Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Ο Thomas Cook δίνει την Ελλάδα δεύτερο τουριστικό προορισμό παγκοσμίως

Κρήτη, Ρόδος Σκόπελος  και Κως δεσπόζουν μεταξύ των τοπ επιλογών για διακοπές

Δεύτερος δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός αποτελεί η Ελλάδα για το καλοκαίρι του 2018, όπως προκύπτει από τις προκρατήσεις του οργανισμού Thomas Cook, κορυφαίου tour operator παγκοσμίως. Μάλιστα Κρήτη, Ρόδος και Κως δεσπόζουν μεταξύ των τοπ επιλογών για διακοπές.



Πρώτη στη λίστα του Thomas Cook εξακολουθεί να είναι η Ισπανία, με κορυφαίο προορισμό τη Μαγιόρκα. Η Τουρκία βρίσκεται στην τρίτη θέση, ενώ ακολουθούν οι Βουλγαρία, Αίγυπτος και Τυνησία.


Όσον αφορά τους πιο μακρινούς προορισμούς, η Δομινικανή Δημοκρατία, το Μεξικό, οι Μαλδίβες και η Κούβα αποτελούν τις κορυφαίες επιλογές.  
Εν τω μεταξύ η Γερμανία βρίσκεται στην πρώτη θέση στον τομέα του οδικού τουρισμού, ανώ ακολοθούν Ιταλία και Αυστρία. 

Να σημειωθεί ότι ο tour operator αύξησε τις αεροπορικές συνδέσεις κατά 56 στις Βαλεαρίδες και την ισπανική ενδοχώρα, σε συνεργασία με τις Condor και Laudamotion, ενώ καταγράφεται αύξηση και στις σχολικές εκδρομές ιδιαίτερα στη Μαγιόρκα, σε εξαιρετικές τιμές. 

Επιπλέον αύξησε τις αεροπορικές θέσεις και στην Τουρκία, κυρίως στα δρομολόγια της Condor προς τα τουρκικά παράλια, ενώ σύντομα, μέσω της Laudamotion οι ταξιδιώτες θα έχουν πρόσβαση σε επιπλέον συνδέσεις με τη Μαγιόρκα, την Ίμπιζα και τη Μάλαγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger