Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018

Ενα "σκοτεινό" πρόσωπο, πρώην επιτελικό στέλεχος της πιο "βρόμικης" κρατικής υπηρεσίας, της ΕΥΠ και η εμπλοκή του στις πυρκαγιές


Του Γ. Γ.

 Ενα απ' τα πιο "σκοτεινά" πρόσωπα που έδρασαν για χρόνια από επιτελικές θέσεις της πιο "βρόμικης" κρατικής υπηρεσίας που υπάρχει από συστάσεως του ελληνικού κράτους, της ΚΥΠ/ΕΥΠείναι ο Κώστας Αγγελάκης.

Ο συγκεκριμένος τύπος υπήρξε πρόεδρος των συνδικαλιστών της ΕΥΠ, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή, ενώ το όνομα του έχει εμπλακεί σε μια σειρά "περίεργες" υποθέσεις ειδικά το διάστημα που ήταν επικεφαλής της ΕΥΠ ο Γιάννης Κοραντής. (Να θυμίσουμε μόνο ότι την εποχή που εξελίχτηκε η περίφημη υπόθεση «Πυθία», η οποία αποδείχτηκε ένα παραμύθι το οποίο ανέφερε για σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, τον Γενάρη του 2009, ο συγκεκριμένος πράκτορας ήταν υπεύθυνος κατασκοπείας της ΕΥΠ. Οπως αποδείχτηκε στην πορεία, όλο αυτό το εγκεφαλικό κατασκεύασμα δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια επιχείρηση ώστε κάποια "γατόνια" της ΕΥΠ να τσεπώσουν τεράστια ποσά από τα "μυστικά κονδύλια").

Διακομιδή 34χρονης εγκύου από τη Σκόπελο

Mε σκάφος του Λιμενικού διακομίστηκε εκτάκτως χθες το μεσημέρι από τη Σκόπελο μια εγκυμονούσα 34χρονη. Τη γυναίκα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που περίμενε στο λιμάνι του Βόλου και την μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου όπου γέννησε, φέροντας στον κόσμο ένα υγιές παιδάκι.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου