Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018

Ο άνθρωπος διαθέτει αδένες! Στην καθομιλουμένη αρχίδια!

Σαλβίνι για Γιούνκερ: «Μιλάω μόνον με άτομα που δεν πίνουν»

Ο άνθρωπος διαθέτει αδένες! Στην καθομιλουμένη αρχίδια!
Κι εκεί γράφει τον κάθε υπάλληλο των τραπεζιτών, τον κάθε Γιούνκερ!
Λέει αυτά που θα μπορούσε να πει ο Τσίπρας μετά το συγκλονιστικό 62% ΟΧΙ!
Τελικά ποιος είναι "ακροδεξιός";
Ο Τσίπρας ή ο Σαλβίνι;
Λαϊκή αποθέωση σήμερα στην βασίλισσα της Νοτίου Ιταλία... τη Νάπολη!

Ryanair: Ήθελε χρέωση τουαλέτας, θέσεις ορθίων και έξτρα χρέωση για υπέρβαρους επιβάτες – Απαγορεύει το συνδικαλισμό

Γράφει ο  Πάνος Αλεπλιώτης

Απήργησαν οι εργαζόμενοι της Ryanair, εταιρείας χαμηλού κόστους, σε έξι ευρωπαϊκές χώρες στις 28 Σεπτεμβρίου μετά την άρνηση της εταιρείας να αναγνωρίσει το δικαίωμα τους να συνδικαλίζονται και να εκπροσωπούνται από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους τους για τα αιτήματά τους, όπως το να μην διατηρούν μπλοκάκια και να γίνουν μόνιμοι.

Η Ryanair έγινε γνωστή για τα φθηνά της εισιτήρια, που τα προτιμούσαν οι μετανάστες και οι φοιτητές, αλλά με τις πονηριές και τις προσαυξήσεις που ακολούθησαν δεν είναι πια τόσο φτηνά. Γνωστή ακόμη και για τις συχνές καθυστερήσεις και τις ακυρώσεις των πτήσεων.

Αλλάζουν τα δρομολόγια του «Πρωτεύς» απο Σποράδες προς Βολο

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, ανακοινώθηκαν οι νέοι πίνακες δρομολογίων του επιβατηγού πλοίου «Πρωτεύς», στη γραμμή Βόλος – νησιά Βορείων Σποράδων, που θα ισχύουν μέχρι 21 Οκτωβρίου.

Σκόπελος: Πρόστιμο 1.000 ευρώ σε καταστηματάρχη για μια… κρέμα αντιγήρανσης αξίας 8 ευρώ


Καταστηματάρχης στη Σκόπελο εισέπραξε από την εφορία ένα πρόστιμο 1.000 ευρώ για μια κρέμα αντιγήρανσης αξίας 8 ευρώ την οποία πούλησε χωρίς να εκδώσει απόδειξη.
Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ διαπίστωσαν πως ο καταστηματάρχης είχε εκδώσει χειρόγραφες 65 αποδείξεις χωρίς να χρησιμοποιήσει την ταμειακή μηχανή και δεν είχε κόψει μια απόδειξη από την ταμειακή αξίας 8 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ για μια κρέμα αντιγήρανσης.

Να ματαιώσουμε να βγει σήμερα στο σφυρί η μοναδική κατοικία δυο συνταξιούχων και του άνεργου παιδιού του!


Αλλη μια μεγάλη "επιτυχία" πρόκειται να προστεθεί στα "κατορθώματα" της άθλια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ στην "μεταμνημονιακή εποχή", για την οποίαπανηγυρίζει.
Αυτή μεταφράζεται στο να πετάξει στον δρόμο δυο ηλικιωμένους και το άνεργο παιδί τους, αφού βγάζει στο σφυρί την μοναδική τους κατοικία. 

Ο μόνος τρόπος για να αποτραπεί κι αυτό το κυβερνητικό έγκλημα είναι να παρέμβει δυναμικά ο λαϊκός παράγοντας, αδιαφορώντας για τις ποινικές διώξεις που πιθανόν να ασκήσει σε όσους/ες θα προσπαθήσουν να ματαιώσουν αυτό το τερατούργημα η διαβόητη

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου