Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Η αντιμετώπιση που αρμόζει στον ανθυποκασιδιάρη Τζήμερο


Η απάντηση στο ερώτημα που θέτει στον λογαριασμό του στο twitter, η καρικατούρα του Ανθυποκασιδιάρη, είναι αυτονόητη.

Για την Τζήμερο το γνωστό αυτό εμετικό υποκείμενο, και την γενικότερη άθλια δημόσια παρουσία  σαν εκπρόσωπος της κοινωνικής ακροδεξιάς και του λούμπεν νεοφιλελευθερισμού, έχουμε γράψει αρκετές φορές και θα ήταν πλεονασμός να επανέλθουμε. (Εδώ μια χαρακτηριστική μας ανάρτηση).

Ο αγράμματος φιλελελές, δεν είναι απλώς ότι αγνοεί την χρήση της ελληνικής γλώσσας -οι γιατροί δεν κάνουν ποτέ "διαλογή" ασθενών, αλλά σε ακραίες περιπτώσεις "επιλογή" με κριτήριο ποιος ασθενής έχει τις περισσότερες πιθανότητες να θεραπευτεί- βρήκε την ευκαιρία ακόμα μια φορά να εκδηλώσει την εσωτερική του σαπίλα.

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από την εκδήλωση απάνθρωπου μισανθρωπικού ρατσισμού απ' αυτό το κοινωνικό κατακάθι.

 Επίλογος από περασμένη ανάρτηση του ιστότοπου μας. "Αν θα αξίζει μια αντιμετώπιση ο Τζήμερος πρέπει να είναι παρόμοια με αυτή που δέχτηκε στο παρελθόν από  έναν «κομμουνιστή τραμπούκο ακούων στο όνομα Μανουσογιαννάκης». Εγραφε τότε ο φασίστας Τζήμερος:: «Ακόμα μου πονάει ο λαιμός, έχω δύσπνοια και η κοκκινίλα από το κεφαλοκλείδωμα είναι εμφανής. Ευτυχώς οι μπουνιές του τραμπούκου του ΚΚΕ δεν μου έσπασαν κανένα πλευρό. Μπορώ να πω ότι με μερικές μελανιές φτηνά τη γλίτωσα»".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger