Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Τα ντολμαδάκια του Σατανά.


Γράφει ο mitsos175

Πρέπει να προσέχουμε τι τρώμε. Το λένε όλοι οι γιατροί. Μια φορά, θυμάμαι, είχαμε φάει κάτι ντολμαδάκια και κοντέψαμε να πεθάνουμε! Μας έκατσαν στο λαιμό, πνιγήκαμε. Αφού να σκεφτείτε, τα φάγαμε εμείς και την πάτησαν οι Σοβιετικοί, τόσο χάλια!
Ντολμαδάκια από την Κόλαση ήταν αυτά. Μαγειρεμένα στα καζάνια. Α - πα - πα! Μακριά, μακριά τέτοιο φαΐ. Στα όρη στ' άγρια βουνά... Φτου!

Το λέω, γιατί πάνε να μας ταΐσουν αυτή την αηδία και μάλιστα τώρα με το στανιό. Και καλά η Φώφη τρώει τα πάντα θα τα φάει, θα σκάσει, και θα γλυτώσουμε. Εμείς μη φάμε συνταγή του Μητσοτάκη, γιατί την έχουμε βαμμένη. Δεν πρόκειται έτσι; Ησύχασα!

"Υπέρ της ψήφου των ομογενών με τρία κριτήρια το ΚΚΕ". Οι νεοδημοκράτες δηλαδή μας έχουν σίγουρους! Προσπαθούν έμμεσα πλην σαφώς να προκαταλάβουν αποφάσεις του Κόμματος! . Δεν λένε πως δεν ισχύουν τα κριτήρια που το ΚΚΕ έθεσε ως προϋπόθεση. Ούτε προφανώς άκουσαν ολόκληρη τη δήλωση του Κουτσούμπα που τελείωνε:
"Θα δούμε τις διαδικασίες και πού θα καταλήξει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση, θα συμμετάσχουμε σε αυτή τη συζήτηση και τελικά η οριστική μας στάση θα καθοριστεί από το πώς θα έρθει το νομοσχέδιο".

Που θα πει, γαλάζιοι παπαγάλοι, να δούμε πρώτα τι μας σερβίρετε και μετά θα αποφασίσουμε, αν θα πάρουμε. Γιατί όλοι μιλάνε για νοθεία με βάση το μαγείρεμα που θα κάνει με τις επιστολικές ψήφους.
Οποιαδήποτε κυβέρνηση μαγειρέψει το 25% του εκλογικού σώματος δεν πρόκειται να πέσει ποτέ! Και 20% να πάρει + 25% θα πάει 45! Συν η νοθεία της ενισχυμένης, θα γίνει δικτατορία!
Εκείνο που μας δίδαξε η πείρα είναι πως είτε κάνεις Συμφωνία με το διάολο, είτε με τη δεξιά, είναι ένα και το αυτό. Και πως στις εκλογές μετράει πολύ όχι μόνο ποιοι πάνε να ψηφίσουν και τι, αλλά και ποιοι μετράνε τις ψήφους και πως.

Το ΚΚΕ καλώς έβαλε αυτά τα κριτήρια, όμως έχει μια ευκαιρία να συνδέσει την ψήφο των αποδήμων με όλο το πακέτο των εκλογών.
Γιατί να μην ζητήσουμε και απλή αναλογική; Να ψηφίσουν και οι αλλοδαποί. Μένουν στη χώρα, έχουν λόγο. Οι ίδιοι παραδέχονται πως συμβάλλουν τα μέγιστα στην Ελληνική Οικονομία. Οι Έλληνες μετανάστες δεν ψηφίζουν στις χώρες τους;
Και βέβαια να είμαστε σίγουροι πως θα μετρηθούν σωστά τα κουκιά. Η μόνη ελπίδα του Μητσοτάκη να παραμείνει είναι η νοθεία.

Είδατε τι έγινε σήμερα. Οι φοιτητές δεν δέχτηκαν τη νεοφιλελέ χούντα. Η αγανάκτηση φουντώνει. Ο Μητσοτάκης ήρθε για να λεηλατήσει. Οι τράπεζες και τα μεγάλα αφεντικά ξεσάλωσαν.

Ρωτάω, τι θα γίνει, αν ο κόσμος διαολοστείλει τον Κούλη, αλλά βγει πάλι με τις επιστολικές ψήφους;

Έχω εμπιστοσύνη στο Κόμμα, πως αυτά και άλλα πολλά τα έχει λάβει υπόψη. Απευθύνομαι λοιπόν προς τα γαλάζια ΜΜΕ, τα κομματικά γραφεία της ΝΔ: Να κοιτάτε το δικό σας κόμμα και τις τσόντες σας.
Το τι θα αποφασίσει το ΚΚΕ είναι δικιά του υπόθεση. Θα το μάθετε, όταν έρθει η ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger