Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018

Ποιο λευκούς από τα σύννεφα παρέδωσε στην ελληνική κοινωνία, η αστική δικαιοσύνη τους κατηγορούμενους για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου

.

Ποιο λευκούς από τα σύννεφα παρέδωσε στην ελληνική κοινωνία, η αστική δικαιοσύνη τα 36 άτομα που κατηγορούταν για την μεγαλύτερη λεηλασία που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια σε βάρος του ελληνικού λαού με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου.

 μετά από 19 χρόνια.
Σήμερα το τριμελές εφετείο Κακουργημάτων και μετά από 19 χρόνια,  έβγαλε απόφαση ότι σκάνδαλο Χρηματιστηρίου δεν υπήρξε και αθώωσε τους πάντες.   Εδώ να μην παραλείψουμε να πούμε ότι όλοι οι κατηγορούμενοι, ανήκουν στην ελίτ του αστικού κόσμου. Εφοπλιστές, Επιχειρηματίες, Μεσάζοντες ….

Το ΚΚΕ καταδικάζει την επίθεση των ΜΑΤ κατά συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ

kke-4_5

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ, μέσω της οποίας καταγγέλλει την επίθεση των ΜΑΤ κατά σωματείων και συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ.
«Το κλίμα αστυνομοκρατίας και αυταρχισμού που για μια ακόμη φορά έχει επιβάλει η κυβέρνηση έξω από κτίρια που στεγάζονται συμβολαιογραφικά γραφεία, όπου σε ένα απ' αυτά, αστυνομικές δυνάμεις, εντελώς αναίτια και απρόκλητα, επιτέθηκαν με χημικά σε διαδηλωτές από σωματεία και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις ανακρίνουν κι ελέγχουν πολίτες που επιθυμούν να εισέλθουν στα κτίρια», επισημαίνει το Κομμουνιστικό Κόμμα.
«Είναι βαθιά γελασμένη η κυβέρνηση αν νομίζει ότι με τέτοιες απαράδεκτες κι αυταρχικές πρακτικές θα εκφοβίσει το λαό και ιδιαίτερα όσους αντιστέκονται στους πλειστηριασμούς, που δρομολογεί σε βάρος των λαϊκών περιουσιών», καταλήγει η ανακοίνωση του Κόμματος.

Ανοιχτή συγκέντρωση - συζήτηση ΑμεΑ για τη «σφαγή» των επιδομάτων και των συντάξεων αναπηρίας

Ανοιχτή συγκέντρωση - συζήτηση ΑμεΑ χρονίως πασχόντων με συνέντευξη Τύπου διοργανώνουν την Παρασκευή 2 Μάρτη στις 12 το μεσημέρι η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) και ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και Νήσων στην αίθουσα λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).
Θέμα της συγκέντρωσης είναι η συνεχιζόμενη «σφαγή» των αναπήρων στα ΚΕΠΑ (Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας), τα νέα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης και του κουαρτέτου, η γενίκευση της «σφαγής» και των περικοπών στα επιδόματα και τις συντάξεις αναπηρίας, με τη δρομολόγηση της μνημονιακής επιταγής για μείωση των δαπανών για την Πρόνοια κατά 50%.

Ποιος είναι άραγε ο νικητής σ' ένα αγώνα;


Της  Τ. Γ.

Ποιος είναι άραγε ο νικητής σ' ένα αγώνα; Κείνος που πρακτικά οφέλη αποκόμισε η κείνος που την αξία του αγώνα γνώρισε, κείνος που τ' άδικο να πολεμά αποφάσισε;

Η υποχρεωτικότητα για την φοίτηση των 4χρόνων στα νηπιαγωγεία, ψηφίστηκε...
Η αδικία σε βάρος των παιδαγωγών των παιδικών σταθμών, συντελέστηκε...
Μα οι πρωτοφανείς σε μαζικότητα, δυναμικότητα, παλμό, κινητοποιήσεις του κλάδου σ' όλη τη χώρα είναι η δική του νίκη, η παρακαταθήκη του για το μέλλον....

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Καταγγελία για τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου και την απαράδεκτη συμπεριφορά υπαλλήλου της προς πολυτέκνους από τα νησιά των βορείων Σποράδων επεισόδιο έγινε σήμερα σε λίγο θα δείτε και

BOMBA από Alpha Bank – Ανακοίνωση που πάγωσε χιλιάδες οφειλέτες

alphabank-2-609x330

Η Alpha Bank, που είναι ανώνυμη τραπεζική εταιρία και εδρεύει στην Αθήνα, οδός Σταδίου 40, 102 52, πρόκειται να…
αναθέσει τη διαχείριση απαιτήσεών της από δάνεια ή/και πιστώσεις καταναλωτικής ή επαγγελματικής πίστεως, στην ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία “CEPAL HELLAS FINANCIAL SERVICES A.E. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ”, που εδρεύει στην Αθήνα, Λεωφ. Μεσογείων 2-4, 115 27, έχει νόμιμα αδειοδοτηθεί από την Τράπεζα της Ελλάδος ως εταιρία διαχειρίσεως απαιτήσεων του Ν.4354/2015, όπως ισχύει (ΦΕΚ, Β’, 970/22.03.2017), εποπτεύεται και ελέγχεται από αυτή.

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ Κύπελλο Ελλάδος – Ημιτελικά Panionios - PAOK Live streaming

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου