Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Κυβέρνηση για το... λούτσο!


Γράφει ο mitsos175

Ποια κυβέρνηση για τα πανηγύρια; Αυτή η συμμορία που κυβερνά είναι για το λούτσο! Τα έκανε παντού θάλασσα.
Εκτός από το πλιάτσικο. Εκεί διαπρέπει.

Βγήκε σήμερα ο Πέτσας ο σκανδαλιάρης, να μας πει πως για τον Κορονοϊό φταίνε τα πανηγύρια! Δηλαδή φταίει η ΝΔ, αλλά θα την πληρώσουν κι άλλοι.
Είπε εμμέσως πλην σαφώς πως ο Μητσοτάκης διέταξε τους επιστήμες να πουν πως φταίνε τα πανηγύρια! Κανονικά δεν θα έπρεπε οι γιατροί να προτείνουν; Όχι στη Μπανανία μας.

Και οι φιέστες της ΝΔ; Μπροστά στο μαρμαρωμένο βασιλιά; Στην Ομόνοια; Κάτι συναυλίες τις ξεχάσατε; Που είδε ο σουλτάνος τους βλάκες μπροστά στο άγαλμα κι έκανε τη Αγιά Σοφιά τζαμί!
Σου λέει “αφού κάνουν στην Ελλάδα τέτοιο σόου, γιατί να μην κάνουμε εμείς ένα παρόμοιο στην Τουρκία”; Και να ο σανός! Και από δω, κι από 'κει.

Ο Πέτσας λοιπόν λέει “τέρμα τα πανηγύρια”. Και στα ΜΜΕ; Γιατί τα μόνα πανηγύρια, που ξέρουμε σίγουρα ότι διαδίδουν τον ιό, είναι οι βόθροι που γλεντάνε, καθώς επί Μητσοτάκη άρπαξαν όσα ήθελαν.

Πλην Μαρινάκη, που παρεξηγήθηκε, γιατί έφαγε περισσότερα ο Αλαφούζος. Αδικία! Να ξανασφυρίξει ο διαιτητής. Άντε, μην τιναχτεί κάνας φούρνος στον αέρα...

Στο μεταξύ θα έρχονται τουρίστες χωρίς έλεγχο! Κατά τα άλλα απαγορεύονται τα πανηγύρια! 
Αν απαγορεύαμε τη ΝΔ;
Οι ίδιοι παραδέχονται πως θα κάνουν τεστ όχι σε όλους, αλλά τυχαία! Με τόσο “γουρλή” πρωθυπουργό καταλαβαίνουμε τι θα γίνει. Την τύχη μας μέσα!

Αλλά θα έχουν (λέει) έγγραφα πως έκαναν τεστ! Κι αν είναι πλαστά, θα έχουν επιπτώσεις! Ποιοι μωρέ; Οι τουρίστες; Και τι επιπτώσεις θα έχουν; Θα τους σερβίρουμε μπόμπες και θα τους χρεώσουμε πολλαπλάσια τιμή; Κάποιοι το κάνουν ήδη. Προληπτικά μάλλον.
Οπότε θα γεμίζουμε ιό, αλλά θα φταίμε εμείς, γιατί κολλήσαμε! Διότι σταματήσαμε να πλένουμε χέρια! Όμως κάνουν λάθος: Τα πλένουμε και πριν μουτζώσουμε τη ΝΔ και μετά.

Δε φοράμε μάσκες. Πελετίδη, εκείνο το Καρναβάλι της Πάτρας θα το κάνεις καμία φορά, να βάλουμε καμιά μάσκα; “Στα χίλια στα χίλια φιλάμε τον Κικίλια”. Ούτε ένας δεν κόλλησε τότε. Τώρα όμως έχουμε τα τουριστάκια τα αρρωστούλια.

Στο μεταξύ είδα στις φιέστες της ΝΔ πόσο τηρούν τα γίδια τα μέτρα της κυβέρνησης. Βέβαια στα μηρυκαστικά λένε πως δεν κολλάει, οπότε εντάξει.
Πρώτα αποσύρουν κάθε μέτρο, έπειτα βάζουν άλλα!
Αν δεν ήταν δικτάτορες, θα έλεγα πως χρήζουν επείγουσας νοσηλείας σε ψυχιατρείο. Αλλά αυτοί θέλουν φυλακή.

Θα πάρουν μέτρα να μας κλείσουν πάλι μέσα! Μέχρι να γίνουν οι πλειστηριασμοί και να κλέψουν τα υπόλοιπα.

Μην φαν, έχουμε γλάρο. Αυτή τη φορά δε θα τους περάσει. Γιατί όλοι κατάλαβαν την κοροϊδία.
Όταν δεν γίνονται τεστ δεν ξέρουμε την πραγματική κατάσταση, που πάνε τα τέσσερα.

Το μυστικό είναι πως δεν έρχονται τουρίστες. Από 20δις περίμεναν 8-10. Τώρα μιλάνε το πολύ για 5.

Θάψανε τον τουρισμό. Γιατί μας έβαλαν μέσα την Άνοιξη για να το παίξουν και καλά το Καλοκαίρι “ασφαλής χώρα”! Αλλά ο κόσμος δεν τσίμπησε. Κι όχι μόνο δεν έρχονται απέξω με τη φτώχεια και την ανεργία που έφερε ο Μητσοτάκης συν τη σχιζοφρένεια με τα αντιφατικά που λένε, επλήγη και ο εσωτερικός τουρισμός.

Στην Κέρκυρα δεν πήγε κανείς από τη νησί να τον χαιρετήσει. Πήγαν όλοι να διαμαρτυρηθούν. Σα βρεγμένη γάτα έφυγε ο “καταλληλότερος”.

Η αγανάκτηση φουντώνει καθώς ο κόσμος κατάλαβε πως η συμμορία του Μητσοτάκη εκμεταλλεύτηκε το φόβο για τους ληστέψει.
Μας εξαπάτησαν και αυτό θα το πληρώσουν.

Αν λοιπόν πάει πάλι να κάνει τα ίδια, να νοικιάσει από τώρα ελικόπτερο, να γλυτώσει από το ντου που θα γίνει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger