Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Τροποποιήθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Σκοπέλου

Την 4η τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος για το οικονομικό έτος 2020 αποφάσισε χθες η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Σκοπέλου που συνεδρίασε δια περιφοράς. Ο πρόεδρος της Επιτροπής και δήμαρχος Σταμάτης Περίσσης πριν από

τη συζήτηση του θέματος ανέφερε ότι η συνεδρίαση έχει έκτακτο και κατεπείγοντα χαρακτήρα καθώς ελλοχεύει κίνδυνος για τα συμφέροντα του Δήμου, λόγω της ανάγκης επίσπευσης των διαδικασιών καθώς αφορά στην κατάργηση κάποιων έργων που δεν στάθηκε δυνατόν να υλοποιηθούν και την τροποποίηση των πιστώσεων. «Επειδή δεν είναι εφικτό κατά το τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους να υλοποιηθούν διάφορα έργα που είναι γραμμένα στο τεχνικό πρόγραμμα του 2020, οι εγγεγραμμένες πιστώσεις ή μέρος αυτών πρέπει να μεταφερθούν, με αναμόρφωση του προϋπολογισμού, για την πληρωμή διαφόρων έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από την αδυναμία του Δήμου να καλυφθούν από τακτικά ή άλλα έσοδα λόγω της πανδημίας» σημείωσε.
Σύμφωνα με την τροποποίηση καταργήθηκαν τα έργα: Επιδιόρθωση οδούς Ρίους – οικία Μπάλλα, ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων Ν. Κλήματος, τσιμεντόστρωση οδού έμπροσθεν Ράλλη και διαμόρφωση χώρου στάθμευσης Ν. Κλήματος. Παράλληλα αποφασίστηκε η τροποποίηση της πίστωσης για το έργο της ασφαλτόστρωσης οδού προς Καστάνι (ΣΑΤΑ 2019).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger