Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ο Πανσερραϊκός απέρριψε ζητά 1,2εκ. ευρώ από την ΑΕΚ για Γεωργιάδη

Πρόταση 400.000 ευρώ για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη κατέθεσε στον Πανσερραϊκό η ΑΕΚ. Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της σερραϊκής ΠΑΕ, Πέτρος Θεοδωρίδης, ζήτησε 1,2 εκατομμύρια για να παραχωρήσει τον παίκτη! H «Ένωση» απέσυρε -προς το παρόν και καθαρά για λόγους τακτικής- το ενδιαφέρον της και ελπίζει μέσα στις επόμενες μέρες να καταφέρει να έρθει σε συμβιβασμό με τη μακεδονική ομάδα.
Η ΑΕΚ έχει ως σύμμαχό της στην προσπάθεια να πάρει τον Γεωργιάδη, τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο 24χρονος διεθνής εξτρέμ πιέζει τη διοίκηση του Πανσερραϊκού να τον παραχωρήσει, αφού θέλει να μετεγγραφεί στην ομάδα το ταχύτερο δυνατό.

Ωστόσο, ακόμα και αν δεν ολοκληρωθεί άμεσα η μετακίνηση του Γεωργιάδη, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να αποκτηθεί το καλοκαίρι και μάλιστα σε πάρα πολύ καλή τιμή. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA, και συγκεκριμένα το δεύτερο νόμο Μποσμάν, όταν ένας παίκτης άνω των 22 ετών έχει συμπληρώσει τρία χρόνια σε μία ομάδα, μπορεί να εξαγοράσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, καταβάλλοντας τα χρήματα που θα έπαιρνε εκείνη τη σεζόν. Στην περίπτωση του Γεωργιάδη μιλάμε για 100.000 ευρώ, τα οποία ασφαλώς είναι πολύ λίγα για τον Πανσερραϊκό σε σχέση με την αρχική πρόταση του "δικεφάλου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger