Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020

Τι γράφει σήμερα ο "Ριζοσπάστης" για την λαϊκή εξέγερση στις ΗΠΑ και τι ανέφερε για τα "Δεκεμβριανά 2008" στην Ελλάδα.


Δύσκολα θα μπορέσεις να διαφωνήσεις από την διαπίστωση που κάνει ο δημοσιογράφος, Αρης Χατζηστεφάνου στον προσωπικό λογαριασμός του στο facebook όπου και αναφέρει"Ναι είναι παράδοξο να βλέπεις αυτό το πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα ενός κόμματος, το οποίο το Δεκέμβρη του 2008 έλεγε ότι στις δικές του επαναστάσεις δεν θα σπάσει ούτε ένα τζάμι. Είναι όμως ακόμη πιο παράδοξο να του ασκούν κριτική οι οπαδοί ενός άλλου κόμματος, ο ηγέτης του οποίου χαρακτήριζε τον Τραμπ... διαβολικά καλό".

Αυξάνεται ο επιτρεπόμενος αριθμός επιβατών στα πλοία

Αλλαγές από αύριο, Πέμπτη, για τα επιβατηγά πλοία, καθώς με τη σύμφωνη γνώμη του υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός επιβατών αυξάνεται στο 60% (από 50%) για τα πλοία που δεν διαθέτουν καμπίνες και στο 65% (από 55%) για τα πλοία που διαθέτουν καμπίνες. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ


             Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Σκοπέλου Archives ...

 Το Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Σκοπέλου ενημερώνει τα μέλη του ότι έλαβε επιστολή του Αντιδημάρχου Σκοπέλου κ. Αρ. Βούλγαρη σχετικά με την εκτέλεση δημοτικών έργων. Βάσει του εγγράφου, καλούνται  οι συνάδελφοι που έχουν τη δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου να επικοινωνήσουν με το Δήμο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ


 

Για ακόμα μια φορά ο Δήμαρχος Σκοπέλου δείχνοντας συνέπεια και τηρώντας
τις υποσχέσεις του, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Σκοπέλου και
με την βοήθεια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου συντάχθηκε μελέτη και
ξεκίνησαν οι εργασίες επισκευής και προσωρινής αποκατάστασης του
οδοστρώματος που οδηγεί στον Άγιο Κωνσταντίνο (Γλυφονέρι) για την ασφαλή
διέλευση πεζών και οχημάτων.

Χουβαρντάς


Οσο κι αν επιχειρεί ο υπουργός Εργασίας να το παίξει «χουβαρντάς» με τους συνταξιούχους, επαναλαμβάνοντας διαρκώς τα περί δήθεν «αυξήσεων» στις επικουρικές 250.000 δικαιούχων, η πραγματικότητα τον διαψεύδει. Πρώτον, γιατί δεν πρόκειται για αυξήσεις, όπως ισχυρίζονται τα κυβερνητικά στελέχη, αλλά για μια μικρή επιστροφή περικοπών που έγιναν το καλοκαίρι του 2016 και που έχουν κριθεί αντισυνταγματικές. Αν μάλιστα δεν υπήρχε και η οργανωμένη αγωνιστική πίεση των συνταξιούχων, μέσα από τις συνεργαζόμενες Ομοσπονδίες τους, είναι αμφίβολο αν θα υπήρχε κι αυτή η εξέλιξη. Δεύτερον, όλες οι υπόλοιπες περικοπές από το 2010 σε κύριες και επικουρικές, οι οποίες μάλιστα μονιμοποιήθηκαν με τους νόμους Κατρούγκαλου - Βρούτση, παραμένουν σε πλήρη ισχύ. Τρίτον, η μερική αποκατάσταση στις επικουρικές όχι μόνο δεν περιλαμβάνει τα αναδρομικά 40 μηνών (Ιούνης 2016 - Σεπτέμβρης 2019), που ισοδυναμούν με απώλειες 1 δισ. ευρώ για τους συνταξιούχους, αλλά και τα νέα αναδρομικά που δημιουργήθηκαν (Οκτώβρης 2019 - Μάης 2020) η κυβέρνηση τα παραπέμπει πάλι στο μέλλον. Συγκεκριμένα, τον προσεχή «Οκτώβριο, θεού θέλοντος και να πάνε όλα καλά..!», όπως δήλωσε τις προάλλες ο Γ. Βρούτσης. Δηλαδή, για άλλη μια φορά, οι συνταξιούχοι εμπαίζονται και η κυβέρνηση τους στερεί χρήματα που τους ανήκουν, κάνοντας επίδειξη θράσους όταν μιλάει για «αυξήσεις» στις συντάξεις.

Το "μυστικό" γιατί επέρχεται έκρηξη κρουσμάτων από κορονοϊό.


Το ενδιαφέρον δεν είναι ότι σήμερα είχαμε την
"Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης
λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19)", η οποία μας γνωστοποιεί ότι υπήρξε κατακόρυφη αύξηση των διαπιστωμένων κρουσμάτων από τον κορονοϊό.

Απ' ότι μας λέει ο ΕΟΔΥ τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 19, εκ των οποίων 12 σε ταξιδιώτες που αφίχθηκαν με πτήση από το εξωτερικό. Και αυτό ήταν αναμενόμενο. Θα εξηγήσουμε παρακάτω γιατί.

Προσέξτε τώρα την κυβερνητική αλητεία, την εγκληματική ανευθυνότητα, καλύτερα, για την οποία δεν θα μιλήσει κανένα καθεστωτικό ΜΜΕ.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου