Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Αλήτικη, γελοία και εντελώς προβλέψιμη κυβερνητική προπαγάνδα


Γράφει ο mitsos 175

Η σοβαρή Χρυσή Αυγή, η ΝΔ συναγωνίζεται σε φασισμό και ψέματα τη ναζιστική συμμορία.

Χτες είχαμε άλλη μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια συκοφαντίαςρατσισμού, αποπροσανατολισμού και βλακείας. (Αφού όπως θα δούμε παρακάτω, ούτε μια προβοκάτσια δεν είναι ικανοί να στήσουν)

“Σύμφωνα με πληροφορίες” “Αρμόδιες πηγές αναφέρουν” πως τάχα η Τουρκία πρόκειται να στείλει στην Ελλάδα, μετανάστες με κορονοϊό!
Κι αυτή την "είδηση" σε την συναντήσαμε σε κάποιο "ψεκασμένο" ναζιστικό site. Το ψέμα αναπαράχθηκε σε όλα τα ΜΜΕ της ΝΔ. Από το in.gr και ethnos.gr μέχρι το enikos.gr Μάλιστα κάποια το είχαν πρώτη είδηση.

Σε τέτοια καταγγελία οφείλουν να μας παρουσιάζουν αποδείξεις. Και φυσικά να πουν τις πηγές τους. Ποιοι είναι αυτοί οι αρμόδιοι; Ο Μητσοτάκης; Τα γαλάζια τρολλ του twitter; Η νοσηρή τους φαντασία;

Και μόνο ο τίτλος της είδησης είναι γελοίος. Εκανε δηλαδή η Τουρκία τεστ στα 4.5 περίπου μετανάστες και πρόσφυγες που υπάρχουν στην χώρα της, εντόπισε τους μολυσμένους από κορονοϊό και τους στέλνει στην Ελλάδα; 
Και συμπτωματικά τώρα έρχεται στην δημοσιότητα αυτή η "είδηση", όταν ξένα και ελληνικά ΜΜΕ κάνουν αναφορά για μια υγειονομική βόμβα που υπάρχει στην Μόρια και είναι έτοιμη να εκραγεί εξ' αιτίας του COVID-19;

Αλήτικη προπαγάνδα και εντελώς προβλέψιμη. 

Αν υπήρχε εισαγγελέας, που υποτίθεται πως διώκει τα fake news, δεν θα έπρεπε αυτεπάγγελτα να εξετάσει το ζήτημα;

Είναι προφανώς ναζιστική προπαγάνδα, που σκοπό έχει να τρομοκρατήσει τον κόσμο και να δημιουργήσει μίσος απέναντι στα θύματα της δεξιάς πολιτικής.
Υπάρχει και μια άλλη παράμετρος. Αν λιμενομπάτσοι πυροβολήσουν ή βουλιάξουν βάρκα στην οποία επιβαίνουν πρόσφυγες, οι οποίοι προσπαθούν να προσεγγίσουν τα νησιά μας, δεν τους παρέχεται έτσι το άλλοθι ότι το έκαναν για να προστατεύσουν τον ελληνικό λαό από την εξάπλωση της πανδημίας;

Στην Τουρκία, όπως σε όλες τις χώρες, ισχύουν κάποια μέτρα, όσον αφορά τους φορείς του κορονοϊού. Αυστηρή καραντίνα ή σε περίπτωση σοβαρών συμπτωμάτων νοσηλεία.
Το να αφήσουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι φορείς του ιού προφανώς δεν συμφέρει τους ίδιους του Τούρκους.
Επισημαίνουμε πως οι ίδιοι οι άνθρωποι, αν έχουν συμπτώματα, θα πάνε στο πλησιέστερο Νοσοκομείο για βοήθεια.

Πρόκειται λοιπόν για ένα αισχρό ψέμα. Κατασκευασμένο από τα γραφεία της ΝΔ. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί – όπως είπαμε – δεν εμφανίστηκε σε ένα ακροδεξιό site αλλά έγινε συντονισμένα πρώτη είδηση σε πολλά ΜΜΕ που ειδικεύονται στην φιλοκυβερνητική προπαγάνδα. Απ' την πρώτη ματιά φαίνεται ότι έχει γραφτεί από κάποιο κέντρο και απλώς το "κέντησαν" οι δημοσιογράφοι που το υπογράφουν.

Και ρωτάμε: Έλεγξαν αν ισχύει; Κι αν ναι, πως; Αρκεί στους "έγκυρους" δημοσιογράφους να επικαλούνται ανώνυμες "πηγές του ελληνικού Πενταγώνου" και να προβάλλουν ένα τόσο σημαντικό γεγονός;

Το πόσο κακοστημένη και εντελώς ασυντόνιστη είναι η προπαγάνδα της Ν.Δ. φαίνεται και από τα παρακάτω δημοσιεύματα.


Γελοίοι και ανίκανοι δηλαδή. Μια πανομοιότυπη πρόταση -και μάλιστα εντός εισαγωγικών- ο ένας δημοσιογράφος την αποδίδει σε Τούρκο υπουργό και ο άλλος σε αξιωματούχο του ΓΕΕΘΑ. (Πάλι καλά που δεν την χρέωσαν στην θεούσα την Καλλιόπη).

Πάμε παρακάτω.
Η Ελλάδα έχει πάρει χρήματα και έχει υπογράψει κάποιες συμφωνίες όσον αφορά τους πρόσφυγες.
Εκείνο που συμβαίνει είναι το εξής: Η υπομονή του κόσμου εξαντλείται. Υπάρχει φόβος αλλά και αγανάκτηση για τη κυβέρνηση. Χρειάζεται λοιπόν ένας αποπροσανατολισμός. Ένας νέος Έβρος.

Η Τουρκία αυτή τη στιγμή έχει τα δικά της προβλήματα. Δεν έχει σκοπό αυτή τη στιγμή τουλάχιστο να προσθέσει και άλλα. Το γνωρίζουν καλά αυτό στην κυβέρνηση. Οπότε λένε τέτοια χοντρά ψέματα εκ του ασφαλούς. (Η πανδημία ήρθε να προστεθεί στην δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η κυβέρνηση Ερντογάν. Ηδη μετράει πάνω από 1.100 νεκρούς, και η απαγόρευση κυκλοφορίες για 48 ώρες σε 31 επαρχίες καθώς και σε Κωνσταντινούπολη και της Αγκυρα έχει δημιουργήσει πανικό στους πολίτες της γειτονικής χώρας)

Εχει όμως την δυνατότητα να κάνει η κυβέρνηση τόσο χοντροκομμένη προπαγάνδα. Ποιος θα βγει άλλωστε να την ελέγξει; Ο ΣΥΡΙΖΑ σαν αντιπολίτευση είναι ανύπαρκτος. Ενας απομονωμένος από την ηγεσία Πολάκης, έμεινε να το παλεύει όσο μπορεί. Ελάχιστη ανταπόκριση όμως έχουν οι πράξεις του, αφού πέρα απ' το ότι τον "αδειάζουν" οι ίδιοι οι σύντροφοι του, έχει και ένα προβληματικό παρελθόν σαν πρώην κυβερνητικό ντόμπερμαν.
Εκτός απ' την τηλεόραση "ΚΟΝΤΡΑ" και τις εφημερίδες "Αυγή" και "Documento", όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ είναι φιλοκυβερνητικά.
Φυσικά απέναντι της η κυβέρνηση έχει και το ΚΚΕ.

Εκτός αυτών, έχουμε και τους ξεσαλωμένους μπάτσους, να βασανίζουν ΑΜΕΑ να κάνουν προσαγωγές και να μοιράζουν πρόστιμα σε αγωνιστές, σε άστεγους και φτωχούς, ενώ αφήνουν το τσούρμο των παπαγάλων να ακολουθεί κηφήνες στις εξόδους τους.

Κανένας αποπροσανατολισμός όμως δεν θα μας κάνει να ξεχάσουμε την απολυταρχικότητα της κυβέρνησης των "αρίστων", την ακρίβεια, τις ελλείψεις, αυτή την Κόλαση που έφερε η ΝΔ.

Θυμίζουμε ποιοι έφεραν τον ιό στην Ελλάδα. Πλούσιες κυρίες που πήγαν στην Ιταλία, θεούσες που δε μετέφεραν Χριστό αλλά κοροναϊό και πλούσια κωλόπαιδα που αλώνιζαν.
Φυσικά ευθύνη ελέγχου έχει το κράτος. Όποιος έρχεται πρέπει να κάνει τεστ.
Δεν έγινε αυτό και κόλλησαν 2081 άνθρωποι ως τώρα, ενώ θρηνούμε 93 νεκρούς.

Κάτι ακόμα. Μόνο 4 Ρομά στους εκατοντάδες που εξετάστηκαν στη Λάρισα, ήταν θετικοί στον ιό. Αυτό απογοήτευσε τους φασίστες νεογιδοκράτες και χρυσαλήτες. Φαίνεται πως οι Ρομά ξέρουν να προστατεύονται. Άλλωστε είναι ο κλειστός χώρος και όχι ο ανοικτός, που ευνοεί τη μετάδοση γρίπης και άλλων ασθενειών οι οποίες μεταδίδονται με τα σταγονίδια.
Εφόσον κρατούν αποστάσεις μειώνονται οι πιθανότητες μετάδοσης. Σχεδόν μηδενίζονται, όταν τηρούνται τα υπόλοιπα μέτρα. Τα οποία όμως απαιτούν και ανάλογα υλικά μέσα.

Εκεί που υπάρχει κίνδυνος είναι τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπως αυτό που αναφέραμε αρχικά στην Μόρια..
Ο συνωστισμός πολλών ατόμων σε συνδυασμό με τις άθλιες συνθήκες υγιεινής και τον υποσιτισμό οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε εμφάνιση επιδημιών. Όχι κατ' ανάγκη κορονοϊού. Γι αυτό όμως δε φταίνε οι πρόσφυγες αλλά αυτοί που έχουν πολιτική να τους κάνουν “να νιώσουν άβολα”.
 Οι ακροδεξιοί της ΝΔ, οι απόγονοι των Γερμανοτσολιάδων.

Εκτός λοιπόν από αποπροσανατολισμό και ξέπλυμα φασισμού είναι και προσπάθεια δικαιολόγησης μελλοντικής ανθρωπιστικής καταστροφής.
Υπενθυμίζουμε πως είναι υπεύθυνοι για τη ζωή, την ασφάλεια και την υγεία, των αδερφών μας.
Τα εγκλήματα της δεξιάς θα τιμωρηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger