Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

 


Ο Δήμος Σκοπέλου ανακοινώνει την πρόσληψη ενός  (1) ατόμου, ειδικότητας  ΔΕ Βοηθού Ηλεκτροτεχνίτη (Α΄, Γ΄ και ΣΤ ειδικότητας), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) οκτάμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα.

-Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

- Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.

- Να κατέχουν  τα τυπικά προσόντα της ειδικότητας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να υποβάλουν την αίτησή τους με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.6  συμπληρωμένη  αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Σκοπέλου, Τ.Κ. 37003, Σκόπελος - Ν. Μαγνησίας, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας, υπόψη κου Γεωργίου Γούλα και της κας Γκίκα Βασιλικής (τηλ. επικοινωνίας: 24243-50103-131).

Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι  δέκα (10) ημέρες και αρχίζει από την Πέμπτη 8/4/2020,  επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της  ανακοίνωσης στο Δημοτικό Κατάστημα Σκοπέλου,  στις    Κοινότητες Γλώσσας και Κλήματος, στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην ιστοσελίδα του Δήμου μας www.skopelos.gov.gr  έως και  τη Δευτέρα 19/4/2021.

Η Ανακοίνωση, έντυπο αιτήσεως, καθώς και έντυπα υπεύθυνων  δηλώσεων, πέραν των πινάκων ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων, θα βρίσκονται αναρτημένα και στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου www.skopelos.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger