Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017

Ξεσηκώθηκαν οι μαθητές της Σκοπέλου για να σταματήσουν οι θανατώσεις ζώων στο νησί

Μια πορεία ξεχωριστή με ένα διαφορετικό και ξεχωριστό μήνυμα πραγματοποίησαν το πρωϊ οι μαθητές της Σκοπέλου. Ετοίμασαν πανό και μαζί με τους γονείς τους κατευθύνθηκαν στο δημαρχείο του νησιού για να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν την τιμωρία εκείνων που σκοτώνουν με φόλες τα ζώα.

Μοριοδότηση των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στη Σκιάθο Την ένταξη της Σκιάθου στις δυσπρόσιτες περιοχές ζητά με ερώτηση ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος


Ερώτηση  κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ζητώντας το διαχωρισμό της εκπαιδευτικής περιφέρειας Μαγνησίας σε ηπειρωτική και νησιωτική, καθώς και την ένταξη της Σκιάθου στο καθεστώς των δυσπρόσιτων περιοχών, όπως ακριβώς ισχύει για τα νησιά της Σκοπέλου και της Αλοννήσου.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ερώτησή του ο Χρήστος Μπουκώρος, «αποτελεί αίτημα σύσσωμης της εκπαιδευτικής κοινότητας του νομού ο διαχωρισμός της εκπαιδευτικής  περιφέρειας σε νησιωτική και ηπειρωτική Μαγνησία και η ένταξη της Σκιάθου στις δυσπρόσιτες περιοχές. Το συγκεκριμένο ζήτημα έχει επανειλημμένως διαβιβαστεί προς το υπουργείο από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, χωρίς όμως να έχει γίνει αποδεκτό.

Ημερίδα στη Σκόπελο


Ημερίδα με θέμα «Επιχειρηματικότητα και αναπτυσσόμενες μορφές τουρισμού (ιαματικός και θεματικός» πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 19.00, στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» στη Σκόπελο. Η ημερίδα διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) Θεσσαλίας και την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία WATER ACTION (προβολής του ιαματικού τουρισμού) σε συνεργασία με την ΠΕΔ Θεσσαλίας.

ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΠΙΘΑΝΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!


ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΠΙΘΑΝΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!

Πιθανή χιονόπτωση λαμβάνει πιθανότητες άνω και του 50% σε ποσοστό, για να σημειωθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου, ιδιαίτερα σε περιοχές γύρω από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, ίσως και μέσα στο κέντρο της πόλης, με ασθενή γενικά ένταση.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου δήλωσε 17 ακίνητα και τραπεζικές καταθέσεις 91.191,06 ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Κώστας Στεργίου
Ο βουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου δήλωσε εισοδήματα 57.305,29 ευρώ, εκ των οποίων η βουλευτική αποζημίωση κατατέθηκε στο Ταμείο της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος.
Στην ίδια δήλωση περιλαμβάνονται μετοχές στην 3Κ Μετοχικό Εσωτερικού αξίας κτήσης 5.007,01 ευρώ και τραπεζικές καταθέσεις 91.191,06 ευρώ από κοινού με τη σύζυγο.
Ο κ. Στεργίου μαζί με τη σύζυγό του διαθέτουν 17 ακίνητα (3 διαμερίσματα-κατοικίες, 12 καλλιέργειες και δενδροκαλλιέργειες, μια αποθήκη και έναν βοσκότοπο). Τα 16 από αυτά ανήκουν στον ίδιο κατά 100%. Επίσης, ο βουλευτής διαθέτει ένα αυτοκίνητο 1598 κυβικά.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

«Συμμετοχή και δημοκρατία... »


Προκλητική είναι η επίμονη προσπάθεια της κυβέρνησης να παρουσιάσει τα νέα εμπόδια που επιβάλλει στην κήρυξη απεργίας, με τον υπερδιπλασιασμό της απαιτούμενης απαρτίας στις γενικές συνελεύσεις των πρωτοβάθμιων σωματείων, ως μέτρο... «ενίσχυσης της συμμετοχής και της δημοκρατίας στα συνδικάτα»! Προσπαθούν να κουκουλώσουν το γεγονός ότι στον καπιταλισμό η δημοκρατία σταματάει έξω από τις πύλες των εργοστασίων και τις πόρτες των επιχειρήσεων. Προσπαθούν να κρύψουν ότι από 'κει και μέσα κυριαρχούν η εργοδοτική τρομοκρατία, οι απειλές και οι πιέσεις, η ασυδοσία της εργοδοσίας που απογειώνεται με το νομοθετικό πλαίσιο που της έχουν διασφαλίσει οι κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Μόλις πρόσφατα, για παράδειγμα, ο ΣΕΒ πανηγύριζε για την τεράστια «ευελιξία» που διαθέτει πια το κεφάλαιο για να κάνει απολύσεις χωρίς ουσιαστικό κόστος... Με τις πλάτες του αστικού κράτους, η μεγαλοεργοδοσία απολύει πρωτοπόρους εργάτες, εργαζόμενους που απεργούν, απαγορεύει σε εκλεγμένους συνδικαλιστές να περάσουν τις πόρτες επιχειρήσεων για να μιλήσουν στους εργαζόμενους, διώκει εργαζόμενους με το πρόσχημα ότι η συνδικαλιστική δράση τους «δυσφήμισε την επιχείρηση»... Και έχουν το θράσος στην κυβέρνηση να μιλούν με ύφος «χιλίων καρδιναλίων» για «συμμετοχή και δημοκρατία στα συνδικάτα», να καμώνονται πως τους πήρε ο πόνος! Η άνοδος της οργάνωσης στα συνδικάτα, της συμμετοχής των εργαζομένων στη συλλογική οργάνωση και δράση είναι πραγματικά κομβικής σημασίας ζήτημα για την εργατική τάξη. Μόνο που δεν περνάει μέσα από αντιλαϊκούς νόμους, αλλά ακριβώς μέσα από την ενίσχυση της γραμμής πάλης ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, την τρομοκρατία και τον εμπαιγμό, ενάντια στο κεφάλαιο και όλες τις δυνάμεις που το υπηρετούν.

Πρόκριση αφιερωμένη στη Μυρτώ

Σε ένα ξεχωριστό πρόσωπο είναι αφιερωμένη η πρόκριση στους «32» του Europa League. Συγκεκριμένα η ΑΕΚ την αφιέρωση στη Μυρτώ που βρέθηκε για ένα ακόμη παιχνίδι δίπλα στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Χιμένεθ.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου