Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Δήμος Σκοπέλου ομιλία με Μονάδα Οικογενειακού προγραμματισμού και προγεννητικού ελέγχουν γενικό Νοσοκομείο Βόλου


Ο Δήμος Σκοπέλου και τo Κέντρο Κοινότητας  Δήμου Σκοπέλου σε συνεργασία με την Μονάδα Οικογενειακού Προγραμματισμού και Προγεννητικού Ελέγχου του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου διοργάνωσαν ομιλία την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στις 18:30 στον «Ορφέα» με θέμα: «Η συμβολή της Μονάδας  Οικογενειακού Προγραμματισμού και Προγεννητικού Ελέγχου στη πρόληψη του γυναικολογικού καρκίνου »,  με τρεις θεματικές ενότητες 1η :Η Λειτουργία της Μονάδας  Οικογενειακού Προγραμματισμού και Προγεννητικού Ελέγχου στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου με ομιλήτρια την κα. Καλαϊτζή Αικατερίνη / Μαία, 2η : Η πρόληψη του Καρκίνου του Τραχήλου της μήτρας με ομιλήτρια την κα. Ντούλια Παναγιώτα / Επισκέπτρια Υγείας και 3η : Η πρόληψη του  Καρκίνου του  Μαστού με ομιλήτρια την κα. Φώτου Δέσποινα / Μαία. 


        Θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι η ομιλία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια προγράμματος ενημέρωσης της Μονάδας Οικογενειακού Προγραμματισμού και Προγεννητικού Ελέγχου  στους  μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ Σκοπέλου και Γλώσσας.


         Ευχαριστούμε τον κόσμο που παρευρέθηκε στην ομιλία και συμμετείχε με ερωτήσεις / απορίες στις θεματικές ενότητες που αναπτύχθηκαν. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την HELLENIC SEAWAYS και το Ξενοδοχείο «Ανέλλη»  για την αρωγή τους στη υλοποίηση των παρεμβάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger