Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Κυβερνητική καταδική για το επεισόδιο σε βάρος του Κ. Σημίτη

Ως πράξη ξένη προς τα ήθη του ελληνικού λαού, η οποία δεν βοηθά τη χώρα να βγει από την κρίση, παρουσίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τη φραστική επίθεση που δέχθηκε ο Κώστας Σημίτης από νεαρούς.

"Θα πρέπει τα πράγματα να τα βλέπουμε με το σωστό πρίσμα και να μην προσωποποιείται αυτή η υποτιθέμενη οργή ή αγανάκτηση κάποιων με τέτοιου είδους απαράδεκτες ενέργειες", πρόσθεσε.

Ο Γ. Πεταλωτής σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός έχει επανειλημμένα εκφράσει την αγωνία του για την απαξίωση του πολιτικού κόσμου και έχει ζητήσει γι΄αυτό την ισχυροποίηση θεσμών.

Το skopelosnews απαντά στον κύριο πεταλωτή

Αυτός ο θα έπρεπε να είναι στην φυλακή για εθνική προδοσία εδώ και 15 χρόνια. Η θλιβερή του πρωθυπουργία είναι μία σειρά αντεθνικών ενεργειών υπαγορευμένες από τον εθνομηδενισμό του και από τον αδελφό του, που υπηρετούσε στην γερμανική “Επιτροπή Συντάγματος”.

Πού ξανακούστηκε σε ευνομούμενο κράτος, ο αδελφός του προέδρου, ή του πρωθυπουργού, ή και του υπουργού ακόμη, να υπηρετεί στις μυστικές υπηρεσίες ξένης χώρας και μάλιστα φιλικής προς τον εχθρό του (Τουρκία εν προκειμένω);

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger