Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Πήγαινε γυρεύοντας .Ρε δεν πάμε καλά


Μια διάσημη Γερμανίδα πορνοστάρ έπεσε σε κώμα και στη συνέχεια πέθανε,ύστερα από την έκτη πλαστική εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη, για μεγέθυνση του στήθους της.
Η 23χρονη Carolin Berger, γνωστή στις …αισθησιακές ταινίες ως Cora, ήθελε μεγάλο στήθος για να συνεχίσει να είναι «δημοφιλής», για αυτό και προσπάθησε αρκετές φορές να αποκτήσει στήθος μεγέθους 34G. Η τελευταία όμως εγχείρηση αποδείχθηκε μοιραία, αφού λίγο μετά, η «ηθοποιός» έπεσε  σε κώμα, που διήρκεσε εννέα ημέρες, ενώ στη συνέχεια πέθανε.
Η Berger είχε γίνει διάσημη στο γερμανικό κοινό μετά τη συμμετοχή της στο  περσινό reality show Big Brother, στο οποίο η συμπεριφορά της άλλαζε από επεισόδιο σε επεισόδιο, μέχρι που στο τέλος άρχισε να κυκλοφορεί γυμνόστηθη μέσα στο «σπίτι» και να φλερτάρει με συμπαίκτες.
Πριν από μερικούς μήνες, οι ερωτικές της επιδόσεις της είχαν δημιουργήσει ιατρικά προβλήματα, αφού νοσηλεύθηκε με αναπνευστικά προβλήματα μετά από μια απόπειρα να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ συνεχιζόμενων συνουσιών!
Όπως ανακοινώθηκε, η πορνοστάρ υπέστη δυο εμφράγματα στη διάρκεια της επέμβασης, και πέρασε 15 λεπτά της ώρας χωρίς οξυγόνο.
Οι θαυμαστές της οργάνωσαν σελίδα μνήμης στο Facebook, που ήδη σπάει ρεκόρ επισκέψεων.
Οι γερμανικές αρχές διερευνούν τις τυχόν ευθύνες των γιατρών που ήταν υπεύθυνοι για την αποτυχημένη κοσμητική επέμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger