Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018

Δεν θα την κερδίσετε ποτέ, ανίκητη ΑΕΚάρα έβαλε στα δίχτυα τον Ολυμπιακό!

Ούτε με μισή ομάδα, ούτε με όλα να πηγαίνουν στραβά, μπορεί να χάσει η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, ισοπαλία 1-1 με γκολάρα του Μπακασέταρου!

Οι 11 του Μαρίνου Ουζουνίδη κόντρα στον Ολυμπιακό!

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη με ΑΜΕΑ Στην παραλία του Βόλου που έτρεξαν για τη «Φλόγα»

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
τρεχουμε για την ΦΛΟΓΑ!! Για την ελπίδα, για το αύριο, για το μέλλον!!
«Πλημμύρισαν» την παραλία του Βόλου και φέτος χιλιάδες Βολιώτες στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης για να ενισχύσουν τη σημαντική δράση της Φλόγας

Παρακολουθήστε ζωντανά τον αγώνα ΠΑΟΚ vs ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ live streaming, σήμερα 07-10-2018 στις 18:15.

Παρακολουθήστε ζωντανά τον αγώνα ΑΕΚ vs ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ live streaming, σήμερα 07-10-2018 στις 20:30.

Ο Μεσαίωνας είναι εδώ {Παρέλαση από χέρια και πόδια "αγίων").


Το άφθαρτο χέρι της Μαρίας της Μαγδαληνής σε Χανιά και Ηράκλειο τον περασμένο Απρίλιο. Μέσα στο Σεπτέμβριο το τίμιο χέρι του Αγίου Σπυρίδωνος μεταφέρθηκε από την Κέρκυρα στην Μόσχα, ενώ στην Αθήνα κατέφθασε και η ηγιασμένη χειρ του Αγίου Διονυσίου του εκ Ζακύνθου. Λίγο προτού εκπνεύσει το 2018 χέρια και πόδια αγίων, ντελβέδες και μέντιουμ, σαν περιοδεύων θίασος, έρχονται να μας θυμίσουν πως ο Διαφωτισμός δεν κατοίκησε ποτέ σ' αυτή την χώρα.

Τότε που υπήρχε φοιτητικό κίνημα ...


Της Αλέκας Ζορμπαλά

Κάποτε, τότε που υπήρχε φοιτητικό κίνημα, δυναμικό, που δεν αρκείτο στα ψηφαλάκια των εκλογών, καθηγητές, πρυτάνεις κλπ, με αντιδραστικές, αποκλίνουσες, ή και ευθέως παράνομες συμπεριφορές είχαν την αντιμετώπιση, που τους άρμοζε.
Μέχρι και που τους "έχτιζαν"... ως μια εντελώς πρωτότυπη, δυναμική μορφή πάλης, γέννημα θρέμμα της ριζοσπαστικότητας του κινήματος και της ετοιμότητας, οργανωτικότητας και αποφασιστικότητας κάποιων, που αναλάμβαναν το ρίσκο της δια παντός διαγραφής από τις σχολές, αλλά και των δικαστικών διώξεων και φυλακίσεων.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου