Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

ΣΚΟΠΕΛΟΣ οδηγίες προς τα καταστήματα μαζικής εστίασης πριν της τουριστικής σαιζόν 2020 προσφορά της Ταβέρνας του Ηλία

 Στο menu που θα παρέχετε να βάλετε άφθονα φρούτα όπως μήλα (γνωστό πως ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα / an apple per day keeps doctor away) και πορτοκάλια που
περιέχουν πολύ βιταμίνη C και κιτρικό οξύ, λεμόνι σε φυσική μορφή, φυσικούς χυμούς, μηλόξυδο, σκόρδο που στην φυσική του μορφή (ωμό) έχει πολύ ισχυρή αντιϊκή δράση,
ρίγανη παρομοίως κ.ά.. Μάλλον θα πρέπει μαζί με τον μάγειρα / chef του ξενοδοχείου σας, να στήσετε ένα virus-resistant menu, καθώς πολλά από τα παραπάνω, μπορεί οι επισκέπτες να μην τα τρώνε ‘σκέτα’ αλλά ενταγμένα π.χ. σε μια σαλάτα τρώγονται άνετα και πολύ ευχάριστα. Επίσης διάφοροι ιοί μεταξύ των οποίων και ο κορωνοϊός, μπορεί να μεταδοθεί με την βρώση κρεάτων, αυγών, γι’ αυτό επιβάλλεται καλό μαγείρεμά τους, ορθό ψήσιμο. Διαφημίστε / προβάλλετε το healthy και virus-resistant / anti-virus menu σας, έτσι ώστε να ‘κερδίσετε’ κάποιους επισκέπτες σας που διαφορετικά θα έτρωγαν έξω – άρα θα είχατε διαφυγόντα κέρδη. Και μην υποτιμάτε καθόλου την καλή διατροφή, διότι ένα ισχυρό ανοσοποιητικό ξεκινά από αυτήν, είναι η βάση του – το είχε πει και ο Ιπποκράτης ότι η τροφή σας ας γίνει φάρμακό σας. Η καλή διατροφή θα δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας στους επισκέπτες σας, απέναντι στους ιούς. Εάν παρέχετε πρωϊνό, μεσημεριανό, βραδινό, κάντε virus-resistant το menu όλης της ημέρας, αλλιώς, όποιο παρέχετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger