Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το κεφάλι απέναντι στον ήλιο. Κ ο ήλιος πρέπει να κάψει το μέτωπο κ καίγοντάς το να το σφραγίσει με τη σφραγίδα της τιμής. Όποιος περπατάει σκυφτός, χάνει αυτή την τιμή... Che Guevara

Εκτός αποζημίωσης τα ιατρεία και τα φυσιοθεραπευτήρια στη Σκόπελο


Ερώτηση κατέθεσε, προς τον Υπουργό Οικονομικών, ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, αναφορικά με το ζήτημα της εξαίρεσης των ιατρείων και των φυσιοθεραπευτηρίων της Σκοπέλου από την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) περί αποζημιώσεων στους πλημμυροπαθείς του νησιού.
Συγκεκριμένα, στην ερώτησή του ο βουλευτής Μαγνησίας αναφέρει τα εξής: "Εξαιρούνται των αποζημιώσεων τα ιατρεία και τα φυσιοθεραπευτήρια της Σκοπέλου που επλήγησαν από τις έντονες πλημμύρες του Σεπτεμβρίου του 2015.

Μέτρα για την ασφαλή μετακίνηση πολιτών με αναπηρία στα επιβατηγά πλοία

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
 
Μέτρα για την ασφαλή μετακίνηση πολιτών με αναπηρία στα επιβατηγά πλοία θα πρέπει μεταξύ άλλων να υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την παραμονή των ΑΜΕΑ, ο κατάλληλος εξοπλισμός για την πρόσβασή τους (κατάλληλοι ανελκυστήρες και αναβατόρια), ειδική διαγράμμιση στο χώρο των οχημάτων για την πρόσβαση των ΑΜΕΑ από την είσοδο των πλοίων μέχρι τους ανελκυστήρες, ειδική σηματοδότηση των χώρων για τα ΑΜΕΑ στους κοινόχρηστους χώρους, ειδικό σύστημα για τη μετάδοση αναγγελιών για τα ΑΜΕΑ, θέσεις ασφάλισης των αμαξιδίων τους, ορισμός κατάλληλα εκπαιδευμένων μελών από τα πληρώματα για την εξυπηρέτηση των ΑΜΕΑ.

Η Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Μ. Χρυσοβελώνη Συνάντηση στο ΥΠΕΣ με την Πρέσβειρα της Αυστρίας Andrea Ikić-Böhm

Γυναίκα και εργασία
Καταπολέμηση έμφυλης βίας
Με αφορμή το άτυπο συμβούλιο υπουργών της Ε.Ε. για θέματα Ισότητας Φύλων που πραγματοποιείται στο τέλος αυτής της εβδομάδας στη Βιέννη, στο πλαίσιο της διοργάνωσης από την αυστριακή προεδρία του συνεδρίου: Gender Equality and You. Young Voicees. Joint Initiative, πραγματοποιήθηκε χθες 08/10 συνάντηση μεταξύ της Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Μ. Χρυσοβελώνη και της πρέσβειρας της Αυστρίας στην Αθήνα, κ. An. Ikić-Böhm.

Ηλικιωμένος ξεψύχησε εντός του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Πρωτεύς»

Δεν πρόλαβε να φθάσει στο λιμάνι του Βόλου ένας 80χρονος από την Σκιάθο, που αντιμετώπιζε καρδιολογικό πρόβλημα και εξέπνευσε εντός του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Πρωτεύς», όπου επέβαινε. Ο 80χρονος ερχόταν στο Βόλο χθες το απόγευμα, ωστόσο πριν το πλοίο εισέλθει στο λιμάνι του Βόλου, υπέστη καρδιακή ανακοπή γύρω στις 7 μ.μ. και φέρεται να έχασε τη ζωή του.

ΤΟ SKOPELOS-NEWS ΣΑΣ ΕΥΧΆΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ

ΣΚΟΠΕΛΟΣ  ΝΙΟΥΣ Iστολόγιο για τις Βόρειες Σποράδες
ΜΕ 9,547,018 μοναδικές επισκέψεις και σύμφωνα με το Alexa 

Website Ranking  το http://skopelos-news.blogspot.com/ είναι πρώτο σε όλα τα ΜΜΕ στης βόρειες Σποράδες σας ευχαριστούμε και σας υποσχόμενα ότι θα συνεχίσουμε πάντα δυναμικά και χωρίς συμφέροντα την ενημέρωση σας 


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου