Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018

Οι 11 του Μανόλο Χιμένεθ

Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια η υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια για την «Αγιά Σοφιά»!

Χαρμόσυνα νέα για την ΑΕΚ και το όνειρο του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Και αυτό διότι εγκρίθηκε η ΜΠΕ για την «Αγιά Σοφιά»! Η αρχική εισήγηση της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής ήταν θετική για τη μελέτη του έργου, ενώ προς αυτή την κατεύθυνση ήταν και οι τοποθετήσεις των περισσότερων επικεφαλής των παρατάξεων στην αίθουσα. Ετσι εγκρίθηκε με πλειοψηφία από το ΠΕΣΥ, ανάβοντας το πράσινο φως για το έργο, ενώ υπήρχαν και οι γνωστοί… πολέμιοι του γηπέδου.

Καθαρισμός ρεμάτων Σκοπέλου, προϋπολογισμού 200.000,00€

Στο έργο «Καθαρισμός ρεμάτων Σκοπέλου», προβλέπεται ο καθαρισμός υδατορεμάτων της Ν. Σκοπέλου σε μήκος περίπου 3000 μ., ήτοι θα απομακρυνθούν απορρίμματα, μπάζα και βλάστηση που μειώνουν την παροχετευτική ικανότητά τους , δυσχεραίνοντας τη παροχέτευση των υδάτων προς τα κατάντη. Τα σκουπίδια και τα φυτικά κλαδιά και ρίζες θα διατεθούν στο ΧΥΤΑ Σκοπέλου.

Partizan - Plzen Live Stream

Napoli - RB Leipzig Live Stream

Olympique Lyon - Villarreal Live Stream

FCSB - Lazio Live Stream

FC Copenhagen - Atletico Madrid Live Stream

Celtic - Zenit Petersburg Live Stream

Spartak Moscow - Athletic Bilbao Live Stream

Real Sociedad - Salzburg Live Stream

Ostersunds - Arsenal Live Stream

Nice - Lokomotiv Moscow Live Stream

Olympique Marseille - Braga Live Stream

Ludogorets - AC Milan Live Stream

Borussia Dortmund - Atalanta Live Stream

Κρόκος Κοζάνης ή σαφράν: Το υπερπολύτιμο μπαχαρικό με τις ανεκτίμητες ιδιότητεςΟ κρόκος Κοζάνης ή αλλιώς η ελληνική ζαφορά (saffron), είναι τo φυτό από το οποίο, γίνεται η παραγωγή του πιο ακριβού μπαχαρικού (συγκριτικά με τα υπόλοιπα) και ανήκει στην καλύτερη ποιότητα σαφράν, στον κόσμο. Το χρυσάφι της ελληνικής γης, όπως συχνά αποκαλείται, έχει την ιδιαιτερότητα να  μην αναπαράγεται όπως τα υπόλοιπα είδη, καθώς δεν έχει σπόρους. Η διαιώνιση του προκύπτει μέσω της διάσπασης των βολβών του. Με λίγα λόγια, ο βολβός παράγει καινούριο βολβό, ο οποίος δίνει νέα φυτά. Συγκαταλέγεται στα  πολυτιμότερα μπαχαρικά των αρχαίων πολιτισμών αλλά και των συγχρόνων, για το χρώμα, το άρωμα, τις φαρμακευτικές και αφροδισιακές του ιδιότητες.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΤΩΡΑ Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Η ΑΕΚ υποδέχεται την Ντιναμό Μόσχας στο ΟΑΚΑ και πάνω της συγκεντρώνει τις ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου γι' ανάταση!

Aek mpriz
Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Ντιναμό Κιέβου. Η "Ένωση" είναι η μοναδική εκπρόσωπος του ποδοσφαίρου μας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αυτό αυτομάτως δίνει τρομερή αξία στην πορεία της ομάδας, τόσο για ιδίον ώφελος, όσο και για το καλό της χώρας, στα πλαίσια της ευρωπαϊκής κατάταξης της.

Καρκίνος του προστάτη: Τι πρέπει να γνωρίζουμε για την αντιμετώπισή του


 Ένας στους επτά άνδρες εκδηλώνει καρκίνο του προστάτη κάποια στιγμή στη ζωή του, ενώ ένας στους 41 στις ηλικίες άνω των 50 ετών χάνει τελικά τη ζωή του εξαιτίας του.
Ωστόσο η αντιμετώπιση αυτού του τόσο συχνού καρκίνου δεν είναι ενιαία για όλους. «Κατά την αξιολόγηση των περιστατικών λαμβάνονται υπόψη διάφοροι κλινικοί και ψυχολογικοί παράγοντες», εξηγεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας Δρ. Ηρακλής Πούλιας, τ. διευθυντής στην Ουρολογική Κλινική του Κοργιαλένειου Μπενάκειου Νοσοκομείου ΕΕΣ. «Τέτοιοι παράγοντες είναι η αναγκαιότητα της θεραπείας, το  επίπεδο του κινδύνου που διατρέχει ο ασθενής, η γενικότερη κατάσταση της υγείας του και οι συνθήκες της ζωής του, αλλά και η προθυμία του να υποβληθεί σε κάποια θεραπεία ανάλογα με τα οφέλη και τους δυνητικούς κινδύνους της».
Καθοριστικής σημασίας για την κατάρτιση του θεραπευτικού πλάνου είναι η κατηγορία κινδύνου όπου ταξινομείται η νόσος κάθε ασθενούς. Η ταξινόμηση αυτή γίνεται με βάση τα ευρήματα των βασικών εξετάσεων για τον καρκίνο του προστάτη (εξέταση PSA, δακτυλική εξέταση και βαθμολογία κατά Gleason όπως προκύπτει από τη βιοψία).
Υπάρχουν τρεις γενικές κατηγορίες κινδύνου:

Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για το νέο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ρεύματος

Σήμερα Πέμπτη ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για υπαγωγή στο νέο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (Κ.Ο.Τ) ρεύματος, με τους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, ενώ θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.idika.gr/kot/ της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης και οι ενδιαφερόμενοι θα χρησιμοποιούν τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στη φορολογική βάση δεδομένων, TAXISnet, της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, ώστε να εισέλθουν στην πλατφόρμα και να υποβάλουν την αίτηση.

Καταστρέφονται τα παραδοσιακά ξύλινα καίκια για να πάρουμε τις επιδοτήσεις

Ο «Ελληνικός Σύνδεσμος Παραδοσιακών Σκαφών» με λύπη σας γνωρίζει ότι η καταστροφή των ξύλινων παραδοσιακών αλιευτικών σκαφών συνεχίζεται, λόγω επιδότησης της απόσυρσης της αλιευτικής αδείας, από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Από τις αμέσως επόμενες ημέρες αρχίζει νέα καταστροφή. Όταν θα ολοκληρωθεί αυτή η απόσυρση η πολιτιστική μας κληρονομιά θα θρηνεί 13.785 αλιευτικά ξύλινα κυρίως παραδοσιακά σκάφη προς τις χωματερές.

ΑΕΚ - Ντινάμο Κιέβου Europa League AEK Athens - Dynamo Kiev Live Stream

Καλημέρα σε όλο τον κόσμο... Ευχές για μία όμορφη Πέμπτη ΣΚΟΠΕΛΟΣ


Παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου: Oι περισσότερες μάχες μπορούν να νικηθούν.

Παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου: Oι περισσότερες μάχες μπορούν να νικηθούν.

Πρώτη προτεραιότητα οι μικροί μας φίλοι – Συμμετέχουμε στην προβολή της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Παιδικού Καρκίνου.

Στις 15 Φεβρουαρίου εορτάζεται κάθε χρόνο η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου με κύριο στόχο την συμπαράσταση προς τα παιδιά και τους εφήβους, που νοσούν ή έχουν επιβιώσει από καρκίνο και τις οικογένειες τους. Οι γονείς των παιδιών με καρκίνο βλέπουν αμήχανοι την ζωή τους να αναστρέφεται, αρρωσταίνοντας ο μικρότερος και όχι ο μεγαλύτερος, έχουν την υγεία τους ενώ αναπάντεχη ασθένεια βρήκε τον μικρό τους και το δεύτερο υγιή παιδί τους χρειάζεται.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου