Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

«Πεινασμένοι» στην Κομοτηνή και ζωοκλέφτες στην Κρήτη



Εξαπλώνουν την δράση τους σε όλη την Ελλάδα οι «πεινασμένοι» διαρρήκτες που στόχο έχουν τα είδη διατροφής. Νέα επίθεσή τους καταγράφηκε στην Κομοτηνή όπου «σήκωσαν» ένα ολόκληρο… σουβλατζίδικο, ενώ στην Κρήτη έκαναν πάλι την εμφάνισή τους οι ζωοκλέφτες.

Μια ταβέρνα στον δρόμο προς τον σιδηροδρομικό σταθμό της Κομοτηνής μπήκε στο στόχαστρο άγνωστων διαρρηκτών που παραβίασαν την πόρτα και δεν άφησαν τίποτα στη θέση του! Οι δράστες άρπαξαν όλα τα φαγώσιμα που βρήκαν μέσα στον καταψύκτη, δηλαδή τα σουβλάκια, τα μπιφτέκια, ακόμη και τις… πατάτες για
τηγάνισμα! Φεύγοντας, μάλιστα, πήραν μαζί τους και την τηλεόραση plasma του καταστήματος, μαζί με το σύστημα της Νοva, για να… απολαμβάνουν τρώγοντας!

*** Οι ζωοκλέφτες έδρασαν και πάλι στην περιοχή Καπετανιανά του δήμου Γόρτυνας στην Κρήτη, όπου εισέβαλαν σε ένα περιφραγμένο μαντρί στα Λιβαδάκια και έκλεψαν τα 38 ζώα του κοπαδιού ενός 74χρονου κτηνοτρόφου. Οι δράστες άρπαξαν 20 πρόβατα και 18 αρνιά, συνολικής αξίας 4.000 ευρώ. Έρευνες για τον εντοπισμό τους διενεργείς το αστυνομικό τμήμα Μοιρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger