Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Επιδέξιος Πώλος.


Γράφει ο mitsos175

Του Πατούλη ο πισινός είναι μέγας και τρανός.
Θέλει θρόνο να καθίσει, μα αν κλάσει, θα βρομίσει!

“Είστε μίζεροι - αθέοι, είμαστε νοικοκυραίοι”.
Τι κι αν κλέβουνε σωρό, ζούμε με 200 ευρώ!

Μόνο είκοσι χιλιάδες θα κοστίζει φουκαράδες,
η καρέκλα η καλή, που είναι ολόχρυσο θρονί.

Τι είναι άλλωστε τα ευρώ, μπρος σε τέτοιο πισινό;
Πλήρωνε πλέμπα κι εσύ, “Φαγητό”; - Σ' άλλη ζωή!

100 κοινωνικά μερίσματα ρε σεις. Τζάμπα πράμα ο θρόνος“Μόλις” είκοσι χιλιάδες για να κάτσει ο πρώτος κώλος της Περιφέρειας!

Εμείς δεν είμαστε μίζεροι και λαϊκιστές να ρωτάμε γιατί πήρε καρέκλα με 20.000,00 ευρώ. Τι θέλετε δηλαδή; Κοτζάμ οπίσθια Περιφερειάρχη, τα οποία ψηφίσατε, να βολεύονται με καρέκλα από περιπλανώμενο Ρομά;

Ξέρετε ρε, τι κώλος είναι αυτός; Επιδέξιος! Θέλει το μεταξωτό το βρακί, το ακριβό το παντελόνι, τη χρυσή χέστρα, για να ανακουφιστεί. Αλλιώς θα βγάλει αιμορροΐδες! Θέλετε κάτι τέτοιο; Να έχουμε Περιφερειάρχη, που αντί για τα προβλήματα, να ασχολείται με τα οπίσθια του;

Αυτό ακριβώς κάνει; Αντί να ασχολείται με προβλήματα της Περιφέρειας σπαταλά τα λεφτά;
Είστε άδικοι ρε! Δεν διόρθωσε τα προβλήματα, γιατί δεν είχε καρέκλα να κάτσει! Δουλειές του ποδαριού έκανε, ρε μίζεροι λαϊκιστές, κοτζάμ Περιφερειάρχης! Τώρα όμως θα κάνει δουλειές του κώλου.

Πολύ με τους πισινούς τους ασχολούνται εκεί στη ΝΔ. Η Μαρέβα πχ ντύθηκε κουράδα! Έβαλε και μια χρυσόμυγα πάνω και πήγε αγκαζέ με το Mr. Bean στο Λευκό Οίκο να δει την άλλη με το τραπεζομάντιλο από το ψητοπωλείο.

Μελανία, κι εμένα μ' άρεσε το φόρεμά σου, έχουμε ακριβώς τα ίδια γούστα, έχω το ίδιο σχέδιο σε πουκάμισο από τη Λαϊκή. Πόσο σου κόστισε εσένα; Πόσοο;! Σε πιάσανε κορόιδο γλυκιά μου.
Και τους 'Έλληνες κάποιοι αετονύχηδες.

Επένδυση ρε είναι η καρέκλα. Όταν χρεοκοπήσουμε πάλι, θα μας μείνει έπιπλο αξίας 20.000! Δεν είναι και λίγα. 100 άνθρωποι θα ζήσουν για ένα μήνα σύμφωνα με υπολογισμούς του Άδωνι.
Θα κάνουμε ένα τσιμπούσι με τη καρέκλα... Κρατήστε μου ένα πόδι.

Εγώ πάντως είμαι υπέρ της αγοράς! Μάλιστα προτείνω να πάρει και άλλα: Τραπέζι να τρώει, κρεβάτι να κοιμάται... Αν και κοιμάται κι όρθιος! Με μία προϋπόθεση όμως. Τη λυπητερή να μην τη στείλει σε μας, να έχουν την τιμή να πληρώσουν μόνο οι βλάκες με περικεφαλαία που τον ψήφισαν.
Αρκετοί είναι, 600.000 πήρε στον πρώτο γύρο. Ας ξηλωθούν μερικά ευρώ να πάρει και τα υπόλοιπα. Να κάνει την προίκα του. Να οικονομήσουν και μερικοί δικοί του που πουλάνε ξύλο και δέρμα για χρυσό. Και φύκι για μεταξωτή κορδέλα...

Κι έχει δίκιο ο επιδέξιος. Δεν έχει κόκκινο γραφείο. Κόκκινο; Σε δωμάτιο εθνικόφρονα; Τι θέλετε, να τον πεθάνετε; Ούτε αίμα δεν έχει κόκκινο. Γαλαζοαίματος! Σαν τη σουπιά. Μεγάλη σουπιά, πολύ μεγάλη σουπιά...

Πληρώστε, για να μάθετε. Τα λάθη πληρώνονται. Πληρώνονται πανάκριβα. Είκοσι χιλιάδες; Να 'ταν μόνο αυτά... Αγάπη μου, ψήφισες εκείνους που σε χρεοκόπησαν, το κατάλαβες; Έδωσες μαχαιροπίρουνα σε ανθρωποφάγους. Τι νόμιζες πως θα κάνουν;
Θα υπερασπίζονταν τη Μακεδονία; Αυτοί που χάρισαν το ωραιότερο μέρος της στην Πολυεθνική με το χρυσό; Αυτοί που δίνουν τώρα το Αιγαίο; Το εαυτούλη τους θα κοιτάξουν να βολέψουν και τους φίλους τους.

Είπαμε να τιμωρηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν βγάζεις τον ακόμα χειρότερο.
13η σύνταξη; Τι είναι αυτό; Ζείτε με 200 ευρώ. Κι αν πάτε να τα πάρετε στην Τράπεζα θα σου πει ο Ταμίας. “Ρε ψιλικατζή πάρε δρόμο! Με ενοχλείς για τρίχες”. Πάνω από 400 μετρητά οι συναλλαγές στα ταμεία.
Τέτοιο άδειασμα οι τράπεζες στον Άδωνι, που λέει πως ζούμε με 200 ευρώ!

Αυτά ψήφισε ο κόσμος, γιατί δεν είναι ούτε λαϊκιστής, ούτε μίζερος. Μαλάκας όμως;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger