Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Καράτε - ΚΝΕ


Γράφει ο mitsos175

Σοκαρισμένοι είναι οι μπάτσοι και οι νεοδημοκράτες, αφού κάποιοι κομμουνιστές έδειραν μερικούς ματατζήδες, οι οποίοι επιτέθηκαν χωρίς καμία αφορμή σε διαδηλωτές, που ως την επίθεση ήταν "Παναγίες".

"Πρωτοφανές! Δεν έκατσαν οι διαδηλωτές να τις φάνε"! Κόκκαλο οι γαλάζιοι ανθρωποφάγοι. Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι. Εντελώς γουλί το κεφάλι.
Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουμε σύμφωνα με τους βόθρους των καναλιών; Να διαλυθούμε;
Να κάτσουμε σαν καλά παιδιά να μας δείρουν; Αποκλείονταν και τα δυο. Επιλέξαμε την Αντίσταση. Και κάναμε άγια, καθώς ο εργαζόμενος έχει βαρύ χέρι. Κι άμα λάχει, ξέρει να το χρησιμοποιεί.

Εδώ να πούμε δυο λογάκια τα οποία έχουμε πει παλιότερα. Οι μπάτσοι δεν θέλουν αφορμή για να επιτεθούν. Εντολή χρειάζονται. Άγιος να είσαι, αν πάρουν διαταγή, θα φας τόσα χημικά, που δεν έχει δεχτεί χωράφι 100 στεμμάτων σε 50 χρόνια καλλιέργειας. Τόσο απλά.

Οι διαδηλωτές δεν πήγαν ούτε για να δείρουν μπάτσους, ούτε για φασαρίες. Πήγαν να διαμαρτυρηθούν για το ιμπεριαλισμό, τον πόλεμο, την προσφυγιά, την καταστροφή, τους νεκρούς, κι όλα τα άσχημα που κάνουν οι ΗΠΑ και οι υποτακτικοί τους.

Αν ο Μητσοτάκης θέλει καταστολή, να ξέρει πως θα υπάρχει ανάλογη αντίσταση. Πως δεν φοβόμαστε, δεν κάνουμε πίσω. Η ευθύνη για τα επεισόδια μικρής έκτασης, αφού οι πραιτοριανοί έφαγαν τις ψιλές τους και σταμάτησαν, ανήκει αποκλειστικά στη Νέα Δημοκρατία.
Ο Κούλης για να γίνει πιο αρεστός στο αφεντικό, διέταξε διάλυση της συγκέντρωσης. Και την πάτησε. Κανονικά λοιπόν τα ΜΜΕ έπρεπε να ζητάνε το λόγο από τους υπουργούς. Το ΠΑΜΕ, το ΚΚΕ, σκοπό έχει να κατεβάσει τον κόσμο στο δρόμο, για να αγωνιστεί για το δίκιο του. Δεν έχει λόγο να πάει για καυγά. Για τα επεισόδια ευθύνονται οι μπάτσοι.

Κάποιοι λένε πως κακώς οι Κομμουνιστές "επιτέθηκαν" στο μπάτσο. Ο οποίος μπάτσος επιτέθηκε σε άοπλους ειρηνικούς διαδηλωτές. Τώρα, αν διάλεξε κάποιους που ήξεραν αυτοάμυνα, ας πρόσεχε. Να μην επιτίθενται οι πραιτοριανοί, να μην τους δείρουνε.
Έτσι πάει. Κομουνιστής σημαίνει Επαναστάτης. Επίσης το Κόμμα έχει αρκετή πείρα. Θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας. Όποιος μας επιτεθεί, θα διαπιστώσει, πως έκανε μεγάλο λάθος.
Αν ο Μητσοτάκης θέλει πόλεμο, ας είναι. Καλούμε τον κόσμο να διαδηλώνει άφοβα.
Ξέρουμε να φυλαγόμαστε και να φυλάμε τους συντρόφους, που είναι μαζί μας. Και σίγουρα δεν κάνουμε σκόντο στις απόψεις μας. Πόσο μάλλον, επειδή έχουμε δίκιο, κι επειδή βλέπουμε πόσο τρέμουν οι θρασύδειλοι της ΝΔ τις δυναμικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις.
Συγχαρητήρια στους οργανωτές και τους συμμετέχοντες.

"Οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν να υπερασπιστούν το σύμβολο του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, ρίχνοντας χημικά και βόμβες κρότου - λάμψης στους διαδηλωτές, κάτι που ωστόσο δεν στάθηκε ικανό να αποτρέψει την απόφαση των διαδηλωτών να εκφράσουν το λαϊκό αίσθημα ενάντια στην επέκταση και παραμονή των βάσεων, συνεχίζοντας την πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία". Αυτά λέει το Κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger