Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Τον οβελία σε 75 οικογένειες προσφέρει ο Δήμος Σκοπέλου

Αποτέλεσμα εικόνας για 750 ΑΡΝΙΑ
Τον οβελία σε 750 αδύναμες οικονομικά οικογένειες του Βόλου, προσφέρει ο δήμος ενόψει Πάσχα. Η διανομή περίπου 750 αρνιών στους δικαιούχους θα γίνει τη Μεγάλη Πέμπτη το πρωί στο Δημαρχείο Βόλου.
Η απόφαση για την αγορά των αρνιών, προκειμένου να κάνουν Πάσχα 750 οικογένειες, λήφθηκε χθες από την οικονομική επιτροπή του δήμου.

Όπως είναι γνωστό, με την επιστροφή του στη θέση του δημάρχου, μετά την άρση της αργίας του, ο κ. Αχιλλέας Μπέος έκανε δωρεά ποσό 30.000 ευρώ από τις αντιμισθίες του στα δημοτικά ταμεία για την ενίσχυση αδύναμων οικογενειών της πόλης.
Στο πλαίσιο της δωρεάς αποφασίστηκε η αγορά του οβελία για το στρώσιμο του πασχαλινού τραπεζιού σε οικογένειες της πόλης.
Τις προηγούμενες ημέρες έγινε λίστα οικογενειών με αποδεδειγμένη οικονομική αδυναμία. Πρόκειται για δικαιούχους της Πρόνοιας ή δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Καταρτίστηκε η λίστα αφού ελέγχθηκαν τα στοιχεία, και ήδη οι δικαιούχοι έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς ή με μηνύματα στα κινητά τους, προκειμένου να προσέλθουν αύριο, Μ. Πέμπτη, και να παραλάβουν το αρνί τους.
Η διανομή θα γίνει στο Δημαρχείο. Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο, Νατάσσα Μορφογιάννη έξω από το δημαρχείο θα υπάρχουν επτά ξεχωριστά τραπεζάκια στα οποία θα προσέρχονται με την ταυτότητά τους όσοι ειδοποιήθηκαν για να πάρουν τον οβελία. Σε κάθε τραπεζάκι θα εξυπηρετούνται συγκεκριμένα «γράμματα» από τα οποία ξεκινά το επίθετο του καθενός. Κάθε δικαιούχος θα δείχνει την ταυτότητά του, θα υπογράφει στη λίστα, θα παίρνει το αρνί και θα φεύγει.
Η διαδικασία θα γίνει σε δύο φάσεις, στις 11 το πρωί και στις 12 το μεσημέρι, και στόχος είναι να ολοκληρωθεί όσο το δυνατό πιο γρήγορα, δεδομένου ότι πρόκειται για ευπαθή προϊόντα που δεν πρέπει να μένουν ώρα εκτός ψύξης.
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger