Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Χριστιανική ηθική ενημέρωση

Ενημερώνοντας και προσδοκώντας να συμβάλλουμε στη χριστιανική διαπαιδαγώγηση των αναγνωστών του ιστότοπου μας, παραθέτουμε τις παρακάτω φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του μπλογκ μας.

Επιχειρούμενη ποινικοποίηση της αλληλεγγύης


Της Αλέκας Ζορμπαλά

"Επαναστατικό Ταμείο" με επίσημες, φανερές τραπεζικές καταθέσεις 40, 50, 100 ευρώ μόνο ταμείο δεν το λες, πόσο μάλλον και "Επαναστατικό"!!!

Αλήθεια ποια "Επανάσταση" φαντασιώνονται τα σαΐνια της Αντιτρομοκρατικής και οι αντικειμενικοί "δημοσιογράφοι"; 

Εκεί, στη Κυβέρνηση Συριζανέλ αλήθεια, είτε εν γνώσει σας ξεκίνησε όλο αυτό το γελοίο πογκρόμ κατά αλληλέγγυων, είτε σας βγήκε μπροστά και σας υπερκέρασε η αδελφή Δικαστική Εξουσία, έχετε να πείτε κάτι; 

Αντιλαμβάνεστε άραγε ότι με την επιχειρούμενη ποινικοποίηση της αλληλεγγύης στον οποιονδήποτε διωκόμενο ξεκινά ένα κυνήγι μαγισσών, που οι φωτιές του θα κάψουν και εσάς; 

Ντροπή και μόνο Ντροπή για σας!

Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο για εμάς!

Παϊσια κηρύγματαΤου Γ. Γ.

 Ηταν σαν σήμερα το 2014 που  το Οικουμενικό Πατριαρχείο περιλαμβάνει στο Αγιολόγιο της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, έναν καλόγερο. Τον Αρσένιο Ενζεπίδη, που όταν πέθανε το παπαδαριό  τον ανακήρυξε «άγιο» Παϊσιο.

Δεν νομίζουμε ότι υπήρξε τα τελευταία χρόνια άλλος ιερωμένος που να γνώρισε τέτοια προβολή από τα ΜΜΕ καθώς και τέτοια λατρεία όχι μόνο για το πρόσωπο αλλά και όλα τα αντικείμενα που χρησιμοποιούσε. Πιθανόν να θυμάστε ότι όταν σάπισαν οι "ιερές" παντόφλες του αμέσως έσκασαν για "προσκύνημα" τα "αγιασμένα" γυαλιά του.

Στις μέρες μας δεν γνωρίζουμε τι συνοδεύει το "ιερό" παγκάρι του "αγίου" Παϊσίου.
Μπορεί να είναι καμιά κάλτσα του, μπορεί κανένα σώβρακο, ποιος ξέρει. Σίγουρα κάτι, απ' αυτά που χρησιμοποιούσε ο "άγιος"  θα έχουν σκεφτεί οι χριστέμποροι να παρουσιάσουν στο "ποίμνιο" τους για προσκύνημα. Κι αν δεν έχουν κάτι πρόχειρο, δεν στερούνται φαντασίας για να το δημιουργήσουν. Εδώ οι Ρώσοι καλόγεροι πριν μερικά χρόνια είχαν εκθέσει για προσκύνημα την "ανάσα" του Χριστού, "σφραγισμένη" σε γυάλινο μπουκαλάκι, το δικό μας παπαδαριό θα έχει πρόβλημα να ανακαλύψει και να αποδώσει για "λατρεία" κάτι "ιερό"από τον φρέσκο "άγιο"των "θαυμάτων";

Κακοσκευασμένο νέο επεισόδιο στο τρομοσίριαλ Γιαγτζόγλου

Του Γ.Γ.

Για τα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν έχει καμιά σημασία ότι σε βάρος του αναρχικού Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου δεν υπάρχει καμιά καταδικαστική ποινή.
Αυτό που προέχει για τους δημοσιοκάφρους είναι το καινούργιο σίριαλ της τρομολαγνείας που ξεκίνησε με την σύλληψη του 29χρονου, στα τέλη Οκτώβρη 2017, να πάρει τις διαστάσεις που θέλουν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί με το νέο επεισόδιο που έχει τίτλο «ανακάλυψη επαναστατικού ταμείου».

Σκόπελος: 47χρονος έπεσε από σκάλα και τραυματίστηκε σοβαρά

Έπεσε από σκάλα και ύψος δύο μέτρα ένας 47χρονος προχθές το βράδυ στη Γλώσσα Σκοπέλου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, να μεταφερθεί αρχικά στο Νοσοκομείο Βόλου και κατόπιν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Ο 47χρονος φέρεται να είχε ανέβει στη σκάλα, για εργασία προχθές στις 8 το βράδυ, ωστόσο φέρεται να γλίστρησε, να έχασε την ισορροπία του και να έπεσε στο έδαφος. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, κρίθηκε

Σκόπελος: 22χρονος έκλεψε μέρη από κινητήρα αυτοκινήτου

Από το Α.Τ. Σκοπέλου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 22χρονου καθώς κατηγορείται πως στις 10 Απριλίου έκλεψε μέρη από τον κινητήρια αυτοκινήτου. Σημειώνεται πως το αυτοκίνητο ανήκει σε 46χρονο και ήταν σταθμευμένο σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του. Ο 22χρονος προσήχθη στην αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του.

Διακομιδές ασθενών από το λιμάνι της Αλοννήσου


     Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
-78χρονου,  και
72χρονης, αμφότεροι από το λιμάνι της Αλοννήσου στο λιμάνι του Βόλου με το Ε/Π-Τ/Ρ ''ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ'' Ν.Π. 10001.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου