Σάββατο, 18 Μαΐου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ


Η 19η Μαΐου είναι ημέρα μνήμης για τους 353.000 δολοφονημένους και τις χιλιάδες διωγμένους από τις πατρογονικές τους εστίες Έλληνες Πόντιους.
100 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την  ημέρα που ο Μουσταφά Κεμάλ αποβιβάζει τον δολοφονικό στρατό του στη Σαμψούντα για να ειρηνεύσει, δήθεν, την περιοχή. Με το σύνθημα «η Τουρκία στους Τούρκους» έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο των Νεότουρκων για την τελειωτική εξόντωση του ελληνικού πληθυσμού σε όλο τον Πόντο.
Κάθε χρόνο την μέρα αυτή ο ανά τον κόσμο διάσπαρτος Ποντιακός Ελληνισμός, αμάχητο τεκμήριο και ζωντανό κομμάτι του οικουμενικού ελληνισμού, επιβεβαιώνει την ισχυρή θέληση και αγωνιστικότητα του, το χρέος και το εθνικό καθήκον όλων μας για την με κάθε θεμιτό μέσο διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των προγόνων μας.
Ο Ποντιακός Ελληνισμός, όπως και ο Ελληνισμός της Μ. Ασίας, κράτησε για αιώνες άσβεστη τη φλόγα του ελληνικού πνεύματος, ενώ βρισκόταν μακριά από τη μητροπολιτική Ελλάδα. Δημιούργησε θαυμαστό πολιτισμό τον οποίο μας κληροδότησε.

ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΟΥ ΦΛΩΡΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Μέτρο ύστερα από αξίωση της Τρόικα και των θεσμών.
Ένα μέτρο για το οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έδειξε πρόθυμη άμεσα να στηρίξει.
Όλα τα κόμματα του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου αλλά και οι συνδυασμοί που στηρίζονται από αυτά σε δήμους και περιφέρειες προεκλογικά κρύβουν το μέτρο αυτόκάτω από το χαλάκι όπως κ πολλά αλλά μέτρα που φέρνουν αρνητικά αποτελέσματα για τις περιφέρειες τους δήμους και Κατ επέκταση για τους δημότες αυτών.
Ο καθένας από εμάς μπορεί να καταλάβει ποσό σημαντικά  είναι τα έσοδα αυτά για τους δήμους από την στιγμή που υπάρχει μεγάλη συρρίκνωση τις κρατικής χρηματοδότησης για την κάλυψη των αναγκών κάθε Δήμου,
χρήματα με τα οποία ο κάθε Δήμος μπορεί να στηρίξει ανάγκες τις  καθημερινότητας.
Τα αποθεματικά διαθέσιμα των Δήμων δεν πρέπει να γίνονται θηλιά στον λαιμό των Δημοτών. Τα αποθεματικά των Δήμων είναι για τους Δημότες και όχι για τους δανειστές κ την Τρόικα.
 Η Λαϊκή Συσπείρωση με τους εκλεγμένους συμβούλους της σε περιφέρειες και Δήμους δίνει αγώνα ενάντια σε αυτό το μέτρο που ρίχνει ακόμα πιο βαθιά στο πηγάδι του σκότους τις περιφέρειες και τους Δήμους,εμάς όλους που ζούμε καθημερινά,πληρώνουμε,αγωνιζόμαστε.

Δήλωση υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Σκοπέλου με τη λαϊκή συσπείρωση πατσή γιάννη


Σε αυτές τις εκλογές μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ και δημοτική αρχή στη Σκόπελο τη Λαϊκή Συσπείρωση. Σήμερα κρίνεται αν θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο ή αν θα πάμε αλλιώς με στόχο να ικανοποιήσουμε τις σύγχρονες ανάγκες μας. Εδώ δεν χωράνε συγγενείς, φίλοι και γνωστοί που μπορεί να έχει ο καθένας σε διάφορα δημοτικά και περιφερειακά ψηφοδέλτια. Για να κοπεί ο αέρας του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, αλλά και των ντόπιων στελεχών τους που απαρτίζουν τα τοπικά τους ψηφοδέλτια και μας μαυρίζουν τη ζωή. Γιατί μόνο έτσι θα εμποδίσουμε τα χειρότερα που έρχονται, θα αποσπάσουμε κατακτήσεις και θα επιστρέψει η αισιοδοξία.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου