Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Οι δημοσκόποι θα πάθουν ανάλογη νίλα με αυτοί που εισέπραξαν στο δημοψήφισμα του 2015

 

Γράφει ο mitsos175 

Πρώτα από όλα να πούμε για τις δημοσκοπήσεις πως όχι μόνο είναι μαγειρεμένες, αλλά αποτελούν ξεχωριστά πιάτα στο ίδιο τραπέζι. Τι εννοώ; Οι δημοσκοπήσεις όπως ακριβώς έγινε μ’ εκείνες στο δημοψήφισμα δείχνουν μια πλαστή εικόνα, η οποία είναι η θέληση μιας μικρής μειοψηφίας. Υπενθυμίζω πως και τότε καμία δημοσκόπηση δεν πλησίασε καν το πραγματικό αποτέλεσμα κι αυτό δεν ήταν τυχαίο. Τυχαίο θα ήταν αν 1 ή 2 έκαναν λάθος.

Έτσι το ΚΙΝΑΛ θα συνεχίσει μέχρι τις εκλογές να ανεβαίνει στα παραμύθια τους, γιατί αυτό συμφέρει το Μητσοτάκη. Η ΝΔ επίσης θα έχει διαφορά ό,τι και να γίνει. Ανθρώπους να τρώνε σε live μετάδοση, θα βγουν πάλι πρώτοι στα γκάλοπ. Μέχρι να γίνουν εκλογές. Αν δεν καταφέρουν να τις νοθεύσουν, η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ θα συντριβούν. Θα πάθουν ότι στο δημοψήφισμα, ότι στο 2012, που προσπάθησαν να κατευθύνουν την οργή του κόσμου αλλού και πολλές άλλες περιπτώσεις. Δεν αξίζει καν να σχολιάσω άθλια ψέματα.

Θα σχολιάσω πως πάμε για 23.000 νεκρούς. Γιατί δεν υπάρχει ΕΣΥ. Το λένε όλοι οι γιατροί. Όσοι δεν είναι κομματόσκυλα. Δεν αρκούν τα εμβόλια. Άπαξ και κολλήσει κάποιος, θέλει επειγόντως θεραπεία. Φάρμακα, γιατρούς ίσως και ΜΕΘ. Η ΝΔ προσπαθεί να καπηλευτεί τα εμβόλια που αγοράστηκαν με δικά μας χρήματα. Μόνο όμως τα εμβόλια αγόρασε ακριβώς για να κάνει την καπηλεία και δεν πήρε - ως όφειλε - ούτε καν τα απαραίτητα φάρμακα. Δεν υπάρχουν επίσης ΜΕΘ, γιατροί, αντίθετα το ΕΣΥ υποβαθμίζεται συνεχώς.

Πέρα από τα οικονομικά σκάνδαλα, υπάρχει κι άλλη σαπίλα στο κόμμα της ΝΔ. Ένας στρατός ηλιθίων ή βολεμένων καθικιών ξεπλένει τους γαλάζιους φεουδάρχες. Από τα πουλημένα ΜΜΕ ως τα τρολλάκια – ναζί που με τη γλώσσα τους φτύνουν το θύμα και γλείφουν το σπέρμα του παιδεραστή ή του βιαστή. Απίστευτη σήψη. Οι μπάτσοι συλλαμβάνουν αθώους, δέρνουν παιδιά, καταστέλλουν ακόμα και δολοφονούν. Είναι για να ρίχνουν πρόστιμα και να προστατεύουν καθάρματα. Οι δικαστές ακόμα χειρότεροι με τις άθλιες αποφάσεις τους. Ούτε δείγμα Ελευθερίας δεν υπάρχει πλέον. Ρουφιανιλίκι και μίσος από τους απογόνους των προηγούμενων χουντικών που παίρνουν τώρα τη ρεβάνς.

Προφανώς ο περισσότερος κόσμος είναι εναντίον. Πολλοί θεωρούν αρκετή την αντίσταση από τον υπολογιστή. Αν και οι προθέσεις τους είναι καλές, δεν είναι αρκετό. Χρειάζεται η φυσική μας παρουσία σε συνεχείς, δυναμικές, μαζικές κινητοποιήσεις. Επίσης δεν πρέπει να έχουμε αυταπάτη πως αρκεί να πέσει ο Μητσοτάκης ή η συμμορία της ΝΔ για να γλυτώσουμε από αυτή τη συνεχή καταστροφή, τη λεηλασία. Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε μέχρι πριν λίγα χρόνια κι έφερε αυτό. Αν δεν απογοήτευε τόσο τον κόσμο, το κάθαρμα ο Μητσοτάκης δε θα ερχόταν ποτέ στην εξουσία. Για την τσόντα του το ΚΙΝΑΛ που παίζει το ρόλο του Ελ Σιντ, του πτώματος δηλαδή που παριστάνει το ζωντανό, ούτε λόγος. Είναι χειρότεροι κι από τη ΝΔ, δούλοι του Μητσοτάκη, λαγοί και δεκανίκια.

Κι είναι λάθος να περιμένουμε εκλογές. Μέχρι να γίνουν, έστω κι αν αναγκαστεί να τις πρόωρα, θα έχουν περάσει τόσα μέτρα, που θα μας διαλύσουν εντελώς. Ας πούμε επίσης πως βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμος. Θα πάει το Μητσοτάκη φυλακή, όταν αυτός ελέγχει πλήρως δικαστές, μπάτσους, ΜΜΕ; Μόνο εμείς μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Με το εμείς εννοώ την πλειοψηφία του κόσμου. Ο Μητσοτάκης και οι χουντικοί του απειλούν εμάς, τις δικές μας ζωές καταστρέφουν και πρέπει να αντιμετωπίσουμε εμείς την απειλή του φασισμού. Αυτή τη φορά με το σωστό τρόπο που δε θα δώσει ευκαιρία στο τέρας να ξανασηκώσει κεφάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger