Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Ποιο λευκούς από τα σύννεφα παρέδωσε στην ελληνική κοινωνία, η αστική δικαιοσύνη τους κατηγορούμενους για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου

.

Ποιο λευκούς από τα σύννεφα παρέδωσε στην ελληνική κοινωνία, η αστική δικαιοσύνη τα 36 άτομα που κατηγορούταν για την μεγαλύτερη λεηλασία που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια σε βάρος του ελληνικού λαού με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου.

 μετά από 19 χρόνια.
Σήμερα το τριμελές εφετείο Κακουργημάτων και μετά από 19 χρόνια,  έβγαλε απόφαση ότι σκάνδαλο Χρηματιστηρίου δεν υπήρξε και αθώωσε τους πάντες.   Εδώ να μην παραλείψουμε να πούμε ότι όλοι οι κατηγορούμενοι, ανήκουν στην ελίτ του αστικού κόσμου. Εφοπλιστές, Επιχειρηματίες, Μεσάζοντες ….

Το ΚΚΕ καταδικάζει την επίθεση των ΜΑΤ κατά συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ

kke-4_5

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ, μέσω της οποίας καταγγέλλει την επίθεση των ΜΑΤ κατά σωματείων και συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ.
«Το κλίμα αστυνομοκρατίας και αυταρχισμού που για μια ακόμη φορά έχει επιβάλει η κυβέρνηση έξω από κτίρια που στεγάζονται συμβολαιογραφικά γραφεία, όπου σε ένα απ' αυτά, αστυνομικές δυνάμεις, εντελώς αναίτια και απρόκλητα, επιτέθηκαν με χημικά σε διαδηλωτές από σωματεία και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις ανακρίνουν κι ελέγχουν πολίτες που επιθυμούν να εισέλθουν στα κτίρια», επισημαίνει το Κομμουνιστικό Κόμμα.
«Είναι βαθιά γελασμένη η κυβέρνηση αν νομίζει ότι με τέτοιες απαράδεκτες κι αυταρχικές πρακτικές θα εκφοβίσει το λαό και ιδιαίτερα όσους αντιστέκονται στους πλειστηριασμούς, που δρομολογεί σε βάρος των λαϊκών περιουσιών», καταλήγει η ανακοίνωση του Κόμματος.

Ανοιχτή συγκέντρωση - συζήτηση ΑμεΑ για τη «σφαγή» των επιδομάτων και των συντάξεων αναπηρίας

Ανοιχτή συγκέντρωση - συζήτηση ΑμεΑ χρονίως πασχόντων με συνέντευξη Τύπου διοργανώνουν την Παρασκευή 2 Μάρτη στις 12 το μεσημέρι η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) και ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και Νήσων στην αίθουσα λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).
Θέμα της συγκέντρωσης είναι η συνεχιζόμενη «σφαγή» των αναπήρων στα ΚΕΠΑ (Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας), τα νέα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης και του κουαρτέτου, η γενίκευση της «σφαγής» και των περικοπών στα επιδόματα και τις συντάξεις αναπηρίας, με τη δρομολόγηση της μνημονιακής επιταγής για μείωση των δαπανών για την Πρόνοια κατά 50%.

Ποιος είναι άραγε ο νικητής σ' ένα αγώνα;


Της  Τ. Γ.

Ποιος είναι άραγε ο νικητής σ' ένα αγώνα; Κείνος που πρακτικά οφέλη αποκόμισε η κείνος που την αξία του αγώνα γνώρισε, κείνος που τ' άδικο να πολεμά αποφάσισε;

Η υποχρεωτικότητα για την φοίτηση των 4χρόνων στα νηπιαγωγεία, ψηφίστηκε...
Η αδικία σε βάρος των παιδαγωγών των παιδικών σταθμών, συντελέστηκε...
Μα οι πρωτοφανείς σε μαζικότητα, δυναμικότητα, παλμό, κινητοποιήσεις του κλάδου σ' όλη τη χώρα είναι η δική του νίκη, η παρακαταθήκη του για το μέλλον....

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Καταγγελία για τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου και την απαράδεκτη συμπεριφορά υπαλλήλου της προς πολυτέκνους από τα νησιά των βορείων Σποράδων επεισόδιο έγινε σήμερα σε λίγο θα δείτε και

BOMBA από Alpha Bank – Ανακοίνωση που πάγωσε χιλιάδες οφειλέτες

alphabank-2-609x330

Η Alpha Bank, που είναι ανώνυμη τραπεζική εταιρία και εδρεύει στην Αθήνα, οδός Σταδίου 40, 102 52, πρόκειται να…
αναθέσει τη διαχείριση απαιτήσεών της από δάνεια ή/και πιστώσεις καταναλωτικής ή επαγγελματικής πίστεως, στην ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία “CEPAL HELLAS FINANCIAL SERVICES A.E. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ”, που εδρεύει στην Αθήνα, Λεωφ. Μεσογείων 2-4, 115 27, έχει νόμιμα αδειοδοτηθεί από την Τράπεζα της Ελλάδος ως εταιρία διαχειρίσεως απαιτήσεων του Ν.4354/2015, όπως ισχύει (ΦΕΚ, Β’, 970/22.03.2017), εποπτεύεται και ελέγχεται από αυτή.

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ Κύπελλο Ελλάδος – Ημιτελικά Panionios - PAOK Live streaming

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Παραχώρηση χρήσης κοινόχρηστων χώρων στη Σκόπελο


Η δημοτική αρχή Σκοπέλου καλεί τους ιδιοκτήτες όμορων σε κοινόχρηστους χώρους αιγιαλού και παραλίας επιχειρήσεων, όπως ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, κάμπινγκ, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την παραχώρηση της απλής χρήσης των χώρων αυτών.
Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα περατωθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 και η αίτηση θα αφορά την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, ομπρελοκαθισμάτων και σκαφών αναψυχής.

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΊΜΗΣΗ


«Ρεύμα για Όλους»: Ξεκίνησε η καταβολή του επιδόματος | Newsit.gr

Τη συμβολή της στη δημιουργία κοινωνικού δικτύου στήριξης των οικονομικά ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων συνεχίζει η Περιφέρεια Αττικής, αυξάνοντας σημαντικά τον προϋπολογισμό για την συνδρομή των ωφελουμένων του προγράμματος «Ρεύμα για Όλους».

Super League: «Αλώβητη» η ΑΕΚ (1-1) και στο Περιστέρι, πλησίασε τον ΠΑΟΚ

Φωτογραφία: ΕurokinissiΗ ΑΕΚ άγγιξε το διπλό, αλλά ο Ουάρντα χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Ατρόμητο και έτσι το ματς έληξε 1-1 στο Περιστέρι.
Ετσι, η Ενωση πλησίασε στον ένα βαθμό τον ΠΑΟΚ που αναμένεται να τιμωρηθεί και με αφαίρεση βαθμών (αν αφαιρεθούν 3 είναι πρώτη η Ενωση) για όσα έγιναν χθες στην Τούμπα. Για την ΑΕΚ σκόραρε στο 68' ο Αραούχο, ενώ ο Ουάρντα ισοφάρισε στο 80'. 

Οι του Μανόλο Χιμένεθ στο Περιστέρι

Μια πρωτότυπη φανταστική επιχείριση άνοιξε στην Σκόπελο !


«Τελευταίο καλοκαίρι» για μικρούς ξενοδόχους με δάνεια 1,2 δισ

Με πωλήσεις και πλειστηριασμούς ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τις οφειλές μικρών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και εταιρειών ενοικιαζόμενων δωματίων. Σε δικαστικές εμπλοκές «κολλά» η διαδικασία ξεκαθαρίσματος των μεγάλων δανείων.
Μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα ύψους περίπου 1,2 δισ. ευρώ που χρωστούν μικρά ξενοδοχεία, κυρίως ενοικιαζόμενα δωμάτια και δύο αστέρων, έχουν μπει στο μικροσκόπιο των τραπεζών και αναμένεται, με βάση το βάθος της καθυστέρησης που παρουσιάζουν, να αντιμετωπιστούν είτε μέσω πώλησης του δανείου, είτε με πλειστηριασμούς.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην ζωή μας, όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

– Να ξέρεις, παιδί μου, τίποτε δεν έγινε εική(= άσκοπα, κατά βούληση) και ως έτυχε. Όλα έχουν τον σκοπό τους. Και τίποτα δεν γίνεται χωρίς να υπάρχει αιτία.

Ούτε μια πευκοβελόνα δεν πέφτει από το πεύκο αν δεν θέλει ο Θεός. Γι’ αυτό θα πρέπει να μη στενοχωριέσαι για ο,τι σου γίνεται. Έτσι αγιαζόμαστε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ Ατρόμητος – ΑΕΚ Super League Atromitos - AEK Athens FC Live streaming

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Τι γιορτάζουμε την Κυριακή της Ορθοδοξίας

Κυριακή της ΟρθοδοξίαςΤην προσεχή Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, Α’ Κυριακή των Νηστειών, εορτάζεται πανορθοδόξως η αναστήλωση των Ιερών Εικόνων, η οποία καθιερώθηκε το 843 από την Αυτοκράτειρα Θεοδώρα, τον υιό αυτής Μιχαήλ τον Γ’ και τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Μεθόδιο τον Ομολογητή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Super League PAOK - Olympiakos Piraeus Live streaming

ΑΕΛ – Πλατανιάς Super League AEL Larissa - Platanias FC Live streaming

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Από τις πιο χειμωνιάτικες μέρες της…δεκαετίας θα είναι η Δευτέρα!- Όσα είπε ο Καλλιάνος

Άκρως χειμωνιάτικη ημέρα θα είναι η Δευτέρα, για την κεντρική και ιδιαιτέρως τη βόρεια Ελλάδα, αν διατηρηθούν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο.
Πέρα από τις βροχοπτώσεις, που επηρεάζουν το σύνολο της επικράτειας, ο μετεωρολόγος τονίζει σε ό,τι αφορά τις χιονοπτώσεις αναμένονται κατά περιόδους ακόμα και έντονα φαινόμενα, τα οποία θα επηρεάσουν τις περισσότερες περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης ακόμα και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα.

Α’ Κυριακή των Νηστειών: Η αναστήλωση των Ιερών Εικόνων

Τήν προσεχή Κυριακή, 25η Φεβρουαρίου 2018, Α’ Κυριακή των Νηστειών, εορτάζεται πανορθοδόξως η αναστήλωση των Ιερών Εικόνων, η οποία καθιερώθηκε το 843 από την Αυτοκράτειρα Θεοδώρα, τον υιό αυτής Μιχαήλ τον Γ’ και τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Μεθόδιο τον Ομολογητή.

Αρχισε να χιονίζει στα ορεινά

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που ήδη έχει ξεκινήσει και αναμένεται να κορυφωθεί με βάση το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ μετά το απόγευμα του Σαββάτου, φέρνει ήδη χιονοπτώσεις στα ορεινά της Λάρισας.

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ! Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ υπό τον Τσίπρα

Συνεδριάζει υπό τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) με θέμα την έγκριση υλοποίησης εξοπλιστικών προγραμμάτων που αφορούν αντιαεροπορικά συστήματα, τορπίλες ναυτικού και τακτικό σύστημα μάχης Στρατού Ξηράς.
Όπως όλα δείχνουν, ωστόσο, η συζήτηση δεν πρόκειται να μείνει εκεί. Αλλά αναμένεται να τους απασχολήσει και το μείζον θέμα της τουρκικής προκλητικότητας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η πολιτική της διοίκησης της ΔΕΗ δεν είναι ανάλγητη, είναι δολοφονική - Εκοψαν το ρεύμα σε πολίτη που ζει χάρη σε μηχανική υποστήριξη


Εδώ δεν μπορεί να μιλάμε απλώς για αδιαφορία, ούτε καν για αναλγησία "αρμοδίων". Στην προκειμένη περίπτωση ο μόνος χαρακτηρισμός που τους αξίζει είναι "εν δυνάμει συνειδητοί δολοφόνοι". Και αναφερόμαστε στους "υπευθύνους" για τις διακοπές ρεύματος σε καταναλωτές της ΔΕΗ.

Το γεγονός που έφερε χτες το απόγευμα στην δημοσιότητα ιστοσελίδα της Λαμίας, δύσκολα μπορείς να το περιγράψεις με "κόσμιο" τρόπο και "στρογγυλεμένες" εκφράσεις.
Κι αυτό γιατί δεν έχουμε να κάνουμε με μια κατάσταση τυπολατρίας ενός γραφειοκράτη που επικαλούμενος εγκυκλίους και υπηρεσιακές διατάξεις προχωράει σε μια πράξη που πιθανόν να έχει οδυνηρά για συμπολίτη μας αποτελέσματα.
Βρισκόμαστε μπροστά σε μια περίπτωση που κάποιος αναλαμβάνει το ρίσκο να στερήσει μια ανθρώπινη ζωή για να κάνει το "υπηρεσιακό καθήκον"του. Και προφανώς συνυπεύθυνοι είναι κι αυτοί που τον "οχυρώνουν" πίσω από "εντολές" και κανονισμούς.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΣ ΡΗΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΡΗΓΙΝΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος ρηγινοςΒιογραφία
Ο Άγιος Ρηγίνος γεννήθηκε στην Λεβαδιά της Βοιωτίας στις αρχές του 4ου αιώνα μ.Χ. από ευσεβείς και ενάρετους γονείς, οι οποίοι τον βοήθησαν να λάβει την θύραθεν παιδεία αλλά και την ορθόδοξη αγωγή. Η αγάπη του για τον Κύριο και η πνευματική του πρόοδος τον μεταμόρφωσαν σε σκεύος εκλογής και σε ναό της Αγίας Τριάδας.

Κατηγορείται για απάτη ξενοδόχος

Αποτέλεσμα εικόνας για χοτελTην κατηγορία της απάτης θα αντιμετωπίσει ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου

Παναθηναϊκός – Λαμία Super League Panathinaikos - Lamia Live streaming

Panionios - Asteras Tripolis Live streaming Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης Super League

Γιάννινα – Λεβαδειακός Super League Giannina - Levadiakos Live streaming

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ

έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού


Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το Σάββατο και από τα νοτιοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες. Θα επηρεαστούν τα νησιά του Ιονίου, η δυτική Πελοπόννησος, οι Κυκλάδες, η Κρήτη, και οι Σποράδες.
Ουσιαστικά, θα επηρεαστούν:

Αφιέρωμα στην θρυλική Ενιαία Πανελλαδική Οργάνωση Νέων (Ε.Π.Ο.Ν.) που "γεννιέται" σαν σήμερα 23 Φλεβάρη 1943

Πιστεύουμε ότι είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε το πιο ολοκληρωμένο αφιέρωμα που υπάρχει στο διαδίκτυο για την Ενιαία Πανελλαδική Οργάνωση Νέων (Ε.Π.Ο.Ν.) 

Tο βράδυ της 23ης Φλεβάρη 1943, όταν η Ελλάδα στέναζε από την κατοχή, με τον αστικό τύπο της εποχής ("Αθηναϊκά Νέα", "Ελεύθερο Βήμα", "Καθημερινή", "Βραδυνή" κ.α) να θεωρεί ότι "Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας" και το αστικό πολιτικό είτε να συνεργάζεται ανοιχτά με τις δυνάμεις κατοχής είτε έμμεσα να στηρίζει τις δυνάμεις του άξονα, στο σπίτι του κομμουνιστή δασκάλου, Παναγή Δημητράτου, -ο οποίος εκτελέστηκε έναν χρόνο αργότερα από τους Γερμανούς- στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας 3, "γεννιέται" η ΕΠΟΝ.

Τροποποιημένο το δρομολόγιο του «Πρωτεύς» το Σάββατο

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώθηκε ότι το προγραμματισμένο δρομολόγιο του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «Πρωτεύς» το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, θα εκτελεστεί τροποποιημένο.
Το πλοίο θα αποπλεύσει στις 8 το πρωί από το λιμάνι του Βόλου, με άφιξη στην Αλόννησο στις 13.15, απόπλου στις 13.45 και άφιξη στο Βόλο στις 19.15.

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Οι 11 του Μανόλο Χιμένεθ

Σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο παγωμένο Κίεβο,στις 20.00.Άντε μωρή αρρώστια...

Κρατηθείτε! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ολόγυμνη σε βίντεο…



spiropoulou-1

Κρατηθείτε! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ολόγυμνη σε βίντεο!

Οι οπαδοί του Α. Σαμαρά με το λεξιλόγιο τους μας θύμισαν σήμερα τους μετεμφυλιακούς τραμπούκους της δεξιάς.

Του Γ.Γ.

«Απ' τις εκφράσεις "καραγωγέων και αθλίων υποκειμένων", ο Α. Σαμαράς πέρασε με ακροδεξιό μετεμφυλιακό παραλήρημα», τιτλοφορούσαμε μόλις πριν μερικές μέρες ανάρτησή μας.

Οπότε ήταν αναμενόμενο τις ίδιες ιδέες του πρώην πρωθυπουργού, να κουβαλούν και οι κολαούζοι του και να επιδίδονται σε ταυτόσημο μετεμφυλιακό ακροδεξιό παραλήρημα.
Ετσι και σήμερα «πρόσωπα που δήλωσαν ότι είναι συνεργάτες του γραφείου Σαμαρά» όπως μας γνωστοποιεί ιστοσελίδα, μετά την ομιλία του Α. Σαμαρά στην βουλή,  οι συγκεκριμένοι τραμπούκοι πλησίασαν τους βουλευτές αποκαλώντας τους «κατσαπλιάδες». Φώναζαν στους βουλευτές πως «θα τους ξαναφυτέψουν έτσι όπως τους φύτεψαν στο Γράμμο και στο Βίτσι» και ότι «θα τους σφάξουν με κονσερβοκούτι»!

Αριστερά της αποκήρυξης της επαναστατικής βίας και ομολογία πίστης και νομιμοφροσύνης στο υπάρχον αστικό σύστημα;

Απόσπασμα από το βιβλίο του   Τ.Α Κατσαρού: «Μια απόφαση μάχομαι μέχρι τέλος»

Iστορικά, ποτέ, καμία εξουσία, δεν αναγνώρισε στους πολιτικούς της αντιπάλους το χαρακτηρισμό «πολιτικοί κρατούμενοι». Πάντα γι’ αυτούς, θεωρούνταν ποινικοί εγκληματίες και τρομοκράτες. Κλέφτες αποκαλούνταν οι ανυπόταχτοι αγωνιστές επί Τουρκοκρατίας, ληστοσυμμορίτες οι κομμουνιστές του ’47 και συμμοριτοπόλεμος ο εμφύλιος. Τρομοκράτες αποκαλούνται σήμερα όλοι όσοι αμφισβητούν έμπρακτα την κυριαρχία της εξουσίας του κεφαλαίου. 

Διευκρίνιση με ευχαριστίες για το πλοίο ΠΡΩΤΕΥΣ εκφράζουν εκπαιδευτικοί για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες στη γραμμή Βόλος-Σποράδες



Όπως μας ενημέρωσαν εκπαιδευτικοί από όλα τα νησιά των Σποράδων θέλουν να κάνουν μια διευκρίνιση  ότι η διαμαρτυρία τους δεν αφορά  το πλοίο ΠΡΩΤΕΥΣ και όπως σημειώνουν ότι στην διαμαρτυρία μας που ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ πρέπει να  ενημερώσουμε πως πραγματικά είναι το μόνο πλοίο που μας εξυπηρετεί όλο τον χειμώνα άλλα δεν είναι δυνατόν ένα πλοίο να εξυπηρέτηση

Αγανακτισμένοι οι εκπαιδευτικοί των νησιών με τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες στη γραμμή Βόλος-Σποράδες

Την εντονότατη διαμαρτυρία τους για την κατάσταση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών στη γραμμή Βόλος – Β. Σποράδες, εκφράζουν 64 εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Βορείων Σποράδων, μόνιμοι κάτοικοι και μη, με κοινή επιστολή τους προς τα αρμόδια υπουργεία, τους βουλευτές του Νομού Μαγνησίας, την Περιφέρεια, τους Δήμους, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, την ΕΛΜΕ Μαγνησίας και τον Σύλλογο Δασκάλων.

Κάλεσμα για συμμετοχή σε πορεία από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας

Κάλεσμα στην πορεία που διοργανώνεται στις έξι η ώρα το απόγευμα στις 23 Φεβρουαρίου στο Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ενάντια στα αυξανόμενα μέτρα καταστολής αλλά και τα προβλήματα που προκαλεί ο καπιταλισμός, απευθύνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας με ανακοίνωσή της.

Μεγάλος σεισμός και σήμερα κοντά στην Σκιάθο


Live streaming Ντινάμο Κιέβου – ΑΕΚ Europa League Dynamo Kiev - AEK Athens Live Stream

EKTAKTO ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ 5 ΡΙΧΤΕΡ

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Επιστρέφει στον Πειραιά λόγω μηχανικής βλάβης το «Νήσος Ρόδος», με 416 επιβάτες

Επιστρέφει στον Πειραιά λόγω μηχανικής βλάβης το «Νήσος Ρόδος», με 416 επιβάτες


Στον Πειραιά επιστρέφει το επιβατικό πλοίο «Νήσος Ρόδος», λόγω μηχανικής βλάβης. Το πλοίο, που μεταφέρει 416 επιβάτες, είχε αποπλεύσει για να πραγματοποιήσει το δρομολόγιο Πειραιάς-Χίος-Μυτιλήνη και επιστρέφει στο αγκυροβόλιο του Πειραιά συνοδεία πλωτών του Λιμενικού Σώματος.

Ανακοίνωση για τη σημερινή συνάντηση με την υπουργό Εργασίας

Συνάντηση με την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, είχε σήμερα αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, στην οποίαν συμμετείχαν και οι εκπρόσωποι της παράταξης της ΕΣΚ Τυφλών και στελέχη της ΣΕΑΑΝ.
Στην υπουργό Εργασίας κατατέθηκε το κείμενο με τα αιτήματα του αγωνιστικού κινήματος των τυφλών και των αναπήρων που έχουν να κάνουν με την ανεργία και το σχέδιο της κυβέρνησης για περικοπές στις συντάξεις και τα επιδόματα αναπηρίας όπως και τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στο Κέντρο Αποκατάστασης Τυφλών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη λόγω της υποχρηματοδότησης.

Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής συγκαλύπτει βιαστές. Ο Κ. Μητσοτάκης στηρίζει παιδεραστή, που έχει καθήκοντα μυστικού συμβούλου του.


Ένα πολύ εύλογο ερώτημα διατυπώνει σήμερα η ιστοσελίδα «Κουτί της Πανδώρας» απευθυνόμενη στον αρχηγό της Ν.Δ., σχετικά με την στάση που κρατάει απέναντι στο πρώην στέλεχος της παράταξης του και σήμερα υπόδικο Ν. Γεωργιάδη.
Παράλληλα του χρεώνει, έμμεσα, ότι ακολουθεί ακριβώς την ίδια τακτική που ακολούθησε στο παρελθόν η ηγεσία του ναζιστικού μορφώματος όταν συγκάλυψε στελέχη της που ευθυνόταν για αποτρόπαιες πράξεις, όπως τον βιασμό ενός κοριτσιού μέσα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Σπάρτη.

Εδώ να θυμίσουμε ότι είχε δει την δημοσιότητα τηλεφωνικός διάλογος μεταξύ του βουλευτού της Χ.Α., Γιάννη Λαγού με τον οδηγό και εξ απορρήτων του Μιχαλολιάκου Σωτήρη Δεβελέκου, στον οποίο εκτός των άλλων ομολογούν μέχρι και βιασμό κοριτσιού στα γραφεία τους στη Σπάρτη που η ηγεσία του ναζιστικού μορφώματος τον συγκάλυψε.

Θέατρο σκιών: «Μαφιόζοι vs σκευωροί».

«Αν παρά ταύτα συγκροτηθεί προανακριτική επιτροπή, βγάλει πόρισμα και η Βουλή αποφασίσει να ασκήσει δίωξη, τότε απλώς θα οδηγήσει σε απαλλαγή των κατηγορουμένων με βούλευμα από το Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο θα διαπιστώσει το προφανές: ότι υπήρξε πάροδος της αποσβεστικής προθεσμίας και επ' αυτού δεν χωράει καμία αμφιβολία, δεν είναι θέμα ερμηνείας … Οι πιθανότητες να βρεθούν τελικά κάποιοι πολιτικοί κατηγορούμενοι στο ακροατήριο ποινικού δικαστηρίου και πολύ περισσότερο να καταδικαστούν, είναι από χλωμή έως τελείως αδύνατη».

Μπορεί να είναι ένας τυχάρπαστος πολιτικάντης ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου Κώστας Χρυσόγονος οι παραπάνω εκτιμήσεις του όμως ισχύουν απόλυτα.

Παρακολουθούμε απ’ το πρωί σήμερα μια θεατρική παράσταση που δίνεται στην αίθουσα της βουλής που θα μπορούσε να έχει τον τίτλο «Μαφιόζοι vs σκευωροί».
Ανούσιες κορώνες απ’ όσους κατονομάζονται σαν εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο Novastris, δεκάρικοι λόγοι από κυβερνητικά στελέχη που αποσκοπούν σε μικροκομματικά οφέλη, εκθέτοντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

Πληροφορίες για μυστική συνάντηση του «υπουργού» του ψευδοκράτους με στέλεχος της ΕΝΙ

Ν. Αναστασιάδης και Γ. ΛακκοτρύπηςΤο ενδεχόμενο να έγινε στη Ρώμη μυστική συνάντηση του «υπουργού» Εξωτερικών της αυτοαποκαλούμενης «Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου» («ΤΔΒΚ»), Κουτρέτ Όζερσαϊ, με τον εκτελεστικό διευθυντή της ιταλικής εταιρείας ΕΝΙ που κάνει τις γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, διερευνά η κυβέρνηση της Λευκωσίας.

Ολοκληρώθηκαν τα αναγνωστέα έγγραφα για τη δολοφονία Φύσσα

Πηγή: Eurokinissi
Ολοκληρώθηκαν σήμερα, στη φάση των αναγνωστέων στη δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, τα έγγραφα σχετικά με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αναγνωστέα έγγραφα από τη δικογραφία επιβεβαιώνουν και «δένουν», με τα όσα αναδείχθηκαν από τις καταθέσεις των μαρτύρων.

Ενδεικτικό το έγγραφο που αναγνώστηκε στο δικαστήριο και αποτυπώνει τα τηλεφωνήματα που έγιναν μεταξύ των χρυσαυγιτών πριν και μετά τη δολοφονία Φύσσα που αποκαλύπτει τη λειτουργία της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Σημειωτέον ότι μέχρι τις 10:50 καταγράφονται π.χ. κλήσεις μεταξύ Καζαντζόγλου - Πατέλη (πυρηνάρχης Νίκαιας), Ρουπακιά - Καζαντζόγλου, Ρουπακιά - Δήμου, Δήμου - Πατέλη, Πατέλη - Λαγού (περιφερειάρχης Πειραιά), ενώ ο Πατέλης δέχεται κλήσεις και από άλλους κατηγορούμενους που συγκρότησαν το τάγμα εφόδου. Αμέσως μετά και μέχρι 00:15 σταματούν όλες οι επικοινωνίες (είναι το διάστημα της δολοφονικής επίθεσης) και λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία και τη σύλληψή του, ο Ρουπακιάς καλεί τον Πατέλη. Τα επόμενα λεπτά έχουμε επικοινωνία Πατέλη - Λαγού και Ρουπακιά - Πατέλη. Στο έγγραφο παρουσιάζονται και οι κλήσεις που έγιναν τις επόμενες ώρες και φαίνεται ότι ο χρυσαυγίτης δολοφόνος Ρουπακιάς στο τμήμα και τη ΓΑΔΑ χρησιμοποιούσε το τηλέφωνό του μέχρι τις 7 παρά το πρωί...

Συμβαίνει τώρα: Μεγάλη συγκέντρωση συλλογικοτήτων, ΚΚΕ και υπόλοιπης αριστεράς κατά των πλειστηριασμών στο Υπουργείο Οικονομικών


Σε εξέλιξη βρίσκεται πορεία του ΠΑΜΕ στο κέντρο της
Αθήνας ενάντια στους πλειστηριασμούς. Oι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην Ομόνοια και κατευθύνθηκαν προς το Υπουργείο Οικονομικών.

Εφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο Παντελής

Εφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο Κύπριος επιχειρηματίας Παντελής Αθηνής, ο οποίος είχε δραστηριοποιηθεί στα διοικητικά της ΑΕΚ και είχε διατελέσει αντιπρόεδρός της την περίοδο 2009-2010. Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Δεν απήργησαν χθες οι παιδικοί σταθμοί στον Δήμο


Κανονικά λειτούργησαν χθες οι παιδικοί σταθμοί στον Δήμο Βόλο, παρά το κάλεσμα της ΠΟΕ ΟΤΑ για απεργία και το κάλεσμα της ΔΑΣ ΟΤΑ να λάβουν μέρος σύσσωμοι οι εργαζόμενοι σε αυτή.
Σύμφωνα με το κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία, «η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να περάσει νομοθετική διάταξη με την οποία θα εντάσσονται τα παιδιά ηλικίας από τεσσάρων ετών και πάνω στην υποχρεωτική εκπαίδευση, οδηγεί τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς στην απαξίωση και στο κλείσιμο».
Φαίνεται όμως ότι οι εργαζόμενοι δεν… συμμερίζονται αυτή την άποψη, και ως εκ τούτου το ποσοστό συμμετοχής στην απεργία ήταν μηδενικό.

27,19 εκ. αφίξεις τουριστών το 2017 στην Ελλάδα λέει η Τράπεζα Ελλάδος

zak

Οι εισπράξεις από τη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 31,5%. Μικρή μείωση από Ρωσία, μικρή αύξηση από ΗΠΑ.

«Βυθίσατε το Χόρα». Η ιστορική φράση του Ανδρέα Παπανδρέου, που σημάδεψε την ελληνοτουρκική κρίση του 1976. (βίντεο)...


«Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια», έλεγαν χαριτολογώντας κάποιοι οικολόγοι στην δεκαετία του΄80.
Το σύνθημα ήταν μια απάντηση στην κλιμακούμενη ένταση ανάμεσα σε Αθήνα και Άγκυρα, με αφορμή τα πετρέλαια του Αιγαίου και το ενδεχόμενο εκμετάλλευσης τους.

Με το πρόσχημα των ερευνών, οι Τούρκοι αμφισβήτησαν τα ελληνικά χωρικά ύδατα δυο φορές μέσα σε δέκα χρόνια....
Powered By Blogger