Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κ. ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥΚ. Παπανάτσιου: Το μήνυμα των αγωνιστών του 1821 παραμένει διαχρονικό, ο αγώνας ενάντια στον απολυταρχισμό, την αδικία, την ανισότητα και τον σκοταδισμό είναι διαρκής.
Η επανάσταση του 1821 υπήρξε  κορυφαία στιγμή για τον νεότερο Ελληνισμό αλλά και ένα παγκόσμιας εμβέλειας ιστορικό γεγονός, εμπνευσμένο από την Γαλλική Επανάσταση και τα διδάγματα του διαφωτισμού.

ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ Κέντρο διαχ/σης ασθενών στο κέντρο υγείας Σκοπέλου.


      
  Από της ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, ένα από τα κύρια προβλήματα που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε ήταν και αυτό της καθαριότητας.

Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου στη Γλώσσα Σκοπέλου

Ενημερώθηκε το Α' Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ'' Ν.Π. 9937,  το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Βόλο – Σκιάθο – Γλώσσα Σκοπέλου – Σκόπελο – Αλόννησο – Σκόπελο – Γλώσσα Σκοπέλου – Σκιάθο – Βόλο, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα Γλώσσας ν. Σκοπέλου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα ν. Σκιάθου.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου