Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Παγκόσμια ημέρα των ζώων


Γράφει ο mitsos175

Παγκόσμια ημέρα των ζώων και σαν σήμερα το 1974 ο Καραμανλής ο Α' ιδρύει τη Νέα Δημοκρατία.
Καθόλου τυχαίο. Γιατί ο νεοδημοκράτης είναι σανοφάγο μηρυκαστικό. Εκτός αν βρεθεί στην εξουσία όποτε γίνεται παμφάγο. Τρώει τα πάντα. Από εργαζόμενους μέχρι συντάξεις κι από κουταμάρες μέχρι προϋπολογισμούς.

Τα υπόλοιπα ζώα δεν έχουν κανένα λόγο να γιορτάζουν, αφού κάποια δίποδα καταστρέφουν συστηματικά το Περιβάλλον για το κέρδος.
Ας αφήσουμε λοιπόν την πανίδα στο πένθος της κι ας ασχοληθούμε με τους σανοφάγους, οι οποίοι έχουν κάθε μέρα γιορτή. Γιορτή που ακολουθεί όργιο λεηλασίας και πλιάτσικου. Κυριολεκτικά οι γαλάζιοι λήσταρχοι το καίνε καθημερινά.

Σανό περιποιημένο εμπλουτισμένο με μπόλικο κουτόχορτο σερβίρει και σήμερα ο Κούλης"Ζητούνται σπίτια να μείνουν οι πρόσφυγες". Ε τώρα φταίνε οι Αναρχικοί να τους δουλέψουν ψιλό γαζί; Να πάνε να κάνουν αίτηση για τα σπίτια, που λίγες μέρες πριν οι μπάτσοι πετούσαν στο δρόμο τα γυναικόπαιδα!
Όχι μόνο να τους πάνε πίσω αλλά να κόψουν και κονδύλι στους συντρόφους!!! Ε ρε γλέντια που κάνουμε με τον Κούλη! Κάθε μέρα φροντίζει να διασκεδάζουμε.

Πάντως το γαλάζιο γίδι δεν μιλάει. Λογικό, όταν τρώνε, δε μιλάνε. Πάει κι η Μακεδονία, το Μάτι, ο τσαμπουκάς στους γείτονες, όλα εκείνα, που έλεγε η Νέα Δημαγωγία κι ευχαριστιόνταν το δεξιό αυτί.
Ούτε καν μια δίωξη στον Τσίπρα, έτσι για να γουστάρουν οι φίλοι του Σαμαρά. Τον οποίο ο Κούλης βασανίζει με κινέζικα μαρτύρια. Να μάθει, να βάζει τρικλοποδιές στο μπαμπά.

Όμως κι αυτός τα ρίχνει τα βέλη του. Μέσω τρίτων φυσικά γιατί αν μιλήσει ο ίδιος ο Μητσοτάκης θα του ράψει το στόμα με σταυροβελονιά.
"Η ΝΔ και ο Μητσοτάκης μας ξεγέλασαν". Σώωωπα! Καλέ γιατί το λες αυτό; "Πρόκειται για απύθμενα λαϊκιστές και υποκριτές". Να υποθέσω πως δεν είδες τι ψήφιζες έτσι; Πήγαμε πρώτα για τσίπουρα και μετά στην κάλπη;
Δε βοηθάνε και τα ΜΜΕ. Για την οδήγηση λένε, να μην πίνουμε, για τις εκλογές όμως κουβέντα! Μεγάλη παράληψη.

Κι οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες το λένε: "Ένα από τα πράγματα που συχνά κάνουν οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο, ιδίως όταν είναι φρέσκες, είναι να στρέφουν την προσοχή του κοινού σε μικρής έκτασης και σημασίας «τακτικές» νίκες, που μπορεί να επιτυγχάνονται σε διάφορους τομείς της πολιτικής δραστηριότητας, αποστρέφοντας το ενδιαφέρον και την παρακολούθηση των εκλογέων, από τις μεγάλες, στρατηγικού χαρακτήρα, αποφάσεις". 
Κάνουν δηλαδή αποπροσανατολισμό. Γιατί έρχονται αποφάσεις που θα δυσαρεστήσουν τους πολλούς.

Όπως λέγαμε για τις Πρέσπες και δικαιωθήκαμε απόλυτα έτσι θα πούμε και για το προσφυγικό.
Οι πρόσφυγες βοηθούν στην ανάπτυξη της Οικονομίας. Οι περισσότεροι είναι οικογενειάρχες, σπουδαγμένοι, με εμπειρία κλπ - κλπ. Χώρια που η Ευρωπαϊκή Ένωση χαρτζιλικώνει την Ελλάδα να τους κρατάει εδώ.
Βέβαια η Ελλάδα τους φυλακίζει και κάνει πάρα πολύ άσχημα όχι μόνο από ανθρωπιστική - ηθική πλευρά αλλά και από πρακτική. Δεν μπορείς να κρατάς επ' αόριστο τόσους αθώους φυλακισμένους. Όταν σταματήσει η φασιστική πολιτική, όταν κάνουμε δικούς μας τους πρόσφυγες, όταν ενταχθούν ομαλά και ισότιμα αανάμεσά μας τότε θα δούμε τα μεγάλα πλεονεκτήματα αυτής της ενότητας.

Ότι λοιπόν και να λέει ο Κούλης, για να χαϊδέψει φασιστικά αυτιά, οι πρόσφυγες είναι χρήσιμοι για την Ελλάδα. Άχρηστοι είναι μόνο οι πατριδοκάπηλοι φασίστες και τα λαμόγια της γαλάζιας συμμορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger