Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018

Οι 11 του Μανόλο Χιμένεθ

Σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο παγωμένο Κίεβο,στις 20.00.Άντε μωρή αρρώστια...

Κρατηθείτε! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ολόγυμνη σε βίντεο…spiropoulou-1

Κρατηθείτε! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ολόγυμνη σε βίντεο!

Οι οπαδοί του Α. Σαμαρά με το λεξιλόγιο τους μας θύμισαν σήμερα τους μετεμφυλιακούς τραμπούκους της δεξιάς.

Του Γ.Γ.

«Απ' τις εκφράσεις "καραγωγέων και αθλίων υποκειμένων", ο Α. Σαμαράς πέρασε με ακροδεξιό μετεμφυλιακό παραλήρημα», τιτλοφορούσαμε μόλις πριν μερικές μέρες ανάρτησή μας.

Οπότε ήταν αναμενόμενο τις ίδιες ιδέες του πρώην πρωθυπουργού, να κουβαλούν και οι κολαούζοι του και να επιδίδονται σε ταυτόσημο μετεμφυλιακό ακροδεξιό παραλήρημα.
Ετσι και σήμερα «πρόσωπα που δήλωσαν ότι είναι συνεργάτες του γραφείου Σαμαρά» όπως μας γνωστοποιεί ιστοσελίδα, μετά την ομιλία του Α. Σαμαρά στην βουλή,  οι συγκεκριμένοι τραμπούκοι πλησίασαν τους βουλευτές αποκαλώντας τους «κατσαπλιάδες». Φώναζαν στους βουλευτές πως «θα τους ξαναφυτέψουν έτσι όπως τους φύτεψαν στο Γράμμο και στο Βίτσι» και ότι «θα τους σφάξουν με κονσερβοκούτι»!

Αριστερά της αποκήρυξης της επαναστατικής βίας και ομολογία πίστης και νομιμοφροσύνης στο υπάρχον αστικό σύστημα;

Απόσπασμα από το βιβλίο του   Τ.Α Κατσαρού: «Μια απόφαση μάχομαι μέχρι τέλος»

Iστορικά, ποτέ, καμία εξουσία, δεν αναγνώρισε στους πολιτικούς της αντιπάλους το χαρακτηρισμό «πολιτικοί κρατούμενοι». Πάντα γι’ αυτούς, θεωρούνταν ποινικοί εγκληματίες και τρομοκράτες. Κλέφτες αποκαλούνταν οι ανυπόταχτοι αγωνιστές επί Τουρκοκρατίας, ληστοσυμμορίτες οι κομμουνιστές του ’47 και συμμοριτοπόλεμος ο εμφύλιος. Τρομοκράτες αποκαλούνται σήμερα όλοι όσοι αμφισβητούν έμπρακτα την κυριαρχία της εξουσίας του κεφαλαίου. 

Διευκρίνιση με ευχαριστίες για το πλοίο ΠΡΩΤΕΥΣ εκφράζουν εκπαιδευτικοί για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες στη γραμμή Βόλος-ΣποράδεςΌπως μας ενημέρωσαν εκπαιδευτικοί από όλα τα νησιά των Σποράδων θέλουν να κάνουν μια διευκρίνιση  ότι η διαμαρτυρία τους δεν αφορά  το πλοίο ΠΡΩΤΕΥΣ και όπως σημειώνουν ότι στην διαμαρτυρία μας που ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ πρέπει να  ενημερώσουμε πως πραγματικά είναι το μόνο πλοίο που μας εξυπηρετεί όλο τον χειμώνα άλλα δεν είναι δυνατόν ένα πλοίο να εξυπηρέτηση

Αγανακτισμένοι οι εκπαιδευτικοί των νησιών με τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες στη γραμμή Βόλος-Σποράδες

Την εντονότατη διαμαρτυρία τους για την κατάσταση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών στη γραμμή Βόλος – Β. Σποράδες, εκφράζουν 64 εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Βορείων Σποράδων, μόνιμοι κάτοικοι και μη, με κοινή επιστολή τους προς τα αρμόδια υπουργεία, τους βουλευτές του Νομού Μαγνησίας, την Περιφέρεια, τους Δήμους, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, την ΕΛΜΕ Μαγνησίας και τον Σύλλογο Δασκάλων.

Κάλεσμα για συμμετοχή σε πορεία από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας

Κάλεσμα στην πορεία που διοργανώνεται στις έξι η ώρα το απόγευμα στις 23 Φεβρουαρίου στο Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ενάντια στα αυξανόμενα μέτρα καταστολής αλλά και τα προβλήματα που προκαλεί ο καπιταλισμός, απευθύνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας με ανακοίνωσή της.

Μεγάλος σεισμός και σήμερα κοντά στην Σκιάθο


Live streaming Ντινάμο Κιέβου – ΑΕΚ Europa League Dynamo Kiev - AEK Athens Live Stream

EKTAKTO ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ 5 ΡΙΧΤΕΡ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου