενημέρωσης που θα αναληφθούν σχετικά με το κέντρο εκπομπής «Δοβρούτσι» θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.
http://skopelos-news.blogspot.com/,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger