Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019

Στην τελική ευθεία των εκλογών η Σκόπελος


Οι Σκοπελίτες είναι έτοιμη μετά από πολύ σκέψη να πάνε σε αυτές τις εκλογές εγώ με ένα άλλο μάτι βλέπω διαφορετικά τον κόσμο και τις εκλογές Εσείς Τι γνώμη έχετε Μπορείτε να σχολιάσετε

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΔΗΛΩΣΗ Ροδίου - Κεχριώτη Εύη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Σταμάτη Περίσση "Το νησί μας πρώτα - Δημιουργία ξανά".


Αγαπητοί μου συνδημότες και συνδημότισσες
Θα ήθελα να σας ανακοινώσω και επίσημα την απόφαση μου να συμμετέχω για δεύτερη φορά στις Δημοτικές εκλογές ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, παραμένοντας σταθερά δίπλα σε έναν αξιόλογο, δυναμικό, δοκιμασμένο και επιτυχημένο Δήμαρχο, τον Σταμάτη Περίσση. Έναν άνθρωπο που μιλάει με πράξεις και έργα και όχι με ανούσια λόγια και ανυπόστατες υποσχέσεις και γι’ αυτό είμαι σίγουρη ότι θα δώσει λύσεις στα σημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί μας και θα συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και στην ευημερία του.
Είμαστε πολύ τυχεροί γιατί ζούμε και δραστηριοποιούμαστε σε έναν όμορφο και ευλογημένο τόπο, στον οποίο οι περισσότεροι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Είμαι σίγουρη ότι γνωρίζετε την αγάπη μου για το νησί μας, μέσα από την ενασχόληση μου στα κοινά και την συμμετοχή μου σε διάφορες δράσεις. Αυτά σε συνδυασμό με την επιθυμία μου να συμβάλλω στην πρόοδο και στην ανάπτυξη του νησιού μας, είναι κάποιοι από τους λόγους που με ώθησαν να πάρω την απόφαση να συμμετάσχω στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Επανέρχεται το Flying Cat στη γραμμή Βόλος – Σποράδες

Επανέρχεται, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου το καταμαράν Flying Cat στο δρομολόγιο Βόλος – νησιά Σποράδων.
Το ταχύπλοο σκάφος, που είχε σταματήσει τα δρομολόγια για τη χειμερινή περίοδο επανέρχεται ξανά στη γραμμή από την Πέμπτη 30 Μαΐου και θα κάνει δρομολόγια προς τα νησιά μέχρι το Φθινόπωρο.

"Επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Σταμάτη Περίσση και των υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού «Το νησί μας πρώτα - Δημιουργία ξανά» στο Πεπαρήθειο Δημοτικό Σχολείο, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Σκοπέλου”.

"Επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Σταμάτη Περίσση και των υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού «Το νησί μας πρώτα - Δημιουργία ξανά» στο Πεπαρήθειο Δημοτικό Σχολείο, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Σκοπέλου”.
 Τα σχολεία της Σκοπέλου επισκέφθηκαν σήμερα Τρίτη 21 Μαϊου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος του συνδυασμού «Το νησί μας πρώτα – Δημιουργία ξανά» κ. Σταμάτης Περίσσης, μαζί με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του.
Συναντήθηκαν με την διευθύντρια του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου κ. Φραγκούλα Τουτουτζόγλου, την Γυμνασιάρχη κ. Κυριακή Θεοδώρου, την Λυκειάρχη κ. Αλεξία Καπραβέλου, καθώς και με εκπαιδευτικούς, ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία της Σκοπέλου, που αφορούν κυρίως στις κτιριακές εγκαταστάσεις, την έλλειψη εξοπλισμού, μίλησαν για την ασφάλεια των παιδιών, την βελτίωση των υποδομών και την δυνατότητα αξιοποίησης δωρεών και κληροδοτημάτων.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος κατέγραψε τα προβλήματα και υποσχέθηκε στενή και εποικοδομητική συνεργασία.  

Αρχιπέλαγος - Αναδρομή δράσης: Άνοιξη 2019

55658722 10156228808500878 1164590088936488960 o
 

Αρχιπέλαγος - Αναδρομή δράσης: Άνοιξη 2019

Δεν επιλέγουμε αν θα μας τσακίσουν ο ΣΥΡΙΖΑ ή οι ΝΔ Καλύτερες μέρες θα δει ο λαός μόνο με την οργάνωση του αγώνα του, στο πλευρό του κόμματος του! ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ με το ΚΚΕ για μια μεγάλη νίκη του λαού!!

που πας με τέτοιο όνομα ρε κωλομπάτσε?


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου