Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Η ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΎ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ''ΠΡΩΤΕΥΣ''

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σκιάθου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ–Ο/Γ ''ΠΡΩΤΕΥΣ'' N.Π. 4007, ότι κατά τον απόπλου του πλοίου από το λιμένα Σκιάθου προσέκρουσε στη βραχονησίδα ''ΔΑΣΚΑΛΟΝΗΣΙ'' εντός της λιμενολεκάνης ν. Σκιάθου, λόγω βλάβης στο σύστημα πηδαλιουχίας.
Το εν λόγω πλοίο εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο από λιμένα Βόλου με προορισμό τους λιμένες ν. Σκιάθου και Γλώσσας ν. Σκοπέλου με πενήντα τρεις (53) επιβάτες, έξι (06) Ε.Ι.Χ. οχήματα, δύο (02) Φ/Γ οχήματα και είκοσι έξι (26) άτομα μέλη πληρώματος, ενώ από το συμβάν δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ούτε εισροή υδάτων.
Άμεσα απέπλευσαν προς παροχή συνδρομής περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΑΛΥΨΩ'' Ν.Σ. 28, στο οποίο μετεπιβιβάστηκαν οι επιβάτες του ''ΠΡΩΤΕΥΣ'', τους οποίους μετέφερε με ασφάλεια στο λιμένα ν. Σκιάθου.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σκιάθου, ενώ οι επιβάτες του εν λόγω πλοίου πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger