Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Επαναλαμβάνει τις διακοπές ο "καταλληλότερος" δαπάνες ελληνικού δημοσίου


Δεν αντιλαμβανόμαστε τα επικριτικά σχόλια που υπήρξαν στο διαδίκτυο με αφορμή το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός αισθάνθηκε την ανάγκη να περάσει ένα χαλαρό τριήμερο που πιθανόν να το συνδυάσει με προσκύνημα στην Παναγία που εδρεύει στο νησί της Τήνου. 

Αλλωστε υπάρχει κάποιος/α που θα μπορούσε να κάνει τόσες διακοπές και μάλιστα δαπάνες ελληνικού δημοσίου και θα το απέφευγε; Και στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα υπάρχει και άλλος, πιο σοβαρός λόγος.

O νέος Μωυσής, ένιωσε κατάκοπος από την έντονη δραστηριότητά του των τελευταίων ημερών, και θέλησε να φορτίσει τις μπαταρίες του. 

Και έχει τα δίκια του ο "καταλληλότερος" Δεν είναι λίγο να τον σέρνουν οι επικοινωνιολόγοι του στην φιέστα που έστησαν με τους πλημμυροπαθείς  στην Καρδίτσα, και να δίνει την θεατρική παράσταση που απαιτούσε η συγκεκριμένη περίσταση. Επίσης θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια να απαγγείλεις το διάγγελμα που σου έγραψαν για την αντιμετώπιση του ιού, προσπαθώντας να κρατήσεις το ανάλογο σοβαρό ύφος, γνωρίζοντας ότι παραμυθιάζεις αυτούς στους οποίους απευθύνεσαι..

Αφού, λοιπόν, ο κ. Μητσοτάκης ανέθεσε στον Κ. Πέτσα να δηλώσει σήμερα ότι θα δώσει η κυβέρνησή του άλλα 2 εκατομμύρια ευρώ στα τηλεοπτικά κανάλια, -με πρόσχημα την διαφημιστική καμπάνια για την αντιμετώπιση της πανδημίας-, έφτασε στην Τήνο με συνοδεία 22 φρουρούς3 αμάξια και 2 μηχανές. -τι χρειάζεται τόση "προστασία ο "λαοπρόβλητος" ηγέτης";-, για να χαλαρώσει στις σύντομες διακοπές του.

Εξάλλου τις εκκρεμότητες που υπήρχαν τις έχει τακτοποιήσει. Με το διάγγελμα που απεύθυνε στον Ελληνικό λαό έκανε σε όλους κατανοητό ποιος έχει την ευθύνη για το ξέσπασμα του δευτέρου κύματος της πανδημίας, και όπως μας ενημέρωσαν οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις τα λεγόμενα του είχαν καθολική αποδοχή από τον κόσμο.

Αλλο όμως μας απασχολεί εμάς σχετικά με τις μίνι διακοπές του επικεφαλής της κυβέρνησης των αρίστων.

 Το ότι δηλαδή, δεν μας ενημερώνει η ειδησεογραφία αν έχει δίπλα του, ο κ. Κ. Μητσοτάκης και την υπέρκομψη σύζυγό του Μαρέβα. 

Κι αυτό είναι ένα κρίσιμο σημείο του ρεπορτάζ και πολύ κακώς οι δημοσιογράφοι το παραβλέπουν. 

Θέλουμε να πούμε δηλαδή ότι ελπίζουμε να συνοδεύεται ο πρωθυπουργός από την υπέλαμπρη, και έτσι να μην περιοριστούμε μόνο στην πληροφόρηση για το τι επιτάσσει το πρωτόκολλο του Μπάκιγκαμ για το νύχι. Να φροντίσουν οι λειτουργοί της ενημέρωσης να μας βγάλουν από την άγνοια μας για το πια πρέπει να είναι η σωστή εμφάνιση, για τις γυναίκες, των βλεφαρίδων, των φρυδιών κλπ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger