Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Καταγγελία για κακοποίηση ΑΜΕΑ από ομάδα της ΟΠΚΕ

Οι γνωστές Ομάδες Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), χθες βράδυ στο χωριό Λευκοχώρι του Δήμου Πηνειού Ηλείας, των 500 κατοίκων, σταμάτησαν νεαρό έξω από το σπίτι του να του ζητήσουν την άδεια μετακίνησης και του ζήτησαν τα στοιχεία.

Η καταγγελία:
Οι γνωστές Ομάδες Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), χθες βράδυ στο χωριό Λευκοχώρι του Δήμου Πηνειού Ηλείας, των 500 κατοίκων, σταμάτησαν νεαρό έξω από το σπίτι του να του ζητήσουν την άδεια μετακίνησης και του ζήτησαν τα στοιχεία.Ο νεαρός που έχει νοητική στέρηση, δε μπορούσε να αρθρώσει λέξη. Οι αστυνομικοί τον πέταξαν κάτω, πατώντας τον και του φόρεσαν χειροπέδες. Η μητέρα του παιδιού και γείτονες έβαλαν τις φωνές και έβγαλαν τις χειροπέδες, τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Γαστούνης. Οι γονείς του παιδιού, έτρεξαν στο τμήμα και έπεισαν τον αξιωματικό υπηρεσίας που τους επέτρεψε να τον πάρουν. Στη συνέχεια οι γονείς τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου διαπιστώθηκαν οι κακώσεις του παιδιού.
Σήμερα το πρωί οι, πάμφτωχοι, γονείς του ζήτησαν να δουν την εισαγγελέα Αμαλιάδας, αλλά αυτή αρνήθηκε, απαιτώντας να πάνε σε δικηγόρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger