Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

Σε απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας – Για το δικαίωμα στην άδεια


Επειδή με την τελευταία παρέμβαση από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στο ζήτημα της άδειάς μου, καταρρέει άλλη μια φορά το προσωπείο της δήθεν ανεξάρτητης δικαιοσύνης και αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο αυτού του βαθιά ταξικού και πολιτικά ρεβανσιστικού θεσμού.

Επειδή αυτή η παρέμβαση, κουρελιάζοντας τους νόμους του δικού της συστήματος, που δήθεν υπηρετεί, στέλνει το σαφές μήνυμα ότι για τον πολιτικό αντίπαλο δεν ισχύει κανένας άλλος νόμος ή κώδικας, παρά μόνο η αλαζονεία της εξουσίας τους και η σκοπιμότητα της συντριβής του.

Επειδή αυτή η παρέμβαση έγινε ύστερα από απαίτηση της γνωστής Οικογένειας με το πατροπαράδοτο ιστορικό σε τέτοιες επεμβάσεις, αποκαλύπτοντας άλλη μια φορά ότι η δικαιοσύνη ενεργεί πάγια ως πειθήνια θεραπαινίδα των ισχυρών, όταν δεν λειτουργεί ως πλυντήριο για το ξέπλυμά τους (π.χ. ΑΓΕΤ, Υποκλοπές, Ζίμενς, Οφ-σορ κλπ κλπ).

Επειδή αυτή η παρέμβαση έγινε με τρόπο που θυμίζει σκοτεινές μεθόδους του βαθέος κράτους, για να εκφοβίσουν, να εκβιάσουν και τελικά να εξοντώσουν επιδεικτικά οποιονδήποτε εισαγγελέα τολμήσει να πιστεύει ότι μπορεί να κρίνει έντιμα, ανεξάρτητα από πιέσεις και εκβιασμούς.

Επειδή αυτή η παρέμβαση έχει την υπογραφή της κυβέρνησης που εξακολουθεί, παρά τις παλιές διακηρύξεις, να διατηρεί το εισαγγελικό βέτο που καταργεί ουσιαστικά τη Συμβούλιο της Φυλακής

Παγκόσμιο ρεκόρ στην ΣκόπελοΣύμφωνα με τον δήμαρχο σκοπέλου και εκπρόσωπο της Deutsche Telekom AG  ενώ για έργο 25 μετρά στην περιοχή πότοκη 5 μισή μήνες και  ακόμη δεν έχει τελείωση ,πήραν απόφαση σήμερα σε μια συνάντηση παρόδια οπού παραβρέθηκαν πολλά άτομα υποστηρικτές των έργον άλλα καμία σχέση στην περιοχή των έργον δεν έχουν ούτε επιχείριση ούτε μαγαζί  αφού όλοι οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες  εκκινη την ώρα συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση αποφάσισαν λοιπόν ότι 600 μετρά έργο στην παραλία οπού δεν υπάρχει και φωτισμός και  το έργο της ΔΕΥΑΣ είναι ακόμη ανοιχτό από την την Δευτέρα να ξεκινήσουν έργα των Γερμανών ιδιοκτήτων του ΟΤΕ και υποσχέθηκαν ότι σε 3 ήμερες !!!!!! θα τελειώσουν τώρα εσείς γελαστέ η κλαίτε καλύτερα τη δήμο έχουμε στην Σκόπελο αντί να επιμένει το έργο να γίνει τέλος της τουριστικής σαιζόν δέχτηκε τα πάντα 
Υ/Γ όσο για την επίθεση που δέχτηκα επειδή δήλωσα την αντίθεση μου απειλές και φοβέρες δεν υπάρχει περίπτωση να με πτοήσουν θα γράφω και θα λέω αυτά που πιστεύω ,

Αύριο μη ξεχάσετε να συμμετέχετε στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ !!

Σαν σήμερα Γλέζος και Σάντας κατεβάζουν την σβάστικα απ' την Ακρόπολη


Σαν σήμερα το 1941 δυο αγωνιστές, ο Μανώλης Γλέζος και ο Λάκης Σάντας κατεβάζουν τη σβάστικα από την Ακρόπολη, σκορπίζοντας πανικό στους κατακτητές και προκαλώντας ενθουσιασμό στον λαό μας.

Το βιντεάκι που παραθέτουμε είναι πολύ περιγραφικό για το γεγονός, ενώ αυτή μας η ανάρτηση αναφέρετε λεπτομερειακά σ' αυτή την ηρωική πράξη των δυο νεολαίων.

 Η υποστολή της σβάστικας από την Ακρόπολη αποτέλεσε ουσιαστικά την πρώτη αντιστασιακή πράξη στην κατεχόμενη Αθήνα, μια ενέργεια με συμβολικό χαρακτήρα, αλλά τεράστια απήχηση στο ηθικό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων.

Τοποθετήσεις για την απεργία της 30/5Σχετικές τοποθετήσεις που μας γνωστοποιήθηκα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο. 

Την άποψη της  ΟΚΔΕ  μπορείτε να διαβάσετε εδώ
.  
Η τοποθέτηση του ΣΕΚ, υπάρχει εδώ
.  
H θέση της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΑΥΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ βρίσκεται εδώ

Την θέση της ΕΣΕ Αθήνας την συναντάμε εδώ

Η Αντεπίθεση Εργαζομένων εκφράζει αυτή την άποψη

Η εφημερίδα "ΚΟΝΤΡΑ" διατυπώνει την θέση της μ' αυτό το άρθρο της..

Προφανώς δεν μπορούμε να παραθέσουμε όλες τις σχετικές ανακοινώσεις εργατικών και πολιτικών συλλογικοτήτων. Παραθέτουμε μόνο όσες τοποθετήσεις μας στάλθηκαν στο e-mail μας.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου