Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Τρία νέα εντάλματα σύλληψης για τα δέματα - βόμβες

Τρία νέα εντάλματα σύλληψης για καταζητούμενους για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» εξέδωσαν οι Εφέτες Ανακριτές, για την αποστολή 14 παγιδευμένων δεμάτων με προορισμό πρεσβείες στην Αθήνα και ξένους ηγέτες στο εξωτερικό.

Τα εντάλματα εκδόθηκαν για τους Γιώργο Νικολόπουλο, αδελφό του 23χρονου που συνελήφθη στην Κηφισιά, Νταμιανό Μπολάνο και Χρήστο Τσάκαλο, αδελφό του Γεράσιμου Τσάκαλου που συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω τον περασμένο Νοέμβριο με τον Παναγιώτη Αργυρού.

Αργά το μεσημέρι ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον Εφέτη Ανακριτή, για να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης, ο 23χρονος Μιχάλης Νικολόπουλος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης, ένα για τη συμμετοχή στους «Πυρήνες» και ένα για την αποστολή παγιδευμένων δεμάτων σε πρεσβείες και άλλους στόχους.

Στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι τύπου γκλοκ με γεμιστήρα των 15 φυσιγγίων, άλλη μία γεμιστήρα με 15 φυσίγγια, μία χειροβομβίδα ρέπλικα, μία κάμερα-στιλό και μία πλαστή ταυτότητα με τη φωτογραφία του, με την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ενοικιαστεί ένα από τα σπίτια της οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger