Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020

Ποιοι μακροχρόνια άνεργοι θα πάρουν τα 400 ευρώ

Ποιοι μακροχρόνια άνεργοι θα πάρουν τα 400 ευρώΤο εφάπαξ ποσό των 400 ευρώ θα πάρουν οι μακροχρόνια άνεργοι τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για όσους έγιναν μακροχρόνια άνεργοι τον τελευταίο χρόνο και όχι για όλους τους μακροχρόνια ανέργους.

ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ «Έγκριση ψηφίσματος-πρότασης της Λαϊκής Συσπείρωσης»


Ημ/νία τελευταίας τροποποίησης:

Εχουν βίτσιο να αυτογελοιοποιούνται κάποιοι δημοσιογράφοι;


ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΒΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ Ο Δήμος Σκοπέλου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Δήμος Σκοπέλου εταίρος της ΚΣ Μαγνησίας/Σποράδων ανακοινώνει ότι  θα πραγματοποιήσει εντός του μηνός Απριλίου, την διανομή  προϊόντων που  είχε αναβληθεί κατά τον μήνα Μάρτιο στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Αυτό το απίστευτο υδροπλάνο προορίζεται για την ΣΚΟΠΕΛΟ !

Πιστοποιήθηκε η πτητική λειτουργία του Seastar Dornier, με την πρώτη επίσημη πτήση στη ΓερμανίαΤο νέο τεχνολογικό επίτευγμα στα υδροπλάνα, έχει όνομα. Το Seastar Dornier, όπως λέει και το όνομά του, είναι ένα αστέρι της θάλασσας, ένα πραγματικά ξεχωριστό σε σχεδίαση υδροπλάνο, με απίστευτες δυνατότητες.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ Ζητούμε από τη Δημοτική Αρχή να δημοσιεύονται προσκλήσεις για όλα τα έργα που εκτελούνται


        
 Ο κλάδος μας ζει στο πετσί του όλες τις επιπτώσεις που έφερε η πανδημία του Κορονοϊού, αφού η οικοδομική δραστηριότητα στο νησί μας έχει φτάσει στον πάτο.

Μαχαίρια Σκοπελίτικα από τον Παντελή ΠατσηΗ Σκοπελιτικι Παράδοση συνεχίζεται του Χρήστου Πατση και συνεχίζει την Παράδοση ο Παντελής Πατσης με χειροποίητα μαχαίρια για επαγγελματική χρήση τα οποία είναι ολα βγαλμαινα από το καμίνι

ΠΕΝΕΝ μαζί με εργατικά Σωματεία στον δρόμο της πάλης ενάντια στην επίθεση κυβέρνησης – εργοδοσίας


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 14 Απρίλη στις 12.30 στο Υπουργείο Εργασίας

Οι δυνάμεις του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος παίρνοντας όλα τα κατάλληλα και αναγκαία μέτρα για την προστασία της υγείας δηλώνουν απειθαρχία στο μοντέλο που επιτάσσει και επιβάλει το αστικό σύστημα, οι πολιτικές και συνδικαλιστικές δυνάμεις που το υπηρετούν.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου