Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020

Θλίψη στη Σκόπελο για τον θάνατο 39χρονης καθηγήτριας

Αποτέλεσμα εικόνας για για τον θάνατοΣε ηλικία μόλις 39 ετών έφυγε από τη ζωή η καθηγήτρια Βιολογίας Ιφιγένεια Γκουσγκουρέτα. Η εκλιπούσα εργαζόταν ως αναπληρώτρια σε σχολεία της Σκοπέλου. Στην είδηση του πρόωρου θανάτου της το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Μαγνησίας εξέφρασε συλλυπητήρια ανακοίνωση ενώ θα καταθέσει συμβολικό ποσό στη «Φλόγα» αντί στεφάνου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ Δραματική η κατάσταση στο χώρο της δημόσιας Υγείας


Με ανακοίνωση που μοιράζεται πλατιά σε νοσοκομεία, χώρους δουλειάς και γειτονιές, μαζί με την ανακοίνωση του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, η ΕΠ Θεσσαλίας του Κόμματος αναδεικνύει την κατάσταση στο χώρο της δημόσιας Υγείας στην περιοχή. Ταυτόχρονα, παρουσιάζει τις θέσεις του Κόμματος αλλά και μια σειρά από διεκδικήσεις που πρέπει να γίνουν υπόθεση του εργατικού - λαϊκού κινήματος, για να διασφαλιστούν η υγεία και τα δικαιώματα του λαού.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως «οι τεράστιες ελλείψεις στα δημόσια νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας είναι η σκληρή πραγματικότητα που βιώνουμε χρόνια τώρα και στην περιοχή μας και που σήμερα γίνεται αμείλικτη, αν δεν σταθούμε αγωνιστικά απέναντί της. Μπορεί ο κορονοϊός να είναι ένας αόρατος εχθρός, όμως για τα λαϊκά στρώματα δεν μπορεί να κρυφτεί ο ορατός εχθρός, η βασική αιτία, που δεν είναι άλλη από την εμπορευματοποίηση του κοινωνικού αγαθού της Υγείας, πράγμα που εκφράζεται με τη διαχρονική απαξίωση του δημόσιου συστήματος Υγείας. Αυτή η πολιτική έδωσε προτεραιότητα στην υποχρηματοδότηση, πράγμα που γέννησε τραγικές ελλείψεις στα δημόσια νοσοκομεία, ενώ γιγάντωσε την κερδοφορία των ομίλων που δραστηριοποιούνται και στον τομέα της Υγείας!».

ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ


Έχοντας υπόψη:

Μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι θα μπορούν να ταξιδέψουν στα νησιά των ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΤΕΡΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ

Μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι των νησιών θα μπορούν από αύριο να ταξιδεύουν με πλοία, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Σκόπελος έκτακτο συμβαίνει τώρα


Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε ο δήμαρχος Σκοπέλου από το

Διακομίσθηκαν δύο άτομα από Σποράδες στο Βόλο

Στο λιμάνι του Βόλου, διακομίσθηκαν χθες, δύο άτομα από Σποράδες.

Με καθυστέρηση το δώρο Πάσχα

Σε διεύρυνση των δικαιούχων του επιδόματος των 800 ευρώ και σε καταβολή μεν του δώρου του Πάσχα αλλά αργότερα, αν αυτό δεν είναι εφικτό από τον εργοδότη τον Απρίλιο, προχωρά η κυβέρνηση. Σήμερα τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών, Επενδύσεων και Απασχόλησης και Εργασίας προχωρούν σε ανακοινώσεις της τρίτης δέσμης μέτρων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορωνοϊού στην ελληνική οικονομία.

Σκόπελος: Βολιώτης με συμπτώματα κορωνοϊού ταξίδεψε με το πλοίο

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ενημερώθηκε από τη λιμενική αρχή Σκοπέλου, μετά από καταγγελία ιδιώτη, ότι άνδρας 41 ετών με συμπτώματα κορωνοϊού, επιβιβάστηκε στη Σκόπελο στο πλοίο «Εξπρές Σκιάθος» που εκτελούσε το δρομολόγιο από Σποράδες προς Βόλο.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου