Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Σκοπέλου υπέγραψε ο Κ. Αγοραστός

Τις συμβάσεις τεσσάρων σημαντικών έργων για τη Μαγνησία υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός. Πρόκειται για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Σκοπέλου, την αύξηση του κόστους κατασκευής του κλειστού Γυμναστηρίου Ζαγοράς, τις εργασίες συντήρησης του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας στη Νέα Ιωνία και το έργο της ανακατασκευής του δρόμου Μπουρμπουλήθρα – Μικροθήβες.

Ο κ. Αγοραστός βρέθηκε σήμερα στον Βόλο, για να υπογράψει τις συμβάσεις.
Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Σκοπέλου, προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ, είχε ενταχθεί από την προηγούμενη δημοτική Αρχή στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Το έργο θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.
Για το κλειστό Γυμναστήριο της Ζαγοράς έχει μεν καταρτιστεί πριν εδώ και τρία χρόνια μελέτη, από τη δημοτική Αρχή, ωστόσο, υπήρξαν αστοχίες και χρειάστηκαν επικαιροποιήσεις. Η Περιφέρεια υπέγραψε μελέτη αύξησης του προϋπολογισμού κατά 370.000 ευρώ, προκειμένου να ολοκληρωθεί το κλειστό γήπεδο, για το οποίο υπάρχει η φιλοδοξία να αποτελέσει πόλο έλξης αθλητικών ομάδων που θα πραγματοποιούν εκεί τις προπονήσεις και την προετοιμασία τους. Όπως δήλωσε ο κ. Αγοραστός: «δημιουργούμε έναν διαφορετικό και ξεχωριστό ελκυστικό προορισμό στη Θεσσαλία, με έργα υποδομής, με τους καλύτερους δρόμους και τις καλύτερες αθλητικές υποδομές, για να μπορούμε να έχουμε και αθλητικό τουρισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger