Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Κυνικά και προκλητικά, η κυβέρνηση, προαναγγέλλει στρατιές αστέγων!


Οπότε δεν μας εντυπωσίασε καθόλου αυτό που επανέλαβε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο χαιρετισμού που απηύθυνε σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου: «Δεν υπάρχει απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας σε καμία προηγμένη οικονομία, ούτε πρέπει να υπάρχει, διότι είναι επιζήμια για την οικονομία», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. στην τοποθέτησή του.

Και σήμερα δηλαδή επανέλαβε με κυνικό τρόπο αυτά που είχε δηλώσει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη προαναγγέλλοντας την δημιουργία στρατιές αστέγων.

Σε λίγες μέρες δηλαδή χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων θα βρεθούν αντιμέτωποι με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας τους, χωρίς να έχουν κανένα δικαίωμα προστασίας.

Αυτές είναι οι κυβερνητικές προθέσεις. Το ζητούμενο είναι το λαϊκό και εργατικό κίνημα να βρει τους τρόπους και τις μεθόδους πάλης ώστε αυτός ο εγκληματικός σχεδιασμός της κυβέρνησης, να μείνει στα χαρτιά.

Εδώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το σχέδιο που έχουν ετοιμάσει τα τραπεζικά στελέχη σε συνεργασία με τους ξένους τοκογλύφους του ελληνικού κράτους,  υπερβαίνει κατά πολύ σε βιαιότητα ακόμη και την κοινοτική οδηγία την οποία επικαλούνται οι αρμόδιοι προκειμένου να δικαιολογήσουν τις αποφάσεις τους. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger