Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Αλλαγές στα δρομολόγια του flying dolphin «Ερατώ»

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώθηκαν τα νέα δρομολόγια του επιβατηγού υδροπτέρυγου flying dolphin «Ερατώ», που θα ισχύσουν από αύριο Παρασκευή 1 μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Γενέθλια σήμερα για έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες-σύμβολα της ΑΕΚ. Ο Θωμάς Μαύρος κλείνει τα 64 και η οικογένεια της ΑΕΚ γιορτάζει μαζί του.

Νεκρό δελφίνι

Ένα δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό χθες στην περιοχή Σουτραλί στην Αγριά. Από την Λιμενική Αρχή Βόλου, ενημερώθηκε η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου για την υγειονομική ταφή του δελφινιού.

Χιλιάδες απεργοί διαδήλωσαν με επίκεντρο τις ανάγκες τους - Απάντησαν σε κυβέρνηση, κεφάλαιο και εργοδοτικό συνδικαλισμό

«Η ανάπτυξή σας τσακίζει τη ζωή μας! Αγώνας, οργάνωση και αντεπίθεση η επιλογή μας!». Με αυτό το σύνθημα χιλιάδες απεργοί από δεκάδες κλάδους δουλειάς με τη μαζική διαδήλωση στο Σύνταγμα, έξω από τη Βουλή, απάντησαν στα «αναπτυξιακά σχέδια» κυβέρνησης και επιχειρηματικών ομίλων, αλλά και στις δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού που θέλουν να στοιχίσουν τους εργαζόμενους πίσω από τους «εθνικούς στόχους» των μονοπωλίων. 
Με το πλαίσιο αιτημάτων και διεκδικήσεων του ΠΑΜΕ που φέρνει στο προσκήνιο τις ανάγκες των εργαζομένων και των οικογενειών τους, πήραν θέση απέναντι στην εργοδοσία και την κυβέρνηση, που εντείνουν την επίθεση με στόχο τη στήριξη των κερδών και της ανταγωνιστικότητας.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Αλλαγή στα δρομολόγια του «Εξπρές Σκιάθος»

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώθηκαν τα νέα δρομολόγια του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου Εξπρές Σκιάθος, που θα ισχύσουν μέχρι τις 21 Ιουνίου 2018.
Σύμφωνα με τον νέο πίνακα δρομολογίων το πλοίο θα αποπλέει κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 07.45 από το λιμάνι του Βόλου προς τα νησιά, την Τετάρτη θα αποπλέει στις 12 το μεσημέρι, Πέμπτη, Παρασκευή στις 07.45 και Σάββατο στις 06.45.

Μαστός: Πώς θα αποτρέψετε την εκδήλωση καρκίνου


Αναμφισβήτητα το γυναικείο στήθος αποτελεί αέναο σύμβολο θηλυκότητας και μητρότητας. Είναι ταυτόσημο του γυναικείου φύλου και η ιδέα και μόνο της απώλειας ή αλλοίωσής του λόγω κακοήθειας, προκαλεί τρόμο στις γυναίκες, όλων των ηλικιών.
«Οι μαστοί εντοπίζονται μπροστά από το θωρακικό τοίχωμα. Ο κάθε μαστός απαρτίζεται από τον μαστικό αδένα, ο οποίος περιβάλλεται από περιμαστικό λίπος, εκτός από το τμήμα του που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη θηλή και τη θηλαία άλω. Το περιμαστικό λίπος είναι αυτό που δίνει το χαρακτηριστικό σχήμα στο μαστό. Ο κάθε μαστικός αδένας έχει δισκοειδές σχήμα και φέρει μια απόφυση προς τη μασχαλιαία κοιλότητα. Αποτελείται από 6-8 λοβία που το καθένα παροχετεύει στο δικό του πόρο, ο οποίος εκβάλλει στη θηλή (εκφορητικός ή γαλακτοφόρος πόρος). Ο μαστός διαιρείται σε πέντε τμήματα: το κεντρικό που περιλαμβάνει τη θηλή και τη θηλαία άλω και τέσσερα τεταρτημόρια, τα άνω έσω και έξω και τα κάτω έσω και έξω. Η βασική λειτουργία του μαστικού

Ανακοίνωση από το λιμεναρχείο Σκοπέλου



Από την δευτερά 4 Ιουνίου απαγορεύεται η στάθμευση εντός του λιμένα Σκοπέλου

Επιτέλους να βγάλουμε δήμαρχο Σκοπελίτη !



νομίζω είναι εποχή να βγάλουμε δήμαρχο Σκοπελίτη δήμαρχο να πονά το νησί ,διότι βλέποντας την κατάσταση που είναι το νησί μας σήμερα μια θλίψη πλακώνει όλους τους Σκοπελίτες η εγκατάλειψη η αδιαφορία στην άσχημη κατάσταση που έχει περιπέσει στο νησί μας σήμερα πρέπει να τελείωση εγώ νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει αυτή η κατάσταση με ανθρώπους καλους βεβαία άλλα από

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου