Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018

Μ.Χρυσοβελώνη: Υποχρέωση της Πολιτείας και της Κοινωνίας να μην υπάρχει βία


Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Μη Βίας η Υφυπουργός Μ. Χρυσοβελώνη έκανε την δήλωση:
«Επιδιώκουμε μία κοινωνία που δεν θα υπάρχουν ούτε ανισότητες, ούτε διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων.
Μία κοινωνία που θα υπάρχουν κατοχυρωμένα και εξασφαλισμένα δικαιώματα για ισονομία, ισοπολιτεία,
ίσες ευκαιρίες στην ζωή για όλους.
Η Ελληνική Κοινωνία οφείλει να συνεχίσει στον δρόμο που έχει χαράξει από αιώνες ο πολιτισμός της, ο οποίος έχει σαν κέντρο του τον σεβασμό στον άνθρωπο και την Δημοκρατία. Σ’ αυτόν τον «δρόμο» οφείλουμε να εξελίσσουμε την συμπεριφορά μας, την εκπαίδευση, τους νόμους, ώστε να μην χωρά και να μην δικαιολογείται η άσκηση βίας.
Το Υπουργείο Εσωτερικών από την

Σκόπελος τέρμα το ακτινολογικό στο Κ.Υ και τώρα τι ποιος ωφελείται από αυτό?Η λύση είναι το ... .Νόμπελ


Βρίσκουν και τα κάνουν. ΝΑΤΟ, ΕΕ, Αμερικάνοι, κατασκευαστές διαφόρων χρήσιμων Μακρόν, δανειστές, τοκιστές και σουλατσαδόροι, αναζητούν τον κατάλληλο άνθρωπο, στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή και με υπερπροβεβλημένο το μύθο που χρειάζεται αυτός. Τώρα η ατζέντα έχει αναδιάταξη δυνάμεων στα Βαλκάνια, με στόχο τη Ρωσία, και με την Τουρκία ανεξέλεγκτη. Ο κατάλληλος άνθρωπος στα Σκόπια είναι ο Ζάεφ, στην Ελλάδα ο Τσίπρας. Τα ευρωΝΑΤΟικά συμφέροντα στην καρδιά των Βαλκανίων, με το πρόσχημα ότι το όνομα είναι εκτός από αφορμή και αιτία «λύσης», πάω στοίχημα ότι τους έχουν τάξει, κυρίως στον ήδη Ευρωπαίο δικό μας, ένα Νόμπελ Ειρήνης, με ή χωρίς Νίμιτς.
Αυτό θα 'ναι, θα μας πουν, και το κέρδος για τη χώρα. Ενας νέος, ωραίος, αριστερός και νομπελίστας, ο οποίος είναι πιθανό και να το δώσει μετά με τη σειρά του στις γιαγιάδες της Λέσβου, που το έχασαν μέσα από τα χέρια τους, γιατί το Μεταναστευτικό δεν είχε συζητηθεί στο τότε Νταβός, όσο έπρεπε. Και καθώς θα παίρνουμε την άγουσα για το παιχνίδι του πολιτικού survivor, στο οποίο ο Αλέξης μας, που δεν κατάφερε να αλλάξει την Ευρώπη, ούτε πουλώντας και τα χρυσαφικά στην Ελλάδα, προορίζεται να βγει νικητής, η χώρα θα τελειώσει και με τα συλλαλητήρια και με τα δημοψηφίσματα κάνοντάς τους όλους Λακεδαιμόνιους, αλλά ποτέ Κομμουνιστές.
Εδώ που τα λέμε είναι βαθιά υποκριτικό και εξόχως αποκαλυπτικό, να θεωρείται σήμερα είτε «έντιμος συμβιβασμός», είτε «εθνικά αποδεκτή λύση», η θέση του ΚΚΕ, ίδια κι απαράλλαχτη από το 1992, όταν διατυπώθηκε στην τότε σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Τότε που το «πλην Λακεδαιμονίων» αφορούσε το ΚΚΕ, που αρνιόταν να κατέβει σε συλλαλητήρια, κόντρα και στην Κίρκη και στον Κύρκο. Βέβαια, οι

Αιτήσεις για το ειδικό εποχικό επίδομα -Οι πίνακες με τους δικαιούχους

Από τη Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018, ξεκινά η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων των δικαιούχων του ειδικού εποχικού βοηθήματος και λήγει στις 30 Νοέμβρη 2018.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται στον ΟΑΕΔ, είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου χώρου ηλεκτρονικής πρόσβασης, και αφορά σε συγκεκριμένες επαγγελματικές κατηγορίες δικαιούχων εργαζομένων. Ο ΟΑΕΔ θα καταβάλει προσπάθεια ούτως ώστε η πίστωση να ολοκληρώνεται μετά την πάροδο 15 εργάσιμων ημερών από την έγκριση της αίτησης.

Παρακολουθήστε ζωντανά τον αγώνα ΑΕΚ-Μπενφίκα UEFA Champions League-AEK Athens Vs Benfica live stream

Σκόπελος ποιον πολιτικό μηχανικό θέλουν για δήμαρχο στο νησί από τον ΣΥΡΙΖΑΑναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου