Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Θα επιβάλλει ανασχηματισμό στην κυβέρνηση ο Μένιος;

 

Αυτό που παρακολουθούμε ούτε ο Παϊσιος δεν θα μπορούσε να το προβλέψει. Το να αναγκαζόμαστε δηλαδή να ασχολούμαστε σε τέτοια συχνότητα με ένα σούργελο, ένα γραφικό τύπο  και υπόδικο για μια σειρά σοβαρά αδικήματα, ποτέ δεν το φανταζόμαστε!

"Τρέλα κάνει ή εγώ τρελάθηκα" μας είπε φίλος δημοσιογράφος ο οποίος μας μετέφερε την πληροφορία ότι στο εσωτερικό της κυβέρνησης επικρατεί αναβρασμός μετά τα αλλεπάλληλα τουίτ του Φουρθιώτη. Σύμφωνα με φήμες το Νο 2 του Μαξίμου και ανιψιός του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης "έσπασε τα τηλέφωνα" για το πώς θα χειριστεί η κυβέρνηση το γεγονός ότι ο Μένιος έχει απασφαλίσει.

"Μόνο ο Φουρθιώτης και ο Μαρινάκης μπορούν να επιβάλλουν στον Μητσοτάκη να κάνει ανασχηματισμό και για τον δεύτερο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος", μας είπε γελώντας ο συνομιλητής μας. 

Και το πιο ενδιαφέρον είναι, σύμφωνα με όσα μας μετέφεραν είναι ότι σε στελέχη του Μαξίμου επικρατεί η άποψη ότι ο "δημοσιογράφος" δεν μπλοφάρει και ότι ο Μένιος έχει στην κατοχή του ηχητικά ντοκουμέντα, πιθανόν και βίντεο που θα τα χρησιμοποιήσει για να εκβιάσει ολόκληρη την κυβέρνηση ώστε να παρέμβει για να "καθαρίσει" από τις δικαστικές περιπέτειες που έχει.  

Το τι κυκλοφορεί για την υπόθεση στα δημοσιογραφικά γραφεία δεν λέγεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger