Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Φρικτός θάνατος για 53χρονο Βολιώτη

Φρικτός θάνατος για 53χρονο Βολιώτη

Σοκ προκάλεσε στον Βόλο, η είδηση του τρόπου θανάτου 53χρονου που βρισκόταν για μεροκάματο στην Πελοπόννησο.




Ο Αντώνης Μαρτίου ιδιοκτήτης φορτηγού Δ.Χ., παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα στην Παλιά Εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, κοντά στα Μέγαρα, όταν σταμάτησε για να ελέγξει το φορτηγό του.

Την ώρα που προσπαθούσε να κατέβει από το όχημα, παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ., ενώ στη συνέχεια άλλα δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα που κινούνταν στο δρόμο με ταχύτητα διαμέλισαν το σώμα του.

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Φορτηγών Δ.Χ. Μαγνησίας, αναφέρει ότι  «Ο άτυχος Αντώνης Μαρτίου το τελευταίο διάστημα λόγω της οικονομικής ύφεσης αναγκάστηκε να γίνει «μετανάστης» στην ίδια του την χώρα, καθώς η εργασιακή κάμψη που έχει επέλθει τα τελευταία δύο χρόνια στο Νομό Μαγνησίας, έχει υποχρεώσει πολλούς αυτοκινητιστές να ψάχνουν σε άλλα μέρη της Ελλάδος για εργασία, αφού οι μεταφορείς που δουλεύουν στο Νομό Μαγνησίας το τελευταίο διάστημα βρίσκονται άλλοι σε αργία και άλλοι σε ημιαπασχόληση. Τα πανάκριβα διόδια μας αναγκάζουν όπως και εμάς έτσι και αυτόν να διερχόμαστε από παράδρομους προκειμένου να αποφύγουμε το πανάκριβο αντίτιμο των διοδίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger