Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Μια εξαιρετική δουλειά των συμπατριωτών Ιστοσελίδα του Συλλόγου Ενοικαζομένων Δωματίων και Καταστημάτων του οικισμού Νέου Κλήματος - Έλιος Σκοπέλου.

 
  Αεροφωτογραφία του οικισμού. Στην πιο πράσινη περιοχή της Σκοπέλου, εκεί που το πευκοδάσος φτάνει μέχρι την θάλασσα, βρίσκεται η περιοχή Νέο Κλήμα - Έλιος. Ένα νέο χωριό, που κατοικήθηκε όταν οι κάτοικοι του παλιού Κλήματος ,τη χρονιά 1980, σταδιακά εγκατέλειψαν το χωριό τους και εγκαταστάθηκαν στην μαγευτική, πευκόφυτη και παραλιακή περιοχή Έλιος.
 Το πλούσιο δάσος, οι τεράστιες παραλίες, το μικρό αλλά γραφικό λιμανάκι και τα νεόκτιστα σπίτια του αποτελούν στοιχεία της ταυτότητας του νέου χωριού Νέο Κλήμα - Έλιος. Ένα χωριό που με το πραγματικά μαγευτικό περιβάλλον , σε συνδυασμό με τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων μπορεί να μαγέψει τους επισκέπτες του και να προσφέρει αξέχαστες διακοπές.

Άποψη του Οικισμού απ' το λιμανάκι. Στο Νέο Κλήμα - Έλιος ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την πεντακάθαρη θάλασσα των Βορείων Σποράδων κατά μήκος του χωριού.
Οι διαφορετικές αποχρώσεις φυσικού κάλλους που συναντά κανείς στην ίδια περιοχή , μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Παραλία με άμμο και καθαρά νερά, παραλία με βότσαλα μικρά και μεγάλα και φανταστικά διαυγή νερά και η παραλία "Χόβολο" όπου η θάλασσα παίρνει τις πιο παράξενες αποχρώσεις, με ψιλή και χρυσή άμμο.

 Σ' όλο το μήκος και το πλάτος του οικισμού υπάρχουν πολλά Ενοικιαζόμενα Καταλύματα, Ξενοδοχειακές Μονάδες, παραδοσιακές Πανσιόν και Ενοικιαζόμενα Δωμάτια. Από πλευράς γαστρονομικών απολαύσεων υπάρχουν θαυμαστές Ταβέρνες, Ψαροταβέρνες, Πιτσαρίες, Σουβλατζίδικα, Ψησταριές και Ουζερί.
Για περισσότερα εδώhttp://www.skopelos-elios.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger