Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018

Παρακολουθήστε ζωντανά τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ vs ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ live streaming, σήμερα 06-10-2018 στις 20:30.

Με την Επιτροπή Διεκδίκησης Αναδημιουργίας Δήμου Σοχού συναντήθηκε στις αρχές της εβδομάδας που πέρασε η Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Μ. Χρυσοβελώνη

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Με την Επιτροπή Διεκδίκησης Αναδημιουργίας Δήμου Σοχού συναντήθηκε στις αρχές της εβδομάδας που πέρασε η Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Μ. Χρυσοβελώνη. Οι εκπρόσωποι της ορεινής περιοχής στα βόρεια-ανατολικά της Θεσσαλονίκης, μεταξύ Λαγκαδά και Βόλβης, παρουσίασαν το αίτημα τους και κατέθεσαν σχετική μελέτη που το υποστηρίζει.
Η Υφυπουργός ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους ότι πολιτική του Υπουργείου είναι να μην ανοίξουν θέματα αλλαγής ορίων δήμων ενόψει των δημοτικών εκλογών, όπως ξεκαθάρισε πρόσφατα ο αρμόδιος Υπουργός κ. Αλ. Χαρίτσης.

Παρακολουθήστε ζωντανά τον αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ vs ΑΡΗΣ live streaming, σήμερα 06-10-2018 στις 18:15.

Χρηματιστήριο: ¨Το μπουρδέλο του καπιταλισμού" και οι ανούσιοι καυγάδες Ν.Δ - ΣΥΡΙΖΑ


Του Γ.Γ

Οταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση, απέδιδε τα χίλια όσα -και σωστά - στον διοικητήτης Εθνικής Τράπεζας.
Ξεκάθαρα του χρέωνε ότι ήταν όργανο των ξένων δανειστών του Ελληνικού κράτους και του Σόιμπλε.

Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του σημερινού διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θανάση Καρτερού, -με άρθρο του στην "Αυγή" ήταν απόλυτα επικριτικός απέναντι στον Στουρνάρα, ο οποίος έδινε «λόγο σε κείνους που τον διόρισαν και τον στηρίζουν -στην Μέρκελ, στον Σόιμπλε, στον ωραίο κόσμο των τραπεζών και του χρήματος και όχι στους Έλληνες που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν». 

Σαν σήμερα το 2004: Στην δίκη για την υπόθεση του Ε.Λ.Α .για πρώτη φορά στα δικαστικά χρονικά καταδικάζονται άνθρωποι στη βάση της ναζιστικής έμπνευσης αρχής της συλλογικής ευθύνης.


Της Αλέκας Ζορμπαλά

 «Η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης ήταν ένα καθήκον που έπρεπε να φέρω σε πέρας, ανεξάρτητα από την ύπαρξη στοιχείων ή όχι σε βάρος μου. Η επαναστατική μου συνείδηση δε μου επιτρέπει να αφήσω βορά στα σκυλιά την ιστορία του ΕΛΑ και τη μνήμη του Χρήστου Κασσίμη. Υπερασπίστηκα την επαναστατική τιμή της οργάνωσής μου, του ΕΛΑ, και την προσωπική μου πολιτική διαδρομή στο επαναστατικό κομμουνιστικό κίνημα. Αγωνίστηκα ενάντια στην εφαρμογή της ναζιστικής αρχής της συλλογικής ευθύνης, η οποία δεν αφορά μόνο τους κατηγορούμενους σ’ αυτή τη δίκη, αλλά όλα τα αγωνιζόμενα κομμάτια του ελληνικού λαού»

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου